Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 721-740 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
@kostakislarisa Νομίζω αυτή δουλεύει σίγουρα .. δοκίμασε ότι θες , δε παθαίνει τίποτα..
-
@kostakislarisa Σε android 11 λόγω του ότι δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα από την Google υπάρχουν κάποια προβλήματα στις εφαρμογές .. Θα βρεις το messenger beta για android 11 για να εγκαταστήσεις και λογικά θα δουλέψουν και τα bubbles .. facebook-messenger-text-and-video-chat-for-free-260-0-0-0-69-android-apk-download
-
@mixalisf H 20.9.17 έχει android 10 ... Προσοχή με την επαναφορά , πιθανώς θα χρειαστεί format data..
-
@mixalisf Μη φλασαρεις ούτε το magisk που έχει η ρομ , σε android 11 υπάρχουν ακόμα προβλήματα με το ροοτ .. Θέλει λίγο ψάξιμο , αν βρω κάτι θα σου πω ή ίσως ξέρει κάποιος και σου απαντήσει..
-
@mixalisf Μπες σε twrp και φλασαρε τη ρομ .. Θα μπορούσες να είχες κάνει απλώς uninstall το magisk ( φλασαρισμα του uninstall zip ) ..
-
@reklas Αγένεια εδώ , δε νομίζω .. πιο αγενές από το EU δεν έχω δει ακόμα .. εμείς εδώ λέμε τα ίδια και τα ίδια συνεχώς και δε γκρινιάζουμε .. Anyway , υπάρχει και twrp και ρομ για το 9S .. η ρομ είναι στο νήμα των stable και twrp εδώ .. Custom TWRPs for Redmi Note 9S (Curtana) - 2 versions already | Xiaomi European Community EDIT To Curtana δεν έχει developer rom δηλαδή εβδομαδιαία , έχει μόνο stable .. Αν θες κάτι σε custom rom εκτός MIUI θα πρέπει να ψάξεις στο XDA αν έχει βγει κάτι .. EDIT 2…
-
@reklas Σε χάνω .. τι εννοείς φίλε μου ?? Ξέρεις από XTRV , ξεκλειδωματα κ.λ.π. ?? Τι ακριβώς θες να κάνεις ?
-
@reklas Δεν υπάρχει developer rom για το 9S .. Στις stable θα πας που υπάρχει ..
-
@tan Κατεβαίνουν και ετοιμάζονται κι αυτές , θα έχετε ενημέρωση ..
-
@rascal Δοκίμασε μοτίβο , ίσως περνάει με μοτίβο ..
-
@Mardis Γνωστό και για το magisk και τα προβλήματα που έχει παρουσιάσει με τις συσκευές που πήραν android 11..
-
@Mardis Δοκίμασες απλώς , fastboot boot twrp.img , έτσι ?? Αν δεν μπαίνει ψάξε για άλλο twrp , θα υπάρχει κάτι για το davinci που θα λειτουργεί ακόμα .. Σίγουρα θέλει ψάξιμο για twrp και υπομονή μέχρι να βγει κάποιο νέο για android 11 , όλες οι συσκευές που πήραν 11 έχουν τα θεματακια τους με τα twrp ..
-
@rascal Έχει αναφερθεί στο source το συγκεκριμένο bug , υπάρχει και σε άλλες συσκευές που πήραν android 11 αυτή τη βδομάδα.. @Mardis Η συσκευή επίσης πήρε android 11 και πιθανώς να ισχύει το ίδιο .. Δοκίμασε boot σε twrp από fapstboot να δεις αν εμφανίζεται έστω έτσι .. Σίγουρα χρειάζεται κι εδώ νέο twrp .. @ktsiaras Δεν καταλαβα ακριβώς που είναι το πρόβλημα , το αναφέρουν αρκετοί και στο source .. Προσωπικά , έχω τις επαφές μου με αγγλικούς χαρακτήρες και δε βλέπω κάποιο πρόβλημα στην αναζήτησ…
-
ΓΙΑ ΤΑ .. LMI και CMI Λόγω του προβλήματος με το twrp ακολουθούμε τον παρακάτω τρόπο για update .. Κατεβάζουμε το ζιπ της ρομ στη συσκευή μας .. Μπαίνουμε σε fastboot .. fastboot devices fastboot boot twrp.img Μπαίνουμε στο twrp και προχωράμε σε εγκατασταση της ρομ.. Update done ..
-
@kwstpap Πιο αναλυτικά .. Οι Κινέζοι αποφάσισαν να δίνουν china rom πλέον μόνο σε συσκευές που υποστηρίζουν 5G.. Το mi note 10 ήταν το τελευταίο 4G smartphone το οποίο έδωσαν china developer rom , το mi note 10 lite το οποίο βγήκε μετά αποφάσισαν να βγει μόνο ως global και δεν πωλείται στην Κίνα καθώς οι Κινέζοι χρησιμοποιούν 5G πλέον .. Οπότε το ρεζουμέ είναι ότι πρέπει να βλέπουμε πρώτα αν κυκλοφορήσει στην Κίνα μια συσκευή έτσι ώστε να προχωρήσουμε σε αγορά όταν έρθει Ευρώπη και να έχουμε και…