Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
@kostakislarisa Όχι , κατευθείαν πας .. δεν υπάρχει κάποια αλλαγή που θα χρειαστεί factory reset ..
-
@dumakos Δεν δοκιμάζεις να περάσεις το δικό μας twrp το τελευταίο και να περάσεις πάλι τη Ρομ , δεν αναφέρθηκε κάτι τέτοιο ..
-
@troullis2004 Σε UMI δεν υπάρχει κάτι νέο ακόμα σε twrp , είτε με την τελευταία stable είτε με developer ισχύει το ίδιο .. Για ροοτ κατι υπάρχει , θα σου πει κάποιος που έχει κάνει .. Edit Απ' ότι είδα πρέπει να περάσεις πρώτα το magisk 11 .. fM1GgD6C#IS-2YgWNGKVT1I3gNXz2I2B2FW1IU1cCbErI2oxZ8eM Και μετά στο καπάκι το magisk 21.1 .. Magisk-v21.1.zip Επανεκκίνηση και θα είσαι οκ .. Και αν δεν βλέπεις το magisk manager , κατέβασε το χώρια και κάντο εγκατάσταση.. EDIT Λένε ότι δουλεύει και το magisk…
-
@Syphonen Το magisk προσοχή γιατί σε Α11 υπάρχουν θεματακια .. ψαξτο καλά ..
-
@Syphonen Υπάρχει αυτό το πρόβλημα όπως αναφέρουν στο source , αλλά όχι όλοι , αυτοί που έχουν orange fox recovery αναφέρουν ότι δεν έχουν πρόβλημα .. περίεργα τα πράγματα και με τα twrp τελευταία .. Είχες φλασαρει και magisk ή όχι ?? Έχουν δώσει αυτό το recovery .. raphael
-
ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ ... 100.gif 100.gif ΚΑΛΉ ΧΡΟΝΙΆ ΜΕ ΥΓΕΊΑ ΚΑΙ ΔΎΝΑΜΗ !!!
-
@lbchX Το twrp αλλάζει , δε θα δημιουργούσε πρόβλημα αν κάτι δεν πήγαινε καλά .. Μάλλον όμως το twrp του monet βασίζεται στου zoom οπότε όταν είσαι σε twrp στο laptop θα στο δείχνει ως zoom , δεν έχει σημασία αυτο.. Αν όμως κατά λάθος βάλεις το twrp του zoom δεν θα σε αφήσει να γίνει η εγκατάσταση της Ρομ ..
-
@lbchX Αν είσαι συνδεδεμένος σε twrp και το διαβάζει ως zoom , θα στο διαβάσει και μετά στο laptop ως zoom .. Αν μπεις σε fastboot και μετά ξαναμπείς στο σύστημα θα στο διαβάσει το laptop σωστά ..
-
@tan Καλύτερα με την καινούργια .. Αλλά εφόσον θες να κάνεις οπωσδήποτε clean install θα σου πω τι θα έκανα στη θέση σου .. Θα περίμενα να βγει η καινούργια πρώτα , θα τράβαγα ένα backup σε ότι χρειάζομαι και θα τα φύλαγα στο pc .. Θα φλασαρα την καινούργια από πάνω για να δω αν μου κάνει και υποφέρονται τα πρώτα bugs που θα υπάρχουν και μετά θα αποφάσιζα με ποια Ρομ θα έκανα clean install .. EDIT @tan Clean install μεγάλη συζήτηση , ο καθένας το φαντάζεται διαφορετικά .. Εγώ clean install κάνω …
-
@tan Καλύτερα με την καινούργια .. Αλλά εφόσον θες να κάνεις οπωσδήποτε clean install θα σου πω τι θα έκανα στη θέση σου .. Θα περίμενα να βγει η καινούργια πρώτα , θα τράβαγα ένα backup σε ότι χρειάζομαι και θα τα φύλαγα στο pc .. Θα φλασαρα την καινούργια από πάνω για να δω αν μου κάνει και υποφέρονται τα πρώτα bugs που θα υπάρχουν και μετά θα αποφάσιζα με ποια Ρομ θα έκανα clean install .. EDIT @tan Clean install μεγάλη συζήτηση , ο καθένας το φαντάζεται διαφορετικά .. Εγώ clean install κάνω …
-
@lbchX Μάλιστα , έβαλες την τελευταία Ρομ ?? Αυτό μπορεί να διορθωθεί , θα το κοιτάξω και ίσως έχουμε update σε λίγες μέρες .. Έχουμε διορθώσει το ίδιο θέμα με το Poco , θα πρέπει να δούμε σε ποιες συσκευές υπάρχει η κινέζικη ονομασία για να βάλουμε την ευρωπαϊκή ή να μας πείτε εσείς όπως έκανες τώρα κι εσύ .. Αν και το mi 10 lite 5G δεν θα έπρεπε να έχει την ονομασία του zoom εκτός αν παίρνει τη Ρομ από το zoom αλλά θα έπρεπε κατά τον ίδιο τρόπο να υπάρχει και developer rom , αυτό θα το δούμε μ…
-
@tan Σε stable ?? Δε νομίζω ούτε μέσα στον Ιανουάριο , από Φεβρουάριο και βλέπουμε αν , xiaomi θέλοντος .. Σε developer θα βγει σε λίγο , ίσως η πρώτη beta από μεθαύριο , άγνωστο όμως , υποθέσεις κάνουμε ..
-
@tan Σε stable ?? Δε νομίζω ούτε μέσα στον Ιανουάριο , από Φεβρουάριο και βλέπουμε αν , xiaomi θέλοντος .. Σε developer θα βγει σε λίγο , ίσως η πρώτη beta από μεθαύριο , άγνωστο όμως , υποθέσεις κάνουμε ..
-
@lbchX Έχεις το monet , στο νήμα με τις stable θα πας .. Η καινούργια είναι android 11 ..
-
@geoanto555 RedmiNote9Pro5G και Mi10T lite = gauguin .. Δεν υπάρχει ακόμα recovery rom για το gauguin..
-
@geoanto555 Απ'ότι κατάλαβα δεν είχε πρόβλημα στην αρχή έκανε boot , άλλη μέρα πήγε να κάνει επανεκκίνηση και εκεί τέρμα ..
-
@Feygatos... Πληροφοριακά , με global θα σου ερχόταν γιατί αλλιώς θα έπρεπε να είχε έρθει το Redmi note 9 Pro 5G .. Δεν έχει TWRP ακόμα η συσκευή , υπάρχει μια Ρομ για πέρασμα μέσω fastboot , ακόμα δεν την έχουμε κάνει , περιμένουμε το twrp ..
-
@geoanto555 Το δεύτερο έκανε , αφού το λέει .. Εγκατάσταση έκανε το νέο twrp μέσα από το παλιό twrp , φλασαρε το img στο recovery partition..
-
POCO F2 PRO
Μήνυμα@chrissyg HMK30PRO ..