Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
@jpastos Ελπίζω ότι δεν θα σου δώσει κι άλλες 168 ώρες , αυτό δεν έχει να κάνει αν τσεκαρεις νωρίτερα ή αργότερα , έχει να κάνει μόνο με το λογαριασμό σου και την xiaomi ( ανάλογα πάντα την συχνότητα ξεκλείδωματος ) .. ο δικός μου λογαριασμος ας πούμε έχει φτάσει τις 504 ώρες και δε ξέρω αν πέσει , τελευταία ξεκλείδωσα με άλλο λογαριασμό , μέχρι δύο βδομάδες το άντεχα , για 3 δεν το πάλεψα και προτίμησα την μια βδομάδα.. Πάμε για το lmi .. Λοιπόν , τώρα έχεις Android 10 λογικά και global stable …
-
Αυτό που γράφετε με τις ειδοποιήσεις για τη σιμ είναι εδώ και δύο Ρομ σε Αndroid 11 , όσοι πέρασαν σε android 11 τώρα δεν το είχαν δει .. Αναμένουμε , έχει αναφερθεί στο source εδώ και δύο βδομάδες..
-
@gialaftis Είναι πως θα κάτσει σε κάθε συσκευή .. σε κάποιες περιπτώσεις δεν σώζεται το format , σε άλλες πάλι περιπτώσεις δεν υπάρχει πρόβλημα ..
-
@gialaftis Έπαιξε χωρίς format data ??? Θα τρελαθουμε , ότι να'ναι .. αν έπαιξε χωρίς format data τότε πιθανώς είχε μείνει κάτι στο data από την κάμερα που δεν μπορούσε να φύγει αλλιώς από τη συσκευή του @Tseligas2000 , γιατί με αναγκαστικο format data έπαιξε γι'αυτόν.. Edit @c3250nik Για διάβασε κι εδώ , ίσως να δοκιμάσεις πρώτα αναβάθμιση κανονικά και μετά πας για format data αν σου παρουσιάσει κι εσένα το πρόβλημα με την κάμερα ..
-
@MIUI_ART Δημήτρη , λες να χτυπάει στο φίλο @nutrialex η αλλαγή ( αναβάθμιση ) που κάναμε στο contacts , μήπως με το προηγούμενο contacts δεν χτυπάει .. το είχαμε δει αυτό στην πρώτη δοκιμη ότι σε εσένα δε χτυπάει αλλά νομίζω ότι εσύ έκανες update από την 10αρα στην 11αρα χωρίς format data , αν έχεις κάνει κι εσύ καθαρή εγκατάσταση τότε οκ .. Πάντως μπορούμε να στήσουμε μια ρομ με το προηγούμενο contacts να δοκιμάσει .. έχω περιέργεια ..
-
@MIUI_ART Δημήτρη , λες να χτυπάει στο φίλο @nutrialex η αλλαγή ( αναβάθμιση ) που κάναμε στο contacts , μήπως με το προηγούμενο contacts δεν χτυπάει .. το είχαμε δει αυτό στην πρώτη δοκιμη ότι σε εσένα δε χτυπάει αλλά νομίζω ότι εσύ έκανες update από την 10αρα στην 11αρα χωρίς format data , αν έχεις κάνει κι εσύ καθαρή εγκατάσταση τότε οκ .. Πάντως μπορούμε να στήσουμε μια ρομ με το προηγούμενο contacts να δοκιμάσει .. έχω περιέργεια ..
-
@c3250nik Πέρασε νέο twrp και καλύτερα με format data αν είδες τα προηγούμενα ποστ στην προηγούμενη σελίδα , γιατί φαίνεται ότι δεν εμφανίζεται η κάμερα χωρίς format .. Αυτό με το Α11 ξεχάστηκε γιατί είχε αναφερθεί στην τελευταία ρομ 12.20.10 ότι η επόμενη θα έχει Α11 σε ορισμένες συσκευές όπως το Raphael..
-
@Tseligas2000 Το σωστό είναι να μην πειράζεις τίποτα στο advanced wipe γιατί μπορεί να δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα .. Όταν θες να κάνεις απλό factory reset , πας στο Wipe / .. και σέρνεις δεξιά για swipe to factory reset.. Oταν θες να κάνεις πλήρης εκκαθάριση τότε πας στο Wipe / Format data / .. πληκτρολογείς yes και μετά κάνεις reboot σε recovery ξανά για να περάσεις τη Ρομ στη μνήμη και να φλασαρεις , εκτός αν όπως στη δική σου περίπτωση έχεις ήδη φλασαρει τη Ρομ τότε με απλώς format data και…
-
@Tseligas2000 Το system ποτέ μην το πειράξεις , κίνδυνος μεγάλου brick .. Μόνο αυτά που σου είπα φτάνουν , τίποτα δε χρειάζεται παραπάνω ..
-
@Tseligas2000 Το τελευταίο που μένει είναι το format data , δεν έχει κάτι άλλο , αλλά σβήνουν όλα από την εσωτερική μνήμη της συσκευής .. πρέπει να φυλάξεις ότι χρειάζεσαι .. Τώρα εφόσον φλασαρες και την σημερινή , δε χρειάζεται άλλο φλασαρισμα , αν μπεις στη διαδικασία να κάνεις το format data , θα πας απλώς στο twrp , θα διαλέξεις wipe / format data / .. πληκτρολογείς yes , πατάς enter / πας πίσω στο αρχικό μενού του twrp και κάνεις Reboot / System .. EDIT Δεν υπάρχει κάτι άλλο μετά από αυτό .…
-
@Tseligas2000 Μπορείς να δοκιμάσεις να μπεις recovery ή αν έχεις ροοτ στο φάκελο /data/system/ και σβήσε το package_cache κι επανεκκίνηση .. Κι επίσης αν υπάρχει η κάμερα στις εφαρμογές να γίνει εκκαθάριση όλων των δεδομένων..
-
ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ ΕΓΙΝΕ Recompile ξανά η ρομ για Raphael ( Mi 9T pro ) @gialaftis , @Tseligas2000 , @Syphonen Για δοκιμάστε σήμερα πάλι εγκατάσταση με τη σημερινή ρομ , να δούμε αν λύθηκε το πρόβλημα με την κάμερα ως update γιατί ο @CHEVROLET SPARK έχει ενημερώσει ότι με καθαρή εγκατάσταση που έκανε δεν έχει πρόβλημα στην κάμερα... Dirty flash κάνουμε , update απλό ..
-
@Tseligas2000 Δοκίμασε να κατεβάσεις πάλι τη Ρομ και φλασαρε , έγινε recompile ..
-
@Nick Freegman Έχω το mi 10 αλλα πριν από λίγο φλασαρα twrp σε mi 10 pro μέσω team viewer .. Πρώτη εγκατάσταση είναι ??
-
@ktsiaras Το πιο τελευταίο είναι αλλά δε δουλεύει έτσι .. Μόνο με fastboot boot twrp.img για umi , δεν υπάρχει κάτι νέο ακόμα..
-
@gialaftis Το περίεργο είναι ότι υπάρχει μέσα στη Ρομ γιατί την είδα .. Μάλλον αύριο θα κάνουμε μια δοκιμή κι ένα re-upload της Ρομ , θα ενημερώσουμε στο νήμα ..
-
@gialaftis Απ'ότι έχω καταλάβει δεν λείπει αλλά είναι "αόρατη" η εφαρμογή .. Δοκίμασε με αλλαγή εικονιδίων αν την εμφανίσει .. Edit Πρεπει να σου πω ότι πριν διαβάσω το ποστ νόμιζα ότι θα δω την λέξη .. μπράβο ..
-
@Jim laden Έχει αναφερθεί αυτό το πρόβλημα από το source , δεν έχουμε λύση ακόμα ... Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις αλλά εικονίδια να δούμε αν εμφανιστεί με άλλο θέμα εικονιδίων..
-
@Nick Freegman Είναι μια χαρά αυτή , φλασαρεις κανονικά και μπαίνει κανονικά , μόνο το πιν που σου είπα να σβήσεις εκτός αν έχεις μοτίβο .. Για τις διπλοτυπες άκουσα ότι δουλεύουν σωστά αυτή τη βδομάδα στο mi 10 , θεωρώ ότι θα ισχύει το ίδιο και στο pro ..
-
@Nick Freegman Εδώ είναι .. TWRP-1206-CMI-wzsx150.img | by gkalen for Xiaomi Και προχωράς όπως πάντα , δουλεύει μια χαρά .. Το μόνο αν έχεις πιν αριθμητικό ή σκέτο ή σε fingerprint πρέπει να τα σβήσεις ή να το αλλάξεις σε μοτίβο γιατί αλλιώς δεν θα σου κάνει decryption το twrp ..