Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από soulg: “Παράθεση από ktsak: “3. Θα μεταφερω και τα προσωπικα data (φωτος, βιντεος, εγγραφα κλπ) στην microSD (εκτος αν με factory reset χωρις να επιλεξω data και internal storage δεν σβηνονται) ” Σε TWRP μπαίνεις wipes και διαβάζεις την (πρώτη πρώτη) σελίδα που σου βγάζει. Εκεί έχει και by default κάτω κάτω sweep for factory reset (ή κάτι παρόμοιο) ” Tο ξερω αυτο, απλα σε ρωταω αν μη επιλεγοντας data & Internal storage σβηνονται τα προσωπικα data (φωτος, βιντεος, εγγραφα κλπ) που εχ…
-
Παράθεση από jgougos: “@ktsak Γιατί δεν δοκιμάζει την πρώτη επιλογή που έχεις στα αντίγραφα, να πάρεις δηλαδή backup τοπικά στην sd ; Εδώ σου δίνεται η δυνατότητα να επιλέξεις 1.Συστημα 2. Εφαρμογές. Υπόψιν να μην τρέχει καμία εφαρμογή ούτε στο backgroud γιατί δεν θα την πάρει backup. ” Μου εδωσες ιδεα. Αν και θα ηθελα γενικα να το αποφυγω αυτο. Θα το κανω μαλλον μεσα στο Πασχα για να μην αντιμετωπισω γενικα προβλημα στις επικοινωνιες μου ... 1. Θα κανω backup οπως λες στην microSD. 2. Θα κανω μ…
-
Παράθεση από soulg: “Παράθεση από ktsak: “Παράθεση από skepasti21: “factory reset έκανες??? ” Οχι. Δεν μπορώ να στήνω από την αρχή .............. ” κι όμως πρέπει... FR και restore από mi cloud... αλλιώς γύρνα 2 rom πίσω ” το restore απο Mi Cloud τι επαναφερει ? Τα παντα? Και εφαρμογες με τα data μεσα ? Δεν εχω κανει ποτε γιαυτο ρωταω ....... Χωρι ςτο συστημα ? Γιατι αν παιρνει και συστημα δεν κανουμε τιποτε, θΑ μου ξαναφερει το προβλημα
-
Παράθεση από skepasti21: “factory reset έκανες??? ” Οχι. Δεν μπορώ να στήνω από την αρχή ..............
-
Google Play Αναμονή WIfi Fix
ktsak - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΜπα δεν παίζει αυτό. Από την αρχή ... ΔΕΝ ΣΤΗΝΩ !!!! Λεω να δοκιμάσω τα παρακάτω που βρήκα στο en.miui.com .... Λύση 1 : 1) log out of Google account Settings>>Other Accounts>>Google>(three dots at bottom of screen) More 2) uninstall updates and clear cache to following apps PlayStore, Google services, Google framework Setting>>Installed Apps>>PlayStore>>Uninstall Updates>>Clear Cache Setting>>Installed Apps>>Google services>>Clear Cache Setting>>Installed Apps>>Google framework>>Clear Cache>>Cl…
-
Παράθεση από ktsak: “@Bodai : Μπα, τίποτε. Το αφήνω έτσι. Δεν μπορώ να κάνω κάτι προς το παρόν. Οποτε στρώσει ....... ” Το παράδοξο είναι ότι έκανα restore σε ένα backup σε 7.3.30, στο οποιο είχα αφαιρέσει το Playstore. Το επανέφερα, συνέχιζε να βγάζει την ενοχλητική ειδοποίηση, ακόμη και χωρίς Play Store, έβαλα από πάνω την καινούρια fixed Rom και η ειδοποίηση συνεχίζει να βγαίνει ....... Τι να πω τώρα εγώ ?
-
@Bodai : Μπα, τίποτε. Το αφήνω έτσι. Δεν μπορώ να κάνω κάτι προς το παρόν. Οποτε στρώσει .......
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από ktsak: “Εγκατεστησα την καινούρια ROM με το Fix που βγήκε, που διορθώνει το πρόβλημα του Store ” Με Factory Reset?? ” Nope !!!
-
Παράθεση από Bodai: “@ktsak πατσαρισμένο δεν ήταν το Play Sore που είχες? ” Εννοεις αν είχα εγκαταστήσει από πάνω άλλη έκδοση από αυτή που είχε η ROM ? Αν εννοείς αυτό, ναι ............... Να κάνω κανένα Wipe Dalvik/Art Case και Cache και να ξανακάνω εγκατάσταση το Fix ?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ ” Μπα τα αεκανα αυτά, αλλα τίποτε Παράθεση από Bodai: “@ktsak έκανες Factory Reset ?? Πατσαρισμένο δεν ήταν το προηγούμενο Play Store?? ” Όχι βεβαια Τι εννοείς ?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : =============== Απρ 9th 2017, 12:42am =============== ......................................................................... ” Δημήτρη έκανα την εγκατάσταση της fixed Rom. Όπως επίσης έκανα και την απεγκατάσταση των ενημερώσεων της εφαρμογής και έκανα και επανεκκίνηση και όλα. Δυστυχώς συνεχίζει να μου βγάζει ειδοποίηση, παρόλο που λειτουργεί κανονικά ... Μήπως μπορώ να κάνω τελείως απεγκατάσταση του Play Store και να το ξανακάνω εγκατάσταση μετά πάλι μονο …
-
Παράθεση από djtutis: “Αυτό μου το κάνει εμένα πριν ακόμα βάλω την διορθωμένη έκδοση... Αν είναι παραπάνω από 1 εφαρμογές κάνει κανονικότατα ενημέρωση. Αν είναι μόνο 1 τότε κολλάει στην αναμονή για Wi-Fi... Sent from my Mi-4c using Tapatalk ” Μου το βγάζει και μετά την ανανέωση, ακόμη και χωρίς να προσπαθώ να κατεβάσω εφαρμογή ......
-
Το γραφω και εδώ, μήπως και έχει κανεις καμια ιδέα ....... Εγκατέστησα την καινούρια ROM με το Fix που βγήκε, που διορθώνει το πρόβλημα του Store. Ναι μεν τώρα μπορώ να κατεβάζω και να εγκαθιστώ κανονικά εφαρμογές, όμως συνεχίζω να έχω στη γραμμή ειδοποιήσεων, δεύτερη ειδοποίηση από to Store για αναμονή WiFi ........... 2l9nrrc.png Σας προλαβαίνω, έχω κάνει καθαρισμό ενημερώσεων, καθαρισμό μνήμης, κλείσιμο της εφαρμογής, επανεκκίνηση, εγκατάσταση της τελευταίας version Google Play Store, τίποτε.…
-
ΜήνυμαΕγκατεστησα την καινούρια ROM με το Fix που βγήκε, που διορθώνει το πρόβλημα του Store. Ναι μεν τώρα μπορώ να κατεβάζω και να εγκαθιστώ κανονικά εφαρμογές, όμως συνεχίζω να έχω στη γραμμή ειδοποιήσεων, δεύτερη ειδοποίηση από to Store για αναμονή WiFi ...........
-
Ποια είναι η σωστη Fix version ? Αυτή που φαίνεται στην 1η σελίδα, η αυτή που μας ήρθε Πρίνα από 1 ώρα με mail σαν VIP ? H μήπως είναι ίδιες ? ΟΕΟ ?
-
Παράθεση από teodkats: “Παράθεση από osalonikios: “Από Αγγλιά ξεκινάνετα προιόντα. Τώρα αν ο server είναι στην Κίνα, στο Αζερμπαιτζαν ή στην Χιλή δεν μας ενδιαφέρει ” Στο site δεν γράφει την χώρα. Έχεις αγοράσει από το eglobalcentral; ” Βρε παιδια το εγραψα 2 ποστς πιο πριν : Ξερουμε απο που εφυγε το δεμα που παραγγειλαμε και παραλαβαμε ......