Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 761-780 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ ΓΙΑ JOYEUSE , REDMI NOTE 9 PRO EU Έχουμε την 11.0.7.0 και την 11.0.5.0 για joyeuse..
-
@x3000x Υποχρεωτικά και format data και factory reset .. Δυστυχώς ναι , χάνονται όλα από τη συσκευή ..
-
@x3000x Το πρώτο ποστ αυτής της σελίδας δεν το πρόσεξες μάλλον .. Το ροοτ θα χαθεί θα πρέπει να ξαναφλασαρεις ροοτ , το twrp δεν επηρεάζεται .. Edit Έστω.. το πρώτο ποστ της προηγούμενης σελίδας ..
-
Έχουμε XTRV ρομ για το Redmi Note 9 Pro EU , joyeuse , miui 11 V11.0.7.0 .. Όπως φαίνεται λειτουργεί σωστά και μπορείτε να προχωρήσετε σε εγκατασταση μέχρι να έχουμε και την miui 12 .. Θα κάνει ο @MIUI_ART ανακοίνωση σε λίγη ώρα ..
-
@anakondagr Αν πας στη προηγούμενη ίσως χτυπήσουν κλήσεις και sms και το τηλέφωνο θα είναι μη λειτουργικό ..
-
@drivth Περίμενα να το γράψει κάποιος άλλος πρώτα .. Οι άνθρωποι έχουν χαζεψει στην Κίνα , το παρατήρησα κι εγώ , ξεκλειδωσα μια συσκευή πριν ενάμιση μήνα και έδωσε 168 ώρες .. μετά έβαλα το toco και ζήτησε 336 ώρες , πριν δύο βδομάδες έβαλα το Poco και μου έβγαλε 500+ κι εμένα .. Σε κάθε ξεκλείδωμα πλέον μου βάζει μια βδομάδα παραπάνω .. Δεν πάνε καθόλου καλά μιλάμε .. Edit Εννοείται ότι ξεκλειδωσα με αλλο λογαριασμό το Poco .. σιγά που θα περίμενα 3 βδομάδες ..
-
@nikanta Τώρα μπορείς να βάλεις του alex το twrp και θα είσαι οκ... Και με την 12 μπορούσες να το είχες ήδη περάσει χωρίς να χρειαστεί factory reset ξανά .. Anyway , όλα καλά.. απλώς πρέπει να βάλεις του alex του twrp γιατί θα πρέπει να κάνεις factory reset συνεχώς με του mauronofrio ή να διαβάσεις αυτό το νήμα , έχω στο πρώτο ποστ λινκ και πληροφορίες για τα δύο twrp .. SOLVED προβλημα εγκατάστασης XTRV με mi note 10 lite @steliosperamos Σου ζητάει να βάλεις τον κωδικό του mi account σου .. Πατ…
-
@nikanta Μήπως πρόσεξες κατά την εγκατάσταση να εμφανίζονται και να χάνονται κατευθείαν κάτι κόκκινες γραμμές ?? Πάρε από την fastboot rom το official recovery και πέρασε το , μπες στο mi recovery και κάνε wipe all data .. Μετά κάνε boot στο πρώτο twrp ( mauronofrio ) και δοκίμασε κατευθείαν εγκατάσταση χωρίς κάποιο wipe .. Δοκίμασε με την V11.0.8.0 για αρχή ..
-
@nikanta Όπως είσαι , κάνε τη διαδικασία από το ποστ 1585 .. Δηλαδή κάνε boot στο παλιό twrp και χωρίς wipes κάνε φλας τη ρομ .. Αφού ανοίξει η συσκευή , κάνε φλας μετά το νέο twrp και θα είσαι οκ .. Edit Δε χρειάζεται κάποια άλλη fastboot ρομ φλασαρισμα , είσαι ξεκλειδωτος , οποία και να έβαζες δεν λέει τίποτα .. Eμεις ακολουθούμε τη global V12.0.2.0 πληροφοριακά .. Edit2 Αλλιώς όπως σου είπα , κάνε format data και προχώρα σε εγκατάσταση της V11.0.8.0 που θ'ανοιξει σίγουρα και μετά κάνε update …
-
@nikanta Δοκίμασε κι ένα factory reset και reboot στο σύστημα .. Αλλιώς , διάβασε το ποστ 1585 , το πρώτο στη σελίδα του @NoSyncIP και κάνε όπως περιγράφει .. Κάτι δεν πάει καλά με τη miui12 και το twrp μετά από εγκατάσταση με format data .. Αν το πάρεις από την αρχή ωκαι βάλεις πρώτα την τελευταία miui 11 V11.0.8.0 και περάσεις μετά από πάνω την miui 12 V12.0.2.0 είμαι σίγουρος ότι έτσι θα περάσει κανονικά .. Edit Ίσως να χρειάζεται flash και το vbmeta.img από fastboot ..
-
@nikanta Δοκίμασε format data και μετά reboot στο σύστημα ..
-
@stauros2653 Δεν έχει ακόμα miui 12 , γι'αυτό δεν έχουμε ακόμα ρομ .. Σταματήσαμε τις miui 11..
-
@NoSyncIP Ωραίος .. πάμε για format data κι εμείς να δουλέψει σωστά και το decryption στο twrp .. Πάντα μιλάμε για την miui 12 rom V12.0.2.0 ..
-
@americ Μπες στο twrp .. Επέλεξε Wipe .. Σύρε δεξιά τον κέρσορα , κάτω χαμηλά που λέει swipe to factory reset .. Μετά πατάς Reboot system .. Περιμένεις λίγη ωρα μέχρι ν'ανοιξει η συσκευή ( συνήθως μέχρι 10 λεπτά .. Στήνεις τη συσκευή σου από την αρχή χωρίς να χάσεις τίποτα απ' ότι έχεις στον εσωτερικό χώρο της συσκευής .. Περνάς αύριο και την καινούργια ρομ και θα είσαι κομπλέ .. Για format data .. ( στην περίπτωση αυτή χάνεις τα πάντα από την εσωτερική μνήμη της συσκευής , οπότε φροντίζουμε να …
-
POCO F2 PRO
Μήνυμα@kostakislarisa TWRP για POCO F2 PRO , κωδική ονομασία συσκευής LMI Η ΡΟΜ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ REDMI K30 PRO ή HMK30Pro DOWNLOAD TWRP_lmi.img | by Xiaomi.eu for Generic Device/Other
-
POCO F2 PRO
Μήνυμα@Octaviastikos Ο φίλος @basilhskantzos φοράει official .. δεν υπάρχουν φώτα να δώσω σε official rom ..
-
@NoSyncIP Δοκίμασε να πας στο twrp χωρίς τα κουμπιά αλλά με εντολή .. fastboot boot το-oνομα-τουtwrp.img Αν κολλάει στο XTRV animation τότε μπες πάλι σε twrp , κάνε πάλι format data , αλλά αυτή τη φορά θα προχωρήσεις σε Reboot στο σύστημα .. Ο χρόνος που χρειάζεται μέχρι ν"'ανοιξει είναι το πολύ 4 λεπτά ..
-
@NoSyncIP Δεν χρειάζεται επανάληψη .. Μια χαρά είσαι .. από factory reset σε install δε θέλει reboot σε recovery ... Από format data θέλει reboot σε recovery για να προχωρήσεις σε factory reset και install ..
-
@amavroudis Κι άλλη μια εγώ , 4ρις .. Μάλλον τα κόκκινα έφταιγαν .. @NoSyncIP Δε χρειάζεται άλλο reboot , είσαι ΟΚ .. Edit Τσεκαρε το twrp όταν βάλεις fingerprint , σου έγραψα πιο πριν , για διάβασε το ..
-
@NoSyncIP Μια χαρά είσαι .. Γύρνα πίσω στο αρχικό μενού και κάνε Reboot σε recovery ..