Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Περάστηκε σε helium χωρίς fr και για την ώρα φαίνεται να είναι όλα καλά
-
Και μένα ΔΕΝ είναι πιστοποιημένη, αλλα Problemo NO !!!!!!
-
Παράθεση από mparaxir: “ε τα 7αρια για κάποιο λόγο έχουν θέμα μακάρι να λυθεί γρήγορα από τους υπεύθυνους της google ” Δεν θα το ελεγα ........ (XTRV 7.3.23Dev Mi Max)
-
Ούτε και γω έχω πρόβλημα με Play Store, Mi Max με XTRV 7.3.23 Dev
-
Aρα αγαπητοί φίλοι μου μάγειρες της Xiaomi Miui Hellas το θέμα της δημιουργίας συντόμευσης επαφής στην εποιφανεια είναι γενικό της συγκεκριμένης Rom kai oxi mono sto Μι Μαχ Ηελλιθμ, και θα πρέπει να το κοιτάξετε στο επόμενο update. Όπως όμως και να έχει, ευχαριστούμε πολύ για ότι κάνετε για όλους εμας και σας ζητουμε να συνεχισετε ετσι ..... 33ypdvn.png
-
Παράθεση από ngiannakos: “Αγαπητέ ktsak κάνουμε και κανένα λάθος.....Γι αυτό φέρουμε και την ταμπέλα newbie.... Αμέσως ειρωνεία..... Ζητώ συγνώμη λοιπόν...... ” Βρε γιαννακος, δεν ήταν ειρωνεία, είπαμε κάνουμε και κανένα αστείο. Όπως είδες έβαλα και Τώρα αν το εξέλαβες εσύ για ειρωνεία, ζητω συγγνώμη, δεν είχα καμια πρόθεση. Ούτε σου είπα τίποτε, ούτε σε χαρακτηρισμούς προχώρησα. Νομίζω ότι με παρεξήγησες .... Τεσπα, εγώ δεν έχω να πω κάτι άλλο
-
Παράθεση από ktsak: “Να θέσω ένα προβληματισμό : Προσπαθώ με την 7.3.23 να κάνω shortcut επαφής στην επιφάνεια εργασίας αλλα δεν μπορώ. Βγαίνουν τα widgets κανονικα, επιλέγω επαφή, βρίσκω την επαφή που με ενδιαφέρει, αλλα ..... ΤΙΠΟΤΕ !!!!! Κανένας άλλος το έχει αντιμετωπίσει αυτό ? Για να δούμε ..... ” Παράθεση από efkolo: “ και εγώ δεν μπορώ να κάνω συντόμευση επαφής Κώστα βγαίνουν οι επαφές και πατάς πατάς αλλά δεν προχωράει ” Εχουμε καμια εξελιξη σαυτο ? Καμια λυση, κατι ....
-
Παράθεση από efkolo: “ Παράθεση από ktsak: “Να θέσω ένα προβληματισμό : Προσπαθώ με την 7.3.23 να κάνω shortcut επαφής στην επιφάνεια εργασίας αλλα δεν μπορώ. Βγαίνουν τα widgets κανονικα, επιλέγω επαφή, βρίσκω την επαφή που με ενδιαφέρει, αλλα ..... ΤΙΠΟΤΕ !!!!! Κανένας άλλος το έχει αντιμετωπίσει αυτό ? Για να δούμε ..... ” και εγώ δεν μπορώ να κάνω συντόμευση επαφής Κώστα βγαίνουν οι επαφές και πατάς πατάς αλλά δεν προχωράει ” Ξεχασα να γράψω Mi Max Hellium 7.3.23
-
Να θέσω ένα προβληματισμό : Προσπαθώ με την 7.3.23 να κάνω shortcut επαφής στην επιφάνεια εργασίας αλλα δεν μπορώ. Βγαίνουν τα widgets κανονικα, επιλέγω επαφή, βρίσκω την επαφή που με ενδιαφέρει, αλλα ..... ΤΙΠΟΤΕ !!!!! Κανένας άλλος το έχει αντιμετωπίσει αυτό ? Για να δούμε .....
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από ktsak: “Και εδώ σε Hellium όλα καλα. ” Αν έχεις Ελληνική κάνε μια δοκιμή και συ το νέο twrp 3.1xiaomi-miui.gr/community/index…?postID=245682#post245682 ” Γιωργο καλημέρα. Το έκανα εγκατάσταση στο Hellium και δουλεύει κανονικά. Έγραψα και στο αντίστοιχο νήμα ...... Πρέπει να κάνω κάποιον συγκεκριμένο έλεγχο ? Καλημέρα και Χρονια Πολλά σε όλους και ειδικότερα σε Ευαγγελους, Ευαγγελίες