Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 601-620 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• @ka@ Όταν βγει η πρώτη android 11 ξεκινάς με ένα backup αρχείων , εφαρμογών κ.λ.π.. για κάλυψη .. Δεν αλλάζεις twrp ( γιατί πολύ πιθανόν να μην υπάρχει κάτι έτοιμο ακόμα και συνήθως δουλεύει αυτό που ήδη έχουμε , καλό είναι να τσεκαρουμε ότι φοράμε το τελευταίο twrp που υπάρχει για τη συσκευή μας ) και προχωράς σε εγκατάσταση dirty flash όπως πάντα ως update.. Αν δεν πάνε καλά τα πράγματα ( που συνήθως πάνε ) , τότε προχωράμε σε πρώτη φάση εγκατάσταση με factory reset και αν πάλι έχουμε προβλήμα…

• @Lunatico Όπως κάνουμε πάντα μετά το ξεκλείδωμα.. Περνάμε twrp , κάνουμε format data και επανεκκίνηση σε recovery .. Μετά την είσοδο σε twrp προχωράμε σε αντιγραφή της ρομ στη μνήμη .. Κάνουμε wipe / και swipe to factory reset Εγκατάσταση της Ρομ .. Wipe cache and dalvik.. Reboot system ..

• @kostakislarisa This is what that 'Google X enrollment' notification on your phone means Μπορείς να κλείσεις τις ειδοποιήσεις ή ασ'το αν δεν σ' ενοχλεί .. το έχω δει κι εγώ μια φορά , δεν πρόσεξα αν εμφανίζεται μετά από reboot ή σε τυχαίες στιγμές..

• Παράθεση από leobahlis: “MI 9T: dirty flash sucessfully all seem fine, and better than previous....faster at least....no idea of battery yet thanks devs isdit: seems that have one bug with VoLTE...it cant be activated (turned on) ” Try to delete data and cache at phone's application .. Maybe at SIM activation application also .. ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ Για ενεργοποίηση του Volte , για όσους έχουν πρόβλημα , διαγράψτε τα δεδομένα της εφαρμογής τηλέφωνο ( phone ).. Ίσως αν χρειαστεί και στην εφαρμογή SIM activa…

• @leobahlis Yes everybody said that at EU , issue comes from source but i'm not sure if it's just a bug on this update or if they did it on purpose for some reason.. Nothing announced yet though ..

• POCO F2 PRO

gkalen - - Poco F2 Pro (Lmi)

Μήνυμα

@konstantine Μπες πρώτα στο.twrp που φοράς και θα κάνεις εγκατάσταση το νέο .img μέσα από το twrp στο recovery partition .. Θα κάνεις reboot σε recovery και θα μπει στο νέο twrp , μετά προχωράς στη νέα Ρομ άνετα ..

• @kostakislarisa Δεν είδα κάποιο σχολείο για συσκευή με android 11 όμως , ούτε για συσκευή 5G .. Σιγά το πράγμα τώρα , μια απεγκατασταση ενημέρωσης είναι όλη η ιστορία , διόρθωση μόνο από τους dev της εφαρμογής μπορεί να γίνει.. Edit Απ'ότι φαίνεται με το RN 7 υπάρχει το πρόβλημα , δεν είδα κάποιον άλλον ακόμα ..

• @kostakislarisa Δεν νομίζω ότι ισχύει για όλες τις συσκευές και ίσως και για τους παρόχους... Σ' εμένα έχει γίνει το update και δεν έχω πρόβλημα ( wind )..

• @geoanto555 Απ' ότι είδα στα screenshot Γιώργο δεν βλέπω κάπου λάθος , φαίνεται ότι είναι ΟΚ αυτό για το TOCO .. Test done , γραψ'το είναι οκ.. Το πρόβλημα στο boot συνέβαινε και με το άλλο σε κάποιες συσκευές , απ' ότι παρατήρησα αυτό εμφανίστηκε με τις miui12 roms , όσοι είχαμε αρχίσει από miui 11 δεν το συναντήσαμε στην 12 .. Στο δικό μας TOCO και με format data κι όπως θες κάνει boot σε miui 12 , αλλά το είχαμε ξεκινήσει από την 11 .. Υπάρχει αυτός ο τρόπος με τα wipes με το official recover…

• @jimsss Τώρα μπορείς να βάλεις το twrp , δεν θα έχεις προβλήματα απο'δω και πέρα λογικά ..

• @jimsss Ξεζιπαρεις τη fastboot rom και μέσα στο φάκελο που είναι όλα τα img θα δεις και το recovery..

• @jimsss Όχι , θα πάρεις από την fastboot rom to recovery.img το official , θα το κάνεις εγκατάσταση και θα μπεις σε αυτό το recovery και θα κάνεις wipe all data και μετά reboot στο σύστημα .. Περιμένεις πάλι 4 λεπτά .. Αν ανοίξει μετά πέρασε το twrp ξανά και θα είσαι οκ .. Αν δεν ανοίξει θα πας στο πρώτο ποστ και θ'ακολουθησεις το δεύτερο λινκ που έχω με τις οδηγίες , έτσι θ'ανοιξει σίγουρα .. Μετά πάλι θα βάλεις το τελευταίο twrp αφού ανοίξει η συσκευή σε XTRV ..

• @jimsss Μπες σε twrp , κάνε πάλι format data και μετά κάνε επανεκκίνηση στο σύστημα , αν δεν ανοίξει σε 4 λεπτά σταματα το.. Δες τι θα γίνει κι έτσι , θα πάμε αλλιώς μετα ..

• @jimsss Διάβασες τα προηγούμενα ποστ ?? Σου είπα αν περάσεις τα 4 λεπτά σταματά το , δεν πρόκειται ν'ανοιξει , για την ακρίβεια σε 3μιση λεπτά πρέπει να ανοίξει .. Έκανες αυτό που ρωτήσαμε προηγουμένως , επανεκκίνηση σε twrp μετά το format data ?? EDIT Όπως είσαι , μπες σε twrp , κάνε πάλι format data και μετά κάνε Reboot στο system ..

• @jimsss Δεν πρόκειται ν'ανοιξει .. αν δεν ανοίξει σε 4 λεπτά το σταματάς .. Μετά το format data έκανες επανεκκίνηση σε recovery ή συνεχισες με εγκατάσταση ???

• @jimsss Αυτό που ξέρω πως δουλεύει και φοράει η συσκευή είναι του alex στο πρώτο ποστ αυτού του νήματος , έχω βάλει δύο λινκ , το ένα είναι με του alex το twrp .. Γι'αυτό που μου λες δε ξέρω , πρέπει να το δοκιμάσεις και να μας πεις. .

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

@kostakislarisa Το γράφω , μπαίνει κανονικά από το powermenu .. Και αν δεν υπάρχει πρόβλημα στο decryption θα περνάνε επίσης οι Ρομς και μέσω του updater ( ΟΤΑ Αναβάθμιση ) ..

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ ΝΕΟ TWRP 1206 για LMI Βγήκε νέο TWRP για LMI ( Poco f2 pro και Redmi K30 Pro ).. Thanks to LRTeam and wzsx150 γι'αυτό το twrp.. DOWNLOAD twrp_lmi_1206_wzsx150.img | by gkalen for Xiaomi ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ Μπορείτε να μπείτε στο TWRP 0623 και να περάσετε το νέο img , επίσης με τον κλασικό τρόπο από fastboot ή να το περάσετε μέσω της Ρομ .. Εφόσον έχουμε την 20.12.2 και το 7zip εγκατεστημένο στο pc , μετονομαζουμε το νέο twrp 1206 σε recovery.img .. Πατάμε δεξί κλικ πάνω στο ζιπ της Ρομ , στην …

• SPIDERMAN DIALER forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/69043/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/69041/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/69042/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/69040/ DOWNLOAD SpidermanDialer.mtz | by gkalen for Xiaomi ENJOY !!

• @rodosman Μια χαρά είναι ο system launcher , δεν κρασαρει τίποτα , ούτε τα recents .. Ισως έχεις άλλον launcher αλλιώς δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα .. αυτός είναι μάλλον ο πιο τελευταίος.. Telegram: Contact @MiuiSystemUpdates Έχει αναφερθεί στο source νομίζω και ίσως φτιαχτεί στην επόμενη Ρομ.. Edit Για πιο γρήγορο fix πρέπει να γίνει update στον mi launcher , στο telegram υπάρχει αλλά νομίζω μόνο με την εφαρμογή mixplorer θα μπορέσει να εγκατασταθεί..