Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• @kaikas Δε ξέρω το λόγο που έχουν αφαιρεθεί αυτές οι 3 επιλογές από το Poco f1 , από το source ή από την xiaomi δε ξέρω από που μπορεί να προέρχεται αυτό .. Εγώ έχω το apk 1.9.0 και έχω όλες τις επιλογές όπως σου έδειξα , εσένα λείπουν 3 επιλογές , ελπίζω να λυθεί αυτό αν όχι από την xiaomi τουλάχιστον από το source EU .. Μόνο Dialer σου δίνει ..

• @kaikas Για δες κι αυτό το apk , αυτό πρέπει να είναι το σωστό version 1.9.0 .. Telegram: Contact @MiuiSystemUpdates

• @kaikas Μάλιστα , όπως βλεπεις δεν έχεις τις επιλογές.. Θα μπορούσες να δοκιμάσεις να περάσεις ένα άλλο themes apk .. Δες αυτό .. Telegram: Contact @MiuiSystemUpdates

• POCO F2 PRO

gkalen - - Poco F2 Pro (Lmi)

Μήνυμα

Έχει κανείς τσεκαρει αν περνάει το safety net μετά από root και λοιπές διαδικασίες σε Poco f2 pro ???

• @efbill Δεν υπάρχει κάτι άλλο αυτη τη στιγμή , περίεργο που δεν σου κάνει τη χάρη να μπει σε κανένα από τα δύο .. Εισαι η πρώτη περίπτωση που έχουμε αποτυχία στο boot .. Αναγκαστικά θα πας με το TWRP για Α11 με otg για φλασαρισμα ή με το official recovery για να κάνει boot στο σύστημα ..

• @efbill Δεν υπάρχει κάτι άλλο αυτη τη στιγμή , περίεργο που δεν σου κάνει τη χάρη να μπει σε κανένα από τα δύο .. Εισαι η πρώτη περίπτωση που έχουμε αποτυχία στο boot .. Αναγκαστικά θα πας με το TWRP για Α11 με otg για φλασαρισμα ή με το official recovery για να κάνει boot στο σύστημα ..

• @efbill Πάμε ξανά με cmd ΟΧΙ powershell , πολύ περιμένεις 75 δευτερόλεπτα το ανώτερο ..

• @efbill Πάμε ξανά με cmd ΟΧΙ powershell , πολύ περιμένεις 75 δευτερόλεπτα το ανώτερο ..

• @efbill CMD ή powershell χρησιμοποιείς ?? CMD άνοιξε και δοκίμασε με το twrp που έβαλα μετα στο προηγούμενο ποστ , στο edit .. Εγώ δεν έχω πρόβλημα και με τα δύο twrp που σου έστειλα , μπαίνει κανονικά ..

• @efbill CMD ή powershell χρησιμοποιείς ?? CMD άνοιξε και δοκίμασε με το twrp που έβαλα μετα στο προηγούμενο ποστ , στο edit .. Εγώ δεν έχω πρόβλημα και με τα δύο twrp που σου έστειλα , μπαίνει κανονικά ..

• @efbill Κατεβαζεις το twrp εδώ .. TWRP-1206-UMI-wzsx150.img | by gkalen for Xiaomi Βάλτο στο φάκελο adb , μετονόμασε σε κάτι εύκολο όπως twrp.img .. Mπες σε fastboot , σύνδεσε το τηλέφωνο κι άνοιξε ένα cmd .. Γράφεις .. fastboot devices ( αναγνώριση συσκευής ).. fastboot boot twrp.img ( θα περιμένεις 70 δευτερόλεπτα μέχρι να μπει στο twrp , απλώς περίμενε και θα μπει .. Μετά ή κάνεις Reboot στο system ή φλασαρεις ή ότι άλλο θες αλλά ο μόνος τρόπος για να μπεις σε twrp προς το παρόν είναι αυτός .…

• @efbill Κατεβαζεις το twrp εδώ .. TWRP-1206-UMI-wzsx150.img | by gkalen for Xiaomi Βάλτο στο φάκελο adb , μετονόμασε σε κάτι εύκολο όπως twrp.img .. Mπες σε fastboot , σύνδεσε το τηλέφωνο κι άνοιξε ένα cmd .. Γράφεις .. fastboot devices ( αναγνώριση συσκευής ).. fastboot boot twrp.img ( θα περιμένεις 70 δευτερόλεπτα μέχρι να μπει στο twrp , απλώς περίμενε και θα μπει .. Μετά ή κάνεις Reboot στο system ή φλασαρεις ή ότι άλλο θες αλλά ο μόνος τρόπος για να μπεις σε twrp προς το παρόν είναι αυτός .…

• @bas13bou Υπάρχει κάποιος τρόπος λένε αλλά τρώει τη μπαταρία γιατί στην ουσία κρατάει συνεχώς ενεργή την οθόνη , δε δουλεύει όπως σε amoled οθόνες .. Enable MIUI 11 AOD on Any Xiaomi, Redmi, and Redmi Note Phones

• AOD , DISNEY forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/69550/ AOD , MARVEL forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/69549/ AOD , EDDIE forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/69551/ Και λόγω της ημέρας.. AOD , CHRISTMAS forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/69552/ ENJOY !!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/69553/ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ , ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

@jpastos Θα συνδεθείς στο pc και θα διαγράψεις τα πάντα στην εσωτερική μνήμη της συσκευής , αλλά αφού θα κάνεις format data , πάλι θα εξαφανιστούν όλα .. Με το ξεκλείδωμα θα γίνουν τα πρώτα χαιρετίσματα , σαν format data θα είναι , θα κάνεις κι εσύ και μετά θα κάνεις και format data στο twrp .. Πιο σβήσιμο δε γίνεται ...

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

@jpastos Κοίταξε να δεις , ήθελα να κάνω και edit 2 για να συμπληρώσω επίσης ότι .. αφού θα τα δοκιμάσεις όλα και στο τέλος θα καταλήξεις σ' αυτή που θες .. δεν το έγραψα , είπα ασ'το , αλλά αφού το ανέφερες θα σου πω τότε και με ποια Ρομ θα καταλήξεις , στην πραγματικότητα το ξέρεις κι εσύ από τώρα αλλά θα κάνεις τα φλασαρισματακια σου γιατί επιβάλλεται στην αρχή και θα καταλήξεις στην τελευταία developer rom που ήδη έχεις στο μυαλό σου .. 100.gif

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

@jpastos Twrp για A10 και για Α11 .. twrp_lmi_1206_wzsx150.img | by gkalen for Xiaomi Ροοτ σε Α11 , δύσκολη πίστα , γίνεται αλλά δεν έχω κάνει , μελέτησε το λίγο , θέλει φλασαρισμα 2-3 magisk το ένα πάνω απο τ'αλλο για να παίξει .. Α10 πιο σταθερή .. EDIT Τελευταία Α10 για Poco f2 pro είναι αυτή .. xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMK30Pro_V12.0.8.0.QJKCNXM_v12-10.zip | by Miui Hellas for Generic Device/Other Η επόμενη είναι με Α11 , απλώς δεν υπάρχουν οι αλλαγές σ' αυτή με το Ελληνικό ευρετήριο επαφών κ…

• @Snaildoom7 Δεν υπάρχει κάτι που μπορεί ν'αλλαξει τα δεδομένα αυτή τη στιγμή για το Mi10 .. Έχεις δύο επιλογές μόνο με τα twrp που υπάρχουν ή κάνεις update μέσω otg ή κάνεις boot σε twrp 1206 μέσω fastboot και την εντολή .. fastboot boot twrp.img Δεν υπάρχει λόγος να βάλεις android 10 δηλαδή για να γυρίσεις στην ίδια κατάσταση με το που βάλεις την 12.2.2.0 , εκτός αν θες να μείνεις με προηγούμενη Ρομ.. Σε android 10 δουλεύει το twrp κανονικά και κάνεις ότι θες πάντως , από τη στιγμή που θα περάσ…

• @Snaildoom7 Δεν υπάρχει κάτι που μπορεί ν'αλλαξει τα δεδομένα αυτή τη στιγμή για το Mi10 .. Έχεις δύο επιλογές μόνο με τα twrp που υπάρχουν ή κάνεις update μέσω otg ή κάνεις boot σε twrp 1206 μέσω fastboot και την εντολή .. fastboot boot twrp.img Δεν υπάρχει λόγος να βάλεις android 10 δηλαδή για να γυρίσεις στην ίδια κατάσταση με το που βάλεις την 12.2.2.0 , εκτός αν θες να μείνεις με προηγούμενη Ρομ.. Σε android 10 δουλεύει το twrp κανονικά και κάνεις ότι θες πάντως , από τη στιγμή που θα περάσ…

• @Sim Και βέβαια με adb εντολές , δεν υπάρχει λόγος για κανένα tool , twrp θες να βάλεις και να φλασαρεις. .. Ξαναπατα τα κουμπιά να ξαναμπείς σε fastboot και προχωράς ..