Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 641-660 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/45739
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/45739
-
ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ Dialer με Ελληνικά μέσω MTZ , το περνάμε από την εφαρμογή θεμάτων .. Ελληνικά/Αγγλικά στο πληκτρολόγιο κλήσεων , αν περάσουμε Ελληνικά στον Dialer μέσω της XTRV θα δημιουργηθεί το εξής πρόβλημα , όποιο Αλλοδαπό μέλος χρησιμοποιεί την XTRV θα έχει τα Ελληνικά στον dialer , για να το αποφύγουμε αυτό τα μέλη που είναι Έλληνες και θέλουν τον Dialer στα Ελληνικά θα περάσουν το MTZ .. Για να γίνει compile της εφαρμογής και να μπορούμε να έχουμε μέσω της Ελληνικής γλώσσας και τα Ελληνικά στον…
-
-
@jimsss Ναι αυτή είναι η τελευταία Ρομ για toco .. Πήγαινε στο πρώτο ποστ και πάρε το recovery twrp του alex , αυτό δεν είναι καλό , ήταν το πρώτο που είχαμε για να μπορούμε τουλάχιστον να φλασαρουμε... Έχω δύο λινκ στο πρώτο ποστ , μελέτησε λίγο , έχω οδηγίες στο νήμα και για τα δύο twrp και για την εγκατάσταση .. Σαφώς θέλει format data στην αρχή ..
-
@c3250nik Φλασαρε την καινούργια και κάνε πάλι εκκαθάριση στον updater , αφού περάσεις την καινούργια όμως .. Μήπως είσαι με παλιότερη Ρομ ίσως ..
-
@c3250nik Και καλα κανείς , να σου πω κι εμένα μου αρέσει καλύτερα χειροκίνητα .. Οπότε με διαγραφή δεδομένων θα είσαι εντάξει και με τον updater ..
-
ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ Προχωράμε σε αλλαγή της μορφής ημερομηνίας στην lockscreen ( οθονη κλειδώματος ) .. Στο επομενο update εχοντας καλώς των συνθηκών θα είμαστε κομπλέ και μ'αυτο .. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68897/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68895/
-
@c3250nik Καταρχήν διέγραψε τα δεδομένα της εφαρμογής και δοκίμασε πάλι και μετά βλέπουμε .. Ίσως χρειαστεί να περάσεις την νέα Ρομ χειροκίνητα ..
-
-
@kostas1alina Χωρίς παρενέργειες αναλόγως πόσο τυχερός είσαι , έχουν δυσκολέψει τα πράγματα με το πίσω ακόμα και μιας βδομάδας Ρομ μπορεί να χτυπήσει κλήσεις και μηνύματα και παπαλα , θα ξαναπεράσεις την τελευταία για να επανέλθουν.. Αλλιώς υπομονή μια βδομάδα , ήδη τα πιο πολλά θα διορθωθούν στην επόμενη Ρομ ..
-
@Nick Freegman Μια χαρά ??? Αφού σου έγραψα τι ακριβώς θέλει .. Κατέβασε τώρα αυτό το twrp .. Download TWRP-3.4.2B-0623-XIAOMI10PRO-CN-wzsx150-fastboot.zip - Mi 10 Pro 5G - cmi in MiFirm Ξεζιπαρε και θα βρεις μέσα το recovery 0623 .. Μετονόμασε το σε twrp.img ή όπως θες .. Μπες σε fastboot και γράψε .. fastboot boot twrp.img Μπες και κάνε δουλειά σου .. Edit Πιθανώς στο CMI να δουλέψει το twrp ακόμα κι αν το κάνεις flash και μετά συνεχίζει να υπάρχει και δε χάνεται όπως στο UMI .. Όταν σου έγραψ…
-
@pakisdak Ναι αυτή κατεβάζεις , τη σημερινή 20.11.18 .. Ίσως χρειαστεί format data , ίσως και όχι , περισσότερες πιθανότητες δίνω στο όχι , μάλλον θα κάνει decryption κατευθείαν .. Edit @pakisdak Άκυρο , δε το γλυτώνεις το format data , ήσουν με stable .. οπότε όλη την διαδικασία από την αρχή , φύλαξε φωτό , βίντεο ή ότι άλλο θες γιατί θα σβήσουν όλα .. Edit 2 Και μην πεις ότι επειδή το twrp θα δει το χώρο , να μην κάνεις format data .. γιατί θα μείνεις να κοιτάς το bootanimation ..
-
@leobahlis We can make it both ways , will choose the easiest now ..
-
@leobahlis No , we didn't change that , we didn't knew it .. We change redmi k30 pro to Poco f2 pro this week .. Anyway we can change it .. maybe will upload a fix rom ..
-
-
@jpastos Πιθανόν εχεις κλειστές τις ειδοποιήσεις .. Ρυθμίσεις/Εφαρμογές/Διαχείριση εφαρμογών/ .. γράψε στην αναζήτηση android και θα εμφανιστεί μια εφαρμογή Σύστημα Αndroid , πήγαινε στην εφαρμογή και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις..
-
@tarnanas Υπάρχει αυτό το πρόβλημα με τη σιγαση σε αρκετές συσκευές , ίσως σε όλες με την 20.11.18 .. σε κάθε επανεκκίνηση γίνεται αυτό .. Δημιουργήθηκε το πρόβλημα λόγω της αλλαγής του UI και θα δούμε πότε θα το φτιαξουν ..