Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 681-700 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
@baxalo Έτσι ακριβώς .. στην ουσία δεν το φλασαρει το παλιό twrp , μόνο boot σε twrp .. αν το φλασαρει τώρα το παλιό θα κουδουνίσει η συσκευή και μετά με εντολή boot twrp.img γράφει cannot load authenticate boot.img .. Οπότε πάμε σε άλλο πανηγύρι , πρέπει να βρούμε boot.img προηγούμενο να φλασαρουμε για να μπορέσουμε να κάνουμε boot στο twrp .. Και βάλανε κι αυτά τα twrp μέσα , μόνο φλας κι αυτό με ΟΤG κάνουν , τιποτ'αλλο , ούτε τη γλώσσα δε κρατάει που αλλάζεις , σε κάθε boot κινέζικα και παλι …
-
@baxalo Κάνανε μεγάλη π@π@ρια που τα βάλανε μέσα και δεν το διάβασα τι είχε παιχτεί , το πρωί τα διάβασα και το έψαξα , αλλιώς θα είχα προλάβει και θα τα είχαμε ξηλώσει από τη Ρομ ..
-
@baxalo Μπα δε το βλέπω για εγκατάσταση .. δεν έχει otg και προλάβε να περάσει το νέο twrp οπότε πρέπει να δοκιμάσει να κάνει boot στο παλιό twrp για να φλασαρει .. Μακάρι να μη δώσει error τώρα .
-
@Bob7 Αν δε σε πρόλαβα και έβαλες το νέο twrp να σου πω ότι δε βλέπει χώρο οπότε θα χρειαστεί OTG ..
-
@troullis2004 Η έκδοση στο playstore θ'αλλαξει από την επόμενη Ρομ ... Μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε αυτό το update για το playstore και θα είστε ΟΚ .. download
-
@kostas1alina Πας Ρυθμίσεις/Προστασία Απορρήτου/ .. κούνησε την οθόνη δεξιά για να πας στη Διαχείριση/ Όλες οι Αδειες/ Αccess and Save items to the clipboard/Access items in the clipboard/Notify when apps access items in the clipboard , απενεργοποίησε το .. @troullis2004 Κι εγώ αυτό προτίμησα , το έγραψα κιόλας .. Για το magisk πρέπει να τo ψάξεις γιατί αν πάει στραβά τα ρημάζει όλα .. κι εγώ την έχω πατήσει , περιμένω κάτι σίγουρο , δε με καίει κιόλας βέβαια ..
-
@makis1024 Ναι συμφωνώ κι εγώ έτσι κάνω πάντα , αλλά το λινκ που έβαλες δεν είναι για τους vip , έχει λινκ για vip να κατεβάσει και όχι απο'δω ..
-
@makis1024 Είναι vip έχει mail με τη ρομ που θα κατεβάσει ..
-
@ktsiaras Με το γνωστό τρόπο .. μπαίνουμε fastboot .. fastboot boot twrp.img και περιμένεις κανά λεπτό μέχρι να μπει στο twrp .. Edit Πληροφοριακά στο πρόβλημα σου που μιλάγαμε , αν είχες περάσει το boot.img της προηγούμενης ρομ θα είχε τελειώσει το θέμα σου .. ούτε fastboot rom ήθελε ούτε τίποτα .. Τσεκαρισμενο ..
-
Σε Mi 10 και Poco f2 Pro προσωπικά προχώρησα σε update με τα 0623 twrp που είχαμε .. Τα νέα twrp δεν υποστηρίζουν decryption οπότε μόνο με otg θα μπορείτε να φλασαρετε .. Anyway παραμένω στα προηγούμενα twrp μέχρι νεωτέρας .. EDIT Σε poco f2 pro να ξέρετε ότι μετά το φλας της 20.11.12 δεν θα λειτουργήσει το twrp .. Update με το γνωστό τρόπο μέσω fastboot και fastboot boot twrp.img ..
-
@Sakispardl Μάλλον δεν έκανες format data , αλλά σωστά σκέφτηκες να κάνεις τον καθαρισμό από mi recovery .. Anyway για να πας σωστά θα πρέπει να φλασαρεις το twrp να κάνεις format data ( αν δεν έχεις υπόψη σου ρωτα ) .. Μετά κάνουμε reboot στο recovery να ξαναμπεί η συσκευή σε twrp και κάνουμε αντιγραφή τη ρομ και factory reset και στο τέλος εγκατάσταση της XTRV .. Αν το αφήσεις έτσι θα έχεις πιθανώς προβλήματα στο επόμενο update καθώς θα είναι encrypted ο χώρος σου στο twrp και πάλι θα χρειαστε…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/45739
-
Δοκιμη σε mi 10 και σε Poco f2 Pro το contacts apk δουλεύει και με android 11 σωστά .. Θα δούμε τώρα γιατί ακούγεται ότι θα μπει και στη ρομ από το source , ή θα μπει ή θα φτιαχτεί το apk και θα μπει , anyway καποιος είπε ότι θα γίνει η διόρθωση και από EU .. Ίσως να ετοιμάζουμε τις XTRV με το contacts έτοιμο στη ρομ μέχρι να διορθωθεί και από το source .. θα συζητηθεί το θέμα και θα ενημερώσουμε .. @troullis2004 Δεν έχω τέτοιο θέμα στο mi 10 , κάνει επανεκκίνηση κανονικά .. Θα ήθελα να μου πεις…