Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 841-860 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
POCO F2 PRO
Μήνυμα@torter10 Τότε να το πας μια από το μαγαζί κι ας είσαι σε αναμονή για ξεκλείδωμα , δε τρέχει τίποτα .. Πιστεύω ότι με την developer rom δεν θα έχεις πρόβλημα .. Anyway , πήγαινε για το DOA πρώτα ..
-
@nutrialex Μόνο σε miui 11 υπάρχει Ρομ για το monet , προς το παρόν τουλάχιστον .. Έχουμε κι ένα twrp , δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα , θεωρώ ότι δουλεύει σωστά όμως ..
-
POCO F2 PRO
Μήνυμα@torter10 Κίνδυνος τεράστιου brick αν μπει άλλη Ρομ σε κλειδωμένη συσκευή ... Μόνο με ξεκλείδωμα bootloader κάνουμε ότι θέλουμε .. Και δε χάνεις τίποτα αν ξεκλειδώσεις ..
-
@Gorbilos1986 Με το ξεκλείδωμα δε γνωρίζω αλλά και τα δύο είναι bug από το source ..
-
@Gorbilos1986 Αποθήκευσε την επαφή χωρίς κενό και μετά κάνε επεξεργασία και βάλε τα κενά , υπήρχε και στη dev αλλά από τη προηγούμενη dev rom το έφτιαξαν , σε stable υπομονή μέχρι την επόμενη..
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΗ εγκατάσταση της XTRV 20.7.9 με το twrp 3.4.2B 06/23 σε poco f2 pro 6/128 πήγε ρολόι με τη γνωστή πάντα διαδικασία που έχουμε περιγράψει πολλές φορές .. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68037/ Σε πρώτη φάση ηρέμησα κατευθείαν μόλις είδα τον mi launcher αλλιώς έτοιμος ήμουν .. Σε δεύτερη φάση έγινε αλλαγή του logo κατά την εκκίνηση και από RedMi έγινε POCO .. Σε τρίτη φάση , δε ξέρω ακόμα .. θέλω να δοκιμάσω αυτή πρώτα αλλά και να δω και την stable από περιέργεια κυρίως..
-
@nikanta Για mi note 10 lite toco δεν έχει ακόμα miui 12 .. Θα το θυμηθούν όμως .. Περισσότερα για TOCO και stable miui 11 , εδώ .. SOLVED προβλημα εγκατάστασης XTRV με mi note 10 lite Μέχρι να βγει η miui 12 ..
-
@Sula Diamant Εφόσον το android παραμένει σε 10 και δε θα πας σε 9 τότε είσαι ΟΚ με factory reset .. δε θα χρειαστεί και format data .. EDIT @Sula Diamant Βγήκε και η πρώτη miui 12 stable .. Θα την έχετε σύντομα ..
-
@manwlis77 Δε μπορώ να καταλάβω γιατί σ'εσενα να υπάρχει πρόβλημα .. Σε όλους δουλεύει μια χαρά .. Κοίτα μέσα στο ζιπ της Ρομ στο φάκελο firmware-update , πρέπει να έχει ένα αρχείο vbmeta .. Φλασαρε το twrp .. fastboot flash recovery twrp.img Μετά φλασαρε το vbmeta .. fastboot flash vbmeta vbmeta.img Μετά δοκίμασε το .. fastboot reboot και κράτα το πλήκτρο vol+
-
@manwlis77 Σε παρακαλώ πολύ διάβασε καλά την διαδικασία εγκατάστασης του νέου twrp .. Τα γράφω ξεκάθαρα ... ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ Εγκατάσταση μεσω fastboot , ως γνωστόν πλέον .. fastboot devices ( αναγνώριση συσκευής ) fastboot flash recovery twrp_toco_alex.img fastboot reboot ( πριν πατήσουμε το enter κρατάμε πατημένο το vol+ μέχρι να μπούμε στο twrp ) Δε γράφω πουθενά fastboot boot twrp.img .. Αν θες να μπεις στο νέο twrp θα κάνεις ότι γράφω ακριβώς ..
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
gkalen - - Recoveries
Μήνυμα@Sakis21r Για δες κι αυτό μήπως .. camera fix.zip Εγκατάσταση από twrp kai reboot system..
-
@l_themis Για δες την καινούργια που βγήκε μήπως διορθώσει την κατάσταση ...
-
@l_themis Εφόσον το λες δε θα δουλεύει σε κανέναν η κάμερα .. Αναγκαστικά πας στην προηγούμενη και θα χρειαστεί format data , επανεκκίνηση σε twrp και μετά factory reset για να προχωρήσεις σε εγκατασταση της προηγούμενης Ρομ .. Το μόνο που δε κατάλαβα είναι ότι είναι encrypted το twrp , δε ξέρω αν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα με το twrp του mi 10 .. κανονικά εφόσον είχες κάνει format data την πρώτη φορά δεν θα έπρεπε να έχεις κάποιο πρόβλημα με το twrp .. EDIT Μπορώ επίσης να σου δώσω να δοκιμάσ…
-
@dumakos Είσαι ΟΚ .. Μπορείς να βάλεις από πάνω XTRV ..
-
@dumakos Weekly beta ??? Βάλε ένα screenshot , ποια Ρομ φοράς ??
-
Πάμε κι ένα θεματακι Always On Display .. GREEK SKULL AOD forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67981/ Στο πρώτο λινκ της υπογραφής μου θα βρείτε λινκ ...