Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 701-720 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
@pavlos mavroeidis Μπαίνουμε σε fastboot.. Συνδέουμε τη συσκευή και ανοίγουμε cmd.. Γράφουμε .. fastboot boot twrp.img και περιμένουμε περίπου 40δλπ ως ένα λεπτό για να μπει στο twrp .. Κάνουμε τη δουλειά μας και μετά reboot to system.. Αν κάνουμε flash το twrp θα έχετε Μπρικ και θα χρειαστεί mi flash ..
-
@spiros@1 Δεν υπάρχει developer εβδομαδιαία ρομ για Poco f1 .. Στο νήμα με τις stable θα βρεις ποια είναι η τελευταία miui 12 για το Poco f1 .. Αν έχεις δηλωμένη συσκευή για λήψη vip mail θα έχεις και mail λογικά..
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/45739
-
@Jim laden Λόγω του ότι χρησιμοποιείς άλλον launcher , προς το παρόν μόνο με τον default launcher gestures ..
-
@troullis2004 Ωχ κι εσύ περίπου τα ίδια έπαθες , εγώ πριν καμμιά 20αρια μέρες στο Poco f2 μου διέλυσε το σύστημα .. μου έβγαλε no os installed την επόμενη που μπήκα σε twrp και αναγκάστηκα κι εγώ να πάω σε format data δε γινόταν τίποτα .. Το mi 6 τέρας .. Για Bootanimation στο πρώτο λινκ της υπογραφής μου αν θες να αλλάζεις ..
-
@troullis2004 Το magisk έχει προβλήματα σε android 11 , ακόμα δεν έχει σταθερότητα ..
-
@troullis2004 Μήπως έχεις περάσει magisk ?? Ίσως απο'κει να έρχεται το πρόβλημα , δε βλέπω κάτι τέτοιο εγώ , δουλεύει ΟΚ το mi 10 .. @baxalo Η μοναδική γλώσσα που αλλάζει τη μπάρα επαφών είναι τα ρώσικα , όλες οι άλλες έχουν αγγλικά .. Το κοιτάμε από χθες , ξέρουμε το κομμάτι που θέλει αλλαγή στο framework-res , ψάχνουμε να βρούμε τι άλλο υπάρχει που χρειάζεται για να ενεργοποιηθουν τα ελληνικά στη μπάρα ..
-
@kostas1alina Είναι θέμα source , το αναφέρουν όλοι παντού οπότε θα το δουν και θα διορθωθεί ..
-
@sardelisp Η συσκευή σου έχει κωδική ονομασία MONET .. Έχει μόνο stable rom , θα πας στο νήμα με τις stable miui 12 .. Μη το σκεφτείς να περάσεις τη ρομ του ΖΟΟΜ..
-
@kostas1alina Αυτό με τις επαφές δεν είναι bug είναι καποια έλλειψη που υπάρχει σε κάποια εφαρμογή .. Μου έχει στείλει ο @pavlos mavroeidis μια εφαρμογή επαφών αλλά δε βρίσκω μέσα κάτι που να με πάει στα ελληνικα.. Anyway τώρα με το lockdown θα υπάρχει χρόνος να ψάξουμε λίγο περισσότερο .. EDIT Ένα επίσης παρόμοιο που έχει αναφερθεί είναι η ημερομηνία στην οθόνη κλειδώματος που λέει σήμερα ας πούμε 11/07 ενώ θέλουμε να λέει 07/11 .. Στη τελευταία official global miui 12 σε Redmi Note 8 pro που ε…
-
@kostas1alina Δε μοιάζει με bug αλλά θέλει διόρθωση anyway ..
-
@troullis2004 Με μπέρδεψε αυτό που έγραψες για πειραματικό twrp και νόμιζα ότι ήταν κάτι πιο νέο .. Αυτό είναι το πιο σταθερό twrp που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή για το umi , αυτό χρησιμοποιούμε , 0623 όπως γράφω .. Όπως διάβασες πιο πίσω στην ενημέρωση που έκανα είναι γνωστό πρόβλημα εδώ κι ενάμιση μήνα στο lmi , όμως αυτή την βδομάδα αντιστράφηκαν τα πράγματα και πήγε το πρόβλημα στο umi . @kostakislarisa Πήγαινε στις ρυθμίσεις για προγραμματιστές και ενεργοποίησε το extended power menu ..
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/45739
-
@kostakislarisa Αφού είχα δώσει λινκ , το 0623 έχεις κι εσύ και όλοι πιθανώς .. Τώρα θα κάνεις update σε poco f2 από cmd , μετά θα μπαίνει σε twrp κανονικά και με το powermenu και με τα κουμπιά όπως πάντα .. Απλώς έτσι που είναι τα πράγματα δε ξέρουμε πόσο θα κρατήσει , τουλάχιστον έχουμε λύσεις και για τις δύο περιπτώσεις.. @kostas1alina Είναι bug στον browser τουλάχιστον σε μένα εκεί βγαινει , δεν έχω ιδέα τι είναι αλλα το αναφέρουν και στο source.. θα το δούμε κι από άλλους αυτή τη βδομάδα ..…
-
ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ για UMI , Mi 10 Έγινε εγκατάσταση της ρομ κανονικά μέσα από το twrp , η συσκευή άνοιξε επίσης κανονικά .. Έχει γίνει ακριβώς αυτό που είχε το LMI στο UMI τώρα .. Η διαφορά που είδα και ίσως εκεί κάποιοι θεώρησαν ότι δεν λειτουργεί η εντολή fastboot boot twrp.img είναι ότι θέλει αρκετό χρόνο να φορτώσει το TWRP στο UMI , πίστεψα ότι δεν θ'ανοιξει η συσκευή , ήταν σε μαύρη οθόνη πάνω από 40 ίσως δλπ , είπα να μην το πειράξω και μετά από λίγο μπήκε στο twrp 0623 .. Οπότε εγκατάσταση από τ…
-
@troullis2004 Αν έχεις κάποιο λινκ για το recovery δωσ'το , μπορεί να χρειαστεί .. Ακόμα δεν έχω εικόνα , ασαφές το τοπίο , άλλοι λένε Brick και δεν μπορούν να μπουν σε twrp , άλλοι μπαίνουν , όταν έχω σαφή εικόνα θα ενημερώσω ακριβώς .. Αυτό που λες για το πειραματικο twrp δεν έχω υπόψη μου ακόμα.. Αν έχεις λινκ ανέβασε το .. Μην κάνεις εγκατάσταση το twrp , προς το παρόν μείνε έτσι μέχρι να έχουμε νεώτερα .. Εγκατάσταση θα κάνεις όπως έκανες σήμερα .. Κατεβασμα της ρομ.. Σβησιμο του fingerprin…
-
Σε UMI ΠΡΟΣΟΧΉ Υπάρχει πρόβλημα μετά το φλασαρισμα έχουμε BRICK όπως αναφέρουν στο source .. Θα χρειαστεί fastboot rom για unbrick .. Μη φλασαρετε ακόμα ..
-
ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ Το TWRP 0623 σε LMI ( Poco f2 pro/Redmi K30 Pro ) επέστρεψε .. Σε UMI υπάρχει πρόβλημα όμως , περιμένετε πριν φλασαρετε σε UMI να το διασταυρώσω πρώτα ..
-
@troullis2004 Έχεις περάσει xiaomi eu , δεν είναι ακριβώς ίδιο με την XTRV .. Anyway εχεις κάνει λάθος προσέγγιση από την αρχή .. Έπρεπε να φλασαρεις το twrp και όχι μόνο να κάνεις boot σε twrp .. Μετά κάνουμε format data για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε σωστά .. Αν δεν έχεις κάνει αυτά τότε δεν προχωράς όπως πρέπει .. Στην περίπτωση σου θα κάνεις πάλι boot σε twrp και θα προχωρήσεις σε εγκατασταση της ρομ μέσα από το twrp και όχι μέσω του updater .. Αν δεν πας σωστά ως τότε θα έχεις πάντα το ί…