Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 961-980 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
@vanni Αυτά ήταν τα πρώτα που έφτιαξα και δεν τα έχω αλλάξει , είναι τα μόνα που εμφανίζονται και ως θέμα .. Είπα να μην τα ξανανεβασω .. Για να μην εμφανίζονται στα θέματα , άνοιξε το mtz με 7zip και σβήσε από μέσα το αρχείο framework-miui-res .. @erateinos Απίθανο , τελικά έχουμε πρόβλημα εδώ .. Λοιπόν στη δική σου περίπτωση πρέπει να ανοίξουμε ένα mtz με 7zip και να βάλουμε μέσα το framework-miui-res για να εμφανίζονται στα θέματα ... Edit Βέβαια είναι λίγο μπέρδεμα τώρα γιατί μάλλον λόγω του…
-
@erateinos , @miltosdelis Εσεις πηγαίνετε στο επόμενο βήμα .. Αφού κάνετε import στα θέματα ( themes) πηγαίνετε να επιλέξετε bootanimation ... Πάμε πίσω δηλαδή και μετά επιλέγουμε theme components /bootanimation/.. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67637/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67634/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67636/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67638/ Αν το κάνετε έτσι και δεν παίζει τότε υπάρχει πρόβλημα ... EDIT Για διαβάστε εδώ.. [M…
-
@xnikos Μιλάγαμε για τα bootanimation mtz , πέρασες κάποιο ??
-
@karivasilis Στο πρώτο λινκ της υπογραφής μου παίξε μπάλα ...
-
@babis306 Τα super wallpapers είναι συμβατά με Snapdragon 8... Από 7.. και κάτω όχι ακόμα ...
-
Καλημέρα παιδιά .. Να ενημερώσετε επίσης για το σε ποιες συσκευές δεν δουλεύουν τα θέματα. .. Σίγουρα ξέρουμε για lavender και whyred , ψάχνουμε ποιες άλλες..
-
@Mardis Ρυθμίσεις/Λογαριασμοι και συγχρονισμός/..
-
@baxalo , @erateinos Όπως βλέπετε υπάρχει πρόβλημα με την εφαρμογή των θεμάτων , υπάρχει αναφορά εδω .. [Miui 12 20.5.28] Διανομή των νέων MIUI 12 - XTRV ROM για 28 συσκευές .. σίγουρα σε lavender και σε whyred , αν είστε ροοτ θα μπορείτε να το αλλάξετε με τον κλασικό τρόπο με root explorer .. Edit Ανοίξτε το mtz με 7zip και πάρτε το bootanimation.zip από το φάκελο boots ..
-
@erateinos Οκ , μάλλον κάτι τρέχει με την εφαρμογή των θεμάτων , δε χρειάζεται τίποτα περίεργα , θα έπρεπε να δουλεύουν μια χαρά , απλά τα πράγματα , import/apply και τέλος... Ούτε ροοτ , ούτε theme editor ούτε τίποτ'αλλο .. Θα το κοιτάξουμε .. Edit Πρέπει να υπάρχει κάποια αλλαγή στην εφαρμογή των θεμάτων , δεν ήταν έτσι την προηγούμενη εβδομάδα , δεν υπήρχε ας πούμε import αλλά εισαγωγή ..
-
@erateinos , @miltosdelis Κατέβασα , δοκίμασα , όλα καλά .. και με άλλη ανάλυση κατέβασα και δοκίμασα , όλα περνάνε κανονικά στο mi 9 lite .. Δε μπορώ να σκεφτώ τι μπορεί να παίζει ρόλο , στην εφαρμογή των θεμάτων ίσως να υπάρχει κάποιο πρόβλημα αν αυτό εμφανίστηκε με την τελευταία 20.5.28 .. Θα περιμενουμε λίγο να δούμε κι από άλλους τι παίζει ..
-
@erateinos Φοράς XTRV ?? Δε μπορεί .. μήπως δεν είναι σωστά κατεβασμένο το mtz ?? Το null δε μου κάθεται καλά .. αν φόραγες official θα σου έλεγε ότι δεν επιτρέπεται θέμα τρίτων , σε XTRV παίζει κανονικά .. Φαντάσου ότι το έχω δοκιμάσει σε lenovo A328 με miui 7 custom port rom και δουλεύει επίσης μια χαρά ..
-
@c3250nik Περίμενε να δούμε τη σημερινή , διορθώνεται σταδιακά φαίνεται , ήδη έχει διορθωθεί σε αρκετές συσκευές .. θα γίνει και για τη δικιά σου , δε θα μείνει έτσι ..
-
@c3250nik Βάλε την τελευταία ή την σημερινή ...
-
@c3250nik Χαχα , με πέθανες τώρα .. σκόρδο , κρεμμύδι .. Εγώ εννοώ κάτι τέτοιο. . forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67620/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67621/ Εμένα έτσι κατεβαίνει , όταν κατεβάζω από πάνω Αριστερά ή από πάνω Δεξιά .. Με κέντρο το notch μιλάω για τη συσκευή μου ή το νοητό κέντρο τεςπα για τις συσκευές χωρίς notch .. Όταν κατεβάζεις από το κέντρο είναι λίγο τροχός της τύχης , ότι κάτσει τεςπα , οι πιθανότητες έτσι κι αλλιώς 50-50 είναι .. Το αριστερό δεξί α…
-
@c3250nik Από την πάνω δεξιά πλευρά κατεβάζεις και βλέπεις τους διακόπτες , το control center που είπες ... Από την πάνω αριστερά μεριά κατεβάζεις και βλέπεις τις ειδοποιήσεις... Για να μην βλέπεις το control center και να βλέπεις τις ειδοποιήσεις μάλλον είσαι αριστερόχειρας , εμείς οι δεξιόχειρες δε βλέπαμε τις ειδοποιήσεις ...
-
@brougos Δοκίμασε κι αυτή ... Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega Και μη τρομάξεις μ'αυτα που θα διαβάσεις , δουλεύει η Ρομ κανονικά... Θα χρειαστεί factory reset οπωσδήποτε.. ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ Βάλε το ζιπ της Ρομ στη κάρτα σου .. Μπες σε twrp Επέλεξε Wipe και σύρε δεξιά τον κέρσορα για swipe to factory reset.. Πας πίσω στο αρχικό μενού του twrp και επελεξε τώρα Install .. Διάλεξε το ζιπ της Ρομ και σύρε δεξιά για swipe to confirm flash.. Αφού τελειωσει η εγκατάσταση πατάς στο αριστερό κουμπί…