Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• @VAG-ZAG Η πρώτη δοκιμή πήγε καλά για fastboot rom στο Renoir , εγώ αύριο θα δοκιμάσω με format data και στήσιμο από την αρχή με XTRV fastboot rom .. περισσότερα από μένα αύριο , δεν έχω pc να δοκιμάσω σήμερα αλλά η δοκιμή που κάναμε προχθές πήγε καλά κι άνοιξε η συσκευή κανονικά χωρίς να μπει σε fastboot όπως στις προηγούμενες ..

• @VAG-ZAG Όταν είσαι συνδεδεμένος με mi account και δεν το απενεργοποιήσεις πριν το ξεκλείδωμα είναι φυσιολογικό να σου ζητάει τον κωδικό του mi account για να μπεις στη συσκευή , anyway κι εγώ με την EU είμαι λόγω έλλειψης twrp και λόγω του ότι ακόμα δεν βρήκαμε τρόπο να ετοιμάσουμε fastboot rom περιμένουμε για twrp και XTRV ...

• @VAG-ZAG Εγώ πριν δύο βδομάδες που την πέρασα στο Renoir έκανα και wipe data από το mi recovery που επίσης με πέταξε μετά το flash .. έτσι για σιγουριά του έριξα το wipe all data .. Στο update περνάει κανονικά , κάνει αυτόματα reboot στο σύστημα , μόνο την πρώτη φορά με wipe data bat σε πετάει στο mi recovery.. Κι εγώ δεν είχα mi account , αλλά είναι φυσιολογικό να μην έχεις mi account περασμένο , αφού μετά το ξεκλείδωμα η συσκευή γυρίζει στις εργοστασιακές ρυθμίσεις .. δε βλέπω το λόγο να βάλω …

• Κάποιες συσκευές δεν έχουν το πρόβλημα με το dark mode τελικά .. Για όσους έχουν το πρόβλημα με το dark mode δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε το dark mode από τις ρυθμίσεις και ενεργοποίησε το στην εφαρμογή .. παράδειγμα ενεργοποιηστε το dark mode στο Facebook ..

• @tarnanas , @jpastos , @kostakislarisa Σε όλες τις συσκευές έχει παρατηρηθεί το πρόβλημα με το dark mode , το source λεει ότι είναι από xiaomi το bug .. Anyway το προβλημα υπάρχει με το dark mode σε αυτή τη ρομ και αναμένεται fix πιθανώς την επόμενη βδομάδα ..

• @lazostat Αν είναι για γυναίκα άστο όπως είναι .. Οι διαφορές είναι τεράστιες και δεν είναι ροοτ η συσκευή με XTRV παρά μόνο αν το θελήσεις.. Εφόσον όμως μιλάμε για γυναίκα , μη πειράζεις τίποτα , μια χαρά θα είσαι και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ..

• @lazostat Αν είναι για γυναίκα άστο όπως είναι .. Οι διαφορές είναι τεράστιες και δεν είναι ροοτ η συσκευή με XTRV παρά μόνο αν το θελήσεις.. Εφόσον όμως μιλάμε για γυναίκα , μη πειράζεις τίποτα , μια χαρά θα είσαι και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ..

• @JohnVasileiou Μάλιστα .. μπορεί να ξαναβγεί η ρομ αλλά καλό είναι να μας πουν κι άλλοι με το Raphael αν είχαν το ίδιο πρόβλημα , δεν είδα κάτι τέτοιο από άλλους με Raphael όμως .. Καλο θα είναι όποιος έχει το mi 9T pro να μας πει αν υπάρχει error κατά την εγκατάσταση και ποιο twrp χρησιμοποιεί ..

• @CHEVROLET SPARK Στις νέες συσκευές έχουν παρατηρηθεί κάποιες διαφορές στην εγκατάσταση twrp .. Δε θυμάμαι αν είναι για τη συσκευή σου αυτό αλλά υπάρχει ο τρόπος κατά τον οποίο κάνουμε μόνο boot στο twrp και μετά φλασαρουμε το twrp.img μέσα από το twrp .. fastboot boot twrp.img Και μετά που θα μπουταρει σε twrp φλασαρουμε το twrp.img μέσα από το twrp για να περάσει μόνιμα .. Αν θυμάμαι καλά αυτός είναι ένας τρόπος αλλά δε ξέρω για ποιες συσκευές ισχύει αυτό .. @JohnVasileiou Για ποια συσκευή μιλ…

• @Syphonen Είπαμε από την αρχή ότι με μοτίβο θα δουλέψει , απλώς ήθελα να σιγουρεψω ότι το πρόβλημα ήταν εκεί ή αν ήταν στο twrp και θα χρειαζόταν μετά format data .. @cacau Δεν μου είπες αν ανοίγει με το poco logo ή συσκευή ή με το redmi logo.. Επίσης να μου πεις τι λέει στο σχετικά με το τηλέφωνο ( Poco f3 ή Redmi K40 ) , για να δοκιμάσουμε αλλαγή σε αυτά .. Και για τις εφαρμογές dialer κ.λ.π. της Google , νομίζω ότι δεν πρέπει να είναι εφαρμογές συστήματος και με απλή απεγκατασταση θα έφευγαν …

• @Syphonen Αφαίρεσε το δακτυλικό αποτύπωμα και το πιν και μπες σε twrp .. Ότι ήξερες last year , υπάρχει πρόβλημα με το decryption αν έχεις αριθμό πιν πλέον , μόνο με μοτίβο θα περάσει το decryption .. Δοκίμασε όμως πρώτα αφαίρεση fingerprint και πιν και μπες σε twrp να δεις αν όλα φαίνονται και είναι οκ .. ίσως χρειαστεί αλλαγή και του twrp , αν όλα είναι οκ όμως όταν βγάλεις fingerprint και πιν τότε ή θα πρέπει να το αλλάξεις σε μοτίβο ή θα χρειαστεί να σβήνεις fingerprint και πιν σε κάθε φλασα…

• @kostakislarisa Δε βλέπω κάτι τέτοιο , δείχνει κανονικά την 21.6.16 .. @Syphonen Η θες αλλαγή στο twrp ή θα σβήσεις τους κωδικούς και fingerprint και θα μπεις πάλι σε twrp για να κάνει decryption.. θέλει μοτίβο για decryption και όχι αριθμό πιν ..

• @cacau Δώσε ένα screenshot να δω τι ακριβώς λες .. Κανονικά δεν θα έπρεπε να έχεις dialer , messaging και contacts της Google , θα έπρεπε να έχεις τον κλασικό mi dialer , messaging και contacts της xiaomi .. Τώρα για την ονομασία Redmi K40 και το logo Redmi αντί για poco θα τα διορθώσουμε στα επόμενα updates όπως κάναμε και για το Poco f2 pro ..

• @Teovision Μόνο stable rom για το Poco x3 pro ... xiaomi-miui-hellas-XTRV-POCOX3Pro_V12.5.1.0.RJUMIXM_v12-11.zip

• POCO F2 PRO

gkalen - - Poco F2 Pro (Lmi)

Μήνυμα

@giasoy Twrp εδώ ... twrp-3.5.2-0-lmi-manuelbianco.img | by Camerado for Generic Device/Other Ελπίζω ότι δεν θα έχεις τα προβλήματα που ανέφερες , για το exchange το ανέφερε ο @kostakislarisa , για το gpay το έχω διαβάσει και στο source , πάντως αυτό που μπορώ να σου πω σίγουρα είναι ότι η dev rom είναι μακράν καλύτερη της stable τουλάχιστον για το Poco f2 pro ( lmi , Redmi K30 Pro ) ..

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

@giasoy Όπως είπα με developer rom XTRV δουλεύει και το gpay ( δεν το χρησιμοποιώ αλλά μου είπαν ότι δουλεύει ) ..

• @QASHQAIJ11 Θα χρειαστεί να περάσεις το νέο twrp πιθανως για το mi 10 από'δω ... twrp-3.5.2-0-umi-manuelbianco.img | by Camerado for Generic Device/Other Αν έχεις το 3.4.2b 0623 η το 1206 δεν θα κάνεις δουλειά .. Τσεκαρε πρώτα το twrp λοιπόν και μετά απενεργοποίησε δακτυλικό αποτύπωμα και αριθμό πιν αν έχεις βάλει .. Μετά μπορείς να μπεις στο twrp και να κάνεις install την τελευταία ρομ , αφού τελειώσει η εγκατάσταση πατάς το αριστερό κουμπί για wipe cache and dalvik , σέρνεις δεξιά και μετά Reb…

• @giannnis12 Όλα τα Bootanimation και AOD στο πρώτο λινκ της υπογραφής μου αν δεν το είχες πάρει χαμπάρι ... @MiltosDelis Perfect ... Έτσι έσωσες χρόνο και φλασαρισματα ...

• @MiltosDelis Μην πας για fastboot rom ... ξεκίνα με αποθήκευση των αρχείων , φωτό , βίντεο και ότι άλλο θες στο pc και μετά κοπάνα του ένα format data και μετά κάνε reboot στο σύστημα , το τηλέφωνο θα ανοίξει σε κανά δεκάλεπτο με την τελευταία ρομ που είχες φλασαρει αλλά θα έχεις καθαρίσει .. Δοκίμασε πρώτα έτσι , δε χρειάζεται να παιδευεσαι με fastboot rom .. Μην επαναφέρεις όμως ρυθμίσεις από το cloud , προσπάθησε να το στήσεις από την αρχή αν δεν έχεις πρόβλημα με δεδομένα εφαρμογών.. Καλό εί…

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

@Nick_NI 1. Developer φοράω πάντα λόγω του ότι είναι πιο μπροστά από τις stable και τυχόν bugs που μπορεί να προκύψουν διορθώνονται πιο γρήγορα γιατί έχουμε update κάθε βδομάδα .. [Miui 12.Χ - 21.5.26/27] Διανομή των νέων MIUI 12.x - XTRV ROM για 21 συσκευές (Δεν ολοκληρώθηκε ακόμη η λίστα) 2. 99 στους 100 δεν γυρίζουν πίσω σε official μετά την XTRV , once you go black you'll never go back ένα πράγμα.. 3. Πάντα είναι εφικτό να επιστρέψουμε σε official και να κλειδώσουμε bootloader ξανά με το mi …