Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 561-580 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυμα@Sim Δοκίμασε να κάνεις format data στο twrp .. Επέλεξε Wipe / Format data / .. πληκτρολογείς yes , πατάς enter και μετά πας πίσω στο αρχικό μενού του twrp και πατάς Reboot / System ..
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυμα@Sakis21r Ωραία , αυτή είναι η λύση .. Δεν έχει σημασία ο μήνας , κάθε φορά που ξεκλειδώνεις πλέον με το λογαριασμό σου προσθέτει μια βδομάδα , μάλλον θέλει πάνω από εξάμηνο για να πάει από την αρχή .. Η λύση είναι απλή , νέο gmail με την ίδια σιμ και παίρνεις 168 ώρες ( registration εγγραφή κάνουμε με το νέο gmail κι όχι με αριθμό τηλεφώνου για σιγουριά ) ..
-
@kaikas Μάλλον έχεις το Redmi note 7 τότε που για άγνωστο λόγο δεν υπάρχουν οι επιλογές που είδες στο screenshot .. Αν έχεις άλλη συσκευή κάτι κάνεις λάθος , ας πούμε αυτό με το system που ρωτάς δεν το γράφει κάπου στο λινκ που έδωσα , δεν έχει να κάνεις κάτι με το system .. Η εφαρμογή των θεμάτων που έχεις είναι στα αγγλικά ή Ελληνικά ?? Δώσε κι ένα screenshot με τις επιλογές που έχεις στην προσαρμογή θέματος όπως το παρακάτω για να δω τι σου δίνει εσένα .. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attac…
-
@baxalo Χαχαχαχαχαχα , γιατί ??? Όλες τις έχω πάρει , τις έχω όλες σχεδόν εν ενεργεία στο σόι και σε συναδέλφους στο μαγαζί που έχω σπρώξει κάποιες συσκευές .. Σε όλες μπορώ να έχω πρόσβαση εντος 24ωρου εκτός του Redmi note 8 ginkgo που το έσπρωξα σε ένα φίλο της αδελφής μου .. Τώρα έχω μπροστά μου το LMI και το UMI , επίσης το Redmi 3 pro που έχει κλαταρει από μπαταρία και παίζει μόνο με καλώδιο κι ένα lenovo A328 με miui 6 από ένα Πορτ που είχα κάνει πριν 4-5 χρόνια .. Ένα Redmi note 2 κι ένα …
-
@baxalo Νομίζω ότι ίσως να υπάρχει τρόπος να ενεργοποιηθεί AOD και σε συσκευές χωρίς amoled .. Αν μπορεί να ενεργοποιηθεί από xml , συνήθως σε bools.xml γράφονται αυτά στο framework res , δεν το έχω τσεκαρει αν μπορεί να γίνει όμως κάτι τέτοιο και δεν έχω και καμμία συσκευή με IPS LCD τώρα να δοκίμαζα αν ..
-
@baxalo Όχι δεν πάει έτσι , αλλά μπορείς να φτιάξεις το δικό σου με τις δικές σου φωτό .. Πάρε το mtz , ανοίγεις με 7ζιπ ( μόνο άνοιγμα όχι extract ).. Σε πρώτη φάση βγάλε το description.xml και με notepad++ γράφεις το δικό σου όνομα και τίτλο του AOD .. το σώσεις το ρίχνεις μέσα στο ζιπ ξανά για αντικατάσταση .. Μετά θα χρειαστεί κάτι σε Photoshop ή το online εργαλείο που έχω στο πρώτο ποστ για να ετοιμάσεις τις εικόνες σου .. Οι διαστάσεις να μείνουν ίδιες , θα ετοιμάσεις ένα νέο png 600x600 χ…
-
ΝΕΑ AOD ΜΕ ΕΝΑΛΛΑΓΈΣ ΕΙΚΟΝΩΝ Δύο νέα AOD , αυτή τη φορά με εναλλαγές κάθε μία ή δύο ώρες .. Ποτ πουρί με Iron Maiden discography και heavy metal μπάντες .. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/69507/ AOD Iron Maiden Discography forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/69506/ AOD Heavy Metal forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/69505/ ENJOY !!!
-
@stauros2653 Υπάρχει ανακοίνωση πριν κάνα μήνα από το source ότι ακόμα δεν υπάρχει λύση .. Ένα κουτί είναι στα κινέζικα , αυτό είναι ο χρόνος χρήσης οθόνης , αν πατήσεις και κάνεις αποδοχή μετά φεύγουν τα κινέζικα κι έχει Ελληνικά κι Αγγλικά mix ( Εργαλεία 25 mins ) , η εφαρμογή όμως έχει Ελληνικά κανονικά.. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70586/
-
@stauros2653 Υπάρχει ανακοίνωση πριν κάνα μήνα από το source ότι ακόμα δεν υπάρχει λύση .. Ένα κουτί είναι στα κινέζικα , αυτό είναι ο χρόνος χρήσης οθόνης , αν πατήσεις και κάνεις αποδοχή μετά φεύγουν τα κινέζικα κι έχει Ελληνικά κι Αγγλικά mix ( Εργαλεία 25 mins ) , η εφαρμογή όμως έχει Ελληνικά κανονικά.. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/69496/
-
ΚΌΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΌΝΤΡΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ .. 100.gif Προηγουμένως αγγίξαμε την τελειότητα , τώρα όμως έχουμε την τελειότητα .. Μπήκαν και τα preview στα AOD mtz και είμαστε κομπλέ .. NEO AOD , SPIDERMAN forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/69493/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/69491/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/69492/ ENJOY !!!
-
@lourtheo Τώρα λογικά που στήθηκε η συσκευή , αναβαθμίστηκαν και οι εφαρμογές , θα έχεις Ελληνικά στις εφαρμογές που ανέφερες .. Οι μεταφράσεις είναι από τη global αλλά λόγω των αλλαγών που υπάρχουν στην XTRV υπάρχουν τροποποιήσεις σε εφαρμογές και άλλα αρχεία συστήματος , αυτές επιφέρουν "σύγχυση" στη μετάφραση και δεν την "βρίσκει" με αποτέλεσμα όπου υπάρχει αυτο να εμφανίζονται τ'αγγλικα .. Γίνονται διορθώσεις απο'μας όπως το ότι προστέθηκε το Ελληνικό αλφάβητο στη μπάρα επαφών στα Ελληνικά ,…
-
@lourtheo Τώρα λογικά που στήθηκε η συσκευή , αναβαθμίστηκαν και οι εφαρμογές , θα έχεις Ελληνικά στις εφαρμογές που ανέφερες .. Οι μεταφράσεις είναι από τη global αλλά λόγω των αλλαγών που υπάρχουν στην XTRV υπάρχουν τροποποιήσεις σε εφαρμογές και άλλα αρχεία συστήματος , αυτές επιφέρουν "σύγχυση" στη μετάφραση και δεν την "βρίσκει" με αποτέλεσμα όπου υπάρχει αυτο να εμφανίζονται τ'αγγλικα .. Γίνονται διορθώσεις απο'μας όπως το ότι προστέθηκε το Ελληνικό αλφάβητο στη μπάρα επαφών στα Ελληνικά ,…
-
@manwlis77 Λογικά λες για τη συσκευή με την 64 κάμερα .. Εδώ ... xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMK30SUltra_MI10T_V12.0.7.0.QJDCNXM_v12-10.zip Edit Μπορείς να ξεκλειδώσεις αλλά δεν ξέρω για το φλασαρισμα που λες αν μπορεί να γίνει κάνοντας απλώς boot σε twrp χωρίς να το κάνεις εγκατάσταση ... fastboot boot twrp.img EDIT 2 Άκυρο , δε νομίζω ότι μπορεί να δουλέψει dialer και messages σε global , το πιθανοτερο bootloop ..
-
@manwlis77 Λογικά λες για τη συσκευή με την 64 κάμερα .. Εδώ ... xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMK30SUltra_MI10T_V12.0.7.0.QJDCNXM_v12-10.zip Edit Μπορείς να ξεκλειδώσεις αλλά δεν ξέρω για το φλασαρισμα που λες αν μπορεί να γίνει κάνοντας απλώς boot σε twrp χωρίς να το κάνεις εγκατάσταση ... fastboot boot twrp.img EDIT 2 Άκυρο , δε νομίζω ότι μπορεί να δουλέψει dialer και messages σε global , το πιθανοτερο bootloop ..
-
ΜήνυμαΑυτό με την εγκατάσταση drivers δε μπόρεσα ποτέ να το καταλάβω και δεν έχω κάνει ποτέ .. Μάλλον μόνο σε άλλους τυχαίνει ..
-
Μήνυμα@Lunatico Ποτέ δεν έχω κάνει εγκατάσταση drivers , όλα γίνονται από μόνα τους εφόσον έχουμε ενεργοποιήσει τον εντοπισμό σφαλμάτων στη συσκευή , την έχουμε συνδέσει σε σωστή θύρα ( αν είμαστε με laptop συνήθως συμβαίνει να βάζουμε το καλώδιο σε λάθος θύρα ) , έχουμε ανοίξει σωστά το cmd στο φάκελο adb , δεν υπάρχει λόγος να μην αναγνωρίζει τη συσκευή .. Αφού έχουμε τσεκαρει όλα αυτά , γράφουμε στο cmd με ανοιχτή την οθόνη της συσκευής .. adb devices ( θα ανοίξει ένα popup στη συσκευή για να γίνει…