Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 801-820 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Οσες συσκευές εχουν το πρόβλημα με το error να δοκιμάσετε flash με sideload και επίσης να ψάξετε να βρείτε και να δοκιμάσετε και με άλλο twrp .. @varitimos84 Ελπίζω ότι το zip το έχεις στο φάκελο adb .. Κάτι δεν πάει καλά , θα έπρεπε τουλάχιστον να ξεκινήσει φλας ..
-
Μαλλον είναι λάθος το όνομα .. update.zip.zip .. Τσεκαρε και διόρθωσε το ..
-
@kostaspm38 Για κοίτα το προηγούμενο ποστ απο το δικό σου ...
-
Παράθεση από gkalen: “Πιθανώς με sideload θα περάσει η ρομ στις συσκευές που έχουν προβλήματα .. ” Δε βλέπω να μπήκε κανείς στον κόπο να δοκιμάσει sideload .. Περιμένω να δούμε .. EDIT Και δοκιμή με άλλο recovery επίσης ..
-
@aeriko7475 Επέλεξε themes , πάνω αριστερά , κάνε import και μετά πας στο theme components .. Στην παράγραφο εγκατάσταση στο τέλος έχω λινκ με screenshots ..
-
Πιθανώς με sideload θα περάσει η ρομ στις συσκευές που έχουν προβλήματα ..
-
@aeriko7475 Στο πρώτο λινκ της υπογραφής μου , παίξε μπάλα ..
-
Σε Poco f2 Pro διορθώθηκαν αρκετά πράγματα καθότι η 20.8.20 στην ουσία ήταν σαν Pro Beta rom , ούτε καν beta δηλαδή , ήταν πολύ καλύτερη η πρώτη android 11 rom αντί της 20.8.20 που έδωσε το source και έγινε καρναβάλι στις 3 συσκευές με android 11 .. Δε βλέπω τίποτα άλλες διορθώσεις να έχουν γίνει απλώς διορθώθηκαν τα προβλήματα της 20.8.20 .. Σαν να έχουμε την 20.8.13 ή την πρώτη 20.8.7 , καμμία παραπάνω διόρθωση ..
-
@jimsss Δεν υπάρχει developer για mi note 10 lite , TOCO .. Μόνο stable .. Διάβασε εδώ .. SOLVED προβλημα εγκατάστασης XTRV με mi note 10 lite Ρομ κατεβάζεις εδώ .. Index of /suktew23/roms/stable/MIUIv11 Η τελευταία είναι η 11.0.8.0 ..
-
@manwlis77 Δεν τα πάω καλά με το sport στην stable , δεν έχω βάλει ακόμα , σου είπα μόνο ότι έχω δοκιμάσει .. Υπάρχει stable και θα βρεις λινκ στο πρώτο ποστ .. κατεβάζεις για Redmi K30 Pro .. Edit HMK30Pro κατεβάζεις .. Η τελευταία είναι η V12.0.8.0
-
@manwlis77 Εδώ το twrp .. POCO F2 PRO Για ρομ θα κατεβάσεις την 20.7.9 αν θες περισσότερη σταθερότητα , είναι android 10 αυτή .. Αν θες την android 11 developer καλύτερα να βάλεις την προηγούμενη 20.8.13 γιατί η τελευταία 20.8.20 έχει πολλά προβλήματα ..
-
Σε android 11 πολλά προβλήματα αναφέρονται στο EU ακόμα και σε POCO .. MIUI 12.1 - 20.8.20 | Xiaomi European Community Προσωπικά δεν βλέπω κανένα από αυτά που αναφέρουν να ισχύει , τουλάχιστον στο δικό μου POCO .. Να ενημερώσω όμως ότι έκανα format data και factory reset στην 20.8.20 και δεν δοκίμασα να φλασαρω πάνω από την 20.8.13 για να δω συμπεριφορά .. Format data and factory reset έγινε για δοκιμή της πιστοποίησης στο playstore καθώς φορούσα Ρομ με ονομασία σε POCO και όχι Redmi , το οποίο …
-
@Octaviastikos Γιάννη , ούτε με format data δεν γυρίζει πίσω ?? Δυστυχώς και στο EU πολλά προβλήματα και πολλά κρασαρισματα εφαρμογών αναφέρονται ..
-
@Octaviastikos Έτσι φαίνεται .. αναφέρονται αρκετά προβλήματα και στο EU .. Λένε βέβαια και για το Redmi K30 Pro , αλλά σε POCO δε βλέπω κάτι μεμπτό , όλα φαίνονται ΟΚ .. EDIT Σε POCO έγινε εγκατάσταση με format data και factory reset για δοκιμή στην πιστοποίηση του playstore .. Καμμία αλλαγή , το playstore πάλι δεν έχει πιστοποίηση .. Έχουμε αλλάξει το boot logo σε POCO και έχουμε αφήσει την ονομασία της συσκευής όπως έρχεται από EU ( σαν Redmi K30 Pro δηλαδή ) για το θέμα της πιστοποίησης , μέ…
-
POCO F2 PRO
Μήνυμα@sakis112 Όχι .. Θες για 10 lite 5G όχι για zoom ..
-
POCO F2 PRO
Μήνυμα@konstantine Αυτό με τα μηνύματα είναι νεα πατεντα , λογικά πρέπει να έχει κάποιο πορτοκαλί κυκλάκι στο νέο μήνυμα που θα σου στείλει κάποια επαφή σου ... Με την κουρτίνα δεν είδα κάποιο πρόβλημα , όλα πάνε καλά σε μένα .. αυτό που δε μου αρέσει είναι ότι δεν υπάρχει επιλογή στον browser για ν'ανεβασεις συνημμένα , έχει μόνο επιλογή φωτογραφίας .. Είναι νωρίς ακόμα βέβαια , δύο πρώτες ρομς με android 11 , θα έλεγα ότι είναι αρκετά καλά για αρχή αλλά σαφώς περιμένουμε όλοι να περάσει ο καιρός να …
-
@Giannis stathopoulos Ρύθμισεις / Προβολή / Γραμμή κατάστασης / .. και ενεργοποίησε το κέντρο ελέγχου .. Πάρε μια κάρτα sd και μην την πειράξεις ( διαμορφώσεις ) και δεν θα έχεις τα προβλήματα που ανέφερες ..
-
POCO F2 PRO
Μήνυμα@Mariosddd Κατι έχεις κάνει που το εξαφάνισε .. ίσως το dark mode , δε ξέρω σίγουρα αλλά υπάρχει η επιλογή .. Ακριβώς πάνω από την επιλογή που έχεις σημειώσει είναι η επιλογή Απόκρυψη ένδειξης πλήρους οθόνης .. Με την 20.8.13 είμαι και υπάρχει κανονικά η επιλογή .. Edit Δεν είναι από το dark mode , το έβαλα και πάλι υπάρχει η επιλογή κανονικά .. Για σκέψου τι άλλο έχεις κάνει ?? Κανονικά βέβαια θα έπρεπε να υπήρχε η μπάρα με το που άλλαξες σε full screen , εμφανίζεται by default όταν επιλέξεις f…
-
POCO F2 PRO
Μήνυμα@konstantine Αλλιώς update στην επόμενη έτσι .. Αντιγραφουμε κατεβάζουμε το ζιπ της Ρομ στην εσωτερική μνήμη της συσκευής .. Μπαίνουμε σε twrp .. Μετά πατάμε Install και επιλέγουμε το ζιπ της Ρομ .. Σερνουμε δεξιά για εγκατασταση της ρομ ( swipe to confirm flash )... Μολις τελειώσει πατάμε το αριστερό κουμπί που λέει wipe cache and dalvik και σέρνουμε δεξιά .. Μετα Reboot System .. Done !!
-
@ataskinos Μπορείς να μας πεις ποιες ακριβώς Ρομ προσπάθησες να εγκαταστήσεις φίλε μου .. Δώσε λινκ των ρομς που κατέβασες ...