Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από teodkats: “Παράθεση από Astrolavos: “Kαλησπέρα Το gearbest έχει σε προσφορά Xiaomi Mi Max 128GB ROM 4G Phablet - HK WAREHOUSE στα 244 euro. Φοβάμαι ότι θα έχω προβλήματα με την σχετική αγορά αλλά με δελεάζει η τιμή... ” Μπορείς να βρεις και καλύτερη τιμή. ” Ναι, ναι, βαλε και κάνα 100ρικο στην ακρη για τελωνείο να είσαι σίγουρος .......
-
Παράθεση από skepasti21: “Παράθεση από dnomikos: “ ” Πέρασα το TEXTRA αλλά πάλι μέχρι 60 χαρακτήρες μπορώ να γράψω. Τα νεύρα μου @dnomikos ” Και εγώ το Textra έχω σε Helium και έχω μια χαρα 160 χαρακτήρες
-
Βοήθεια με Mi Max 4/128
ΜήνυμαΔυστυχως για σένα δεν είναι γνησια η Rom !!!!
-
Παράθεση από ktsak: “Μου εδωσες ιδεα. Αν και θα ηθελα γενικα να το αποφυγω αυτο. Θα το κανω μαλλον μεσα στο Πασχα για να μην αντιμετωπισω γενικα προβλημα στις επικοινωνιες μου ...1. Θα κανω backup οπως λες στην microSD. 2. Θα κανω μεταφορα τα TWRP backups στην microSD. 3. Θα μεταφερω και τα προσωπικα data (φωτος, βιντεος, εγγραφα κλπ) στην microSD (εκτος αν με factory reset χωρις να επιλεξω data και internal storage δεν σβηνονται) 4. Θα κανω factory reset (ειτε με την επιλογη data και internal s…
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
ktsak - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από alnikou: “Λοιπόν από μια πρόχειρη ματιά είναι τέλειο : η αίσθηση της επαφής με το χέρι είναι πολύ καλή η βάση για να βάλουμε το τηλέφωνο ανοίγει μέχρι 8 cm, 22 cm είναι το μεταλλικό κοντάρι και όλο μαζί είναι 46 cm, το χειριστήριο με το bluthooth κουμπώνει επάνω στο σώμα. Συνεργάζεται άμεσα και άψογα με το τηλέφωνο μου ” Niko, θα ερθεις αυριο Ευοσμο για κεφε ? θα το φερεις το σελφοκονταρο να το τεσταρουμε απο κοντα ? Να δουμε αν χωαρει το Mi Max ..................
-
Παράθεση από geobas: “Αν το κατά γενική ομολογία περιορίζεται στους λίγους που αναφέρθηκαν με helium τότε πάω πάσο . και βέβαια πάντα φιλικά ....... ” Βρε Γιωργο, για το Hellium ζητησες. Η κανω λαθος ? Αρα σε αυτο αναφερθηκα και γω. Τωρα αν σε ενδιαφερει γενικα η 7.4.6 τι λεει, τοτε και εγω παω πασο. Sorry αν μιλησα πιο πριν καπως εντονα ..... Με το καλο να παρουμε τη Μ. Παρασκευη την καινουρια ROM. Καλο Πασχα φιλε και καλη Ανασταση....
-
Παράθεση από geobas: “Που κολλάει το κατά γενική ομολογία , όταν το 70% αναφέρει προβλήματα, εσού συμπεριλαμβανομένου με τις ειδοποιήσεις . ” Βιαζεσαι να απαντησεις, χωρις μαλλον να διαβασεις επισταμενα ...... Το κατα γενικη ομολογια η 7.4.6 για τον Hellium ειναι απροβληματιστη κολλαει στιο οτι εδω μεσα τουλαχιστον κανενας δεν εχει αναφερει κατι. Το 70% αληθεια που κολλαει ?. Το δικο μου το προβλημα δεν εχει πια σχεση με τη ROM, αλλα οπως δεν θα διαβασες ειχα εγκατεστημενη προβληματικη"πατσαρισμ…
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από maddoctor: “@MIUI_ART σε Mi5s Plus δεν ενεργοποιήται το Wifi με τίποτα. Γυρνάω σε προηγούμενη. ” Έχει γίνει από προχθές απόσυρση της ROM μέχρι να βγει Fix. ” Σήμερα το κατάλαβα.... ” Γιατρε θα σε μαλωσω .................. Εφημερια γρηγορα
-
Παράθεση από giwrgosalim: “Παιδια αυτο το δεματακι μου περασε αερας απο το τελωνειο ηταν ενα δωρακι τζαμακι απο το gearbest! Απ οτι βλεπω οι Κινεζοι εβαλαν μονοι τους χωρις να το ζητησω χαρακτηρισμο "commercial items"! Λετε να φταει αυτο που περασε απαρατηρητο;; Επισης αυτο το Priority πανω τι ειναι.. ” Μπα εγω λεω απο τυχη καθαρα .....
-
Παράθεση από soulg: “@ktsak ΜΗΝ επιλέξεις τίποτα. Μπες TWRP > Wipes και κάτω κάτω στην σελίδα κάνε δεξιά την μπάρα να κάνει fr. Δεν θα χάσεις τίποτα αποθηκευμένο στην κάρτα. Δεν τσεκάρεις καμία επιλογή και δεν μπαίνεις στο advanced wipes (διάβασε από πάνω πάνω τι σου λέει η πρώτη σελίδα στα wipes). Μετά από backup (π.χ. Titanium backup) που έχεις πάρει πριν το fr, επαναφέρεις εφαρμογές χωρίς τα data τους. Ξαναστήνεις/ρυθμίζεις συσκευή και εφαρμογές και είσαι έτοιμος. Θέλει τον χρόνο του η επαναφ…