Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Και εδώ σε Hellium όλα καλα......
-
Λήψη αντιγράφων ασφαλείας TWRP μέσω εντολών ADB απευθείας στον υπολογιστή μας (TWRP 3.1.0)
ktsak - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΜπράβο φιλε, συγχαρητήρια και πάλι
-
Κανε ένα search στο forum και θα βρεις την απάντηση. Έλεος πια, έχει χιλιοαπαντηθει ....
-
Παράθεση από Bodai: “@ktsak αυτό γίνεται τώρα εξαιτίας του μπρός-πίσω ανάμεσα σε Miui & LineageOS ” Ενημερωτικα απο LineAge σε MIUI πηγα μεσω restore ...... Oχι με φλασαρισμα .....
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από ktsak: “Φυσικα και ειναι ΟΝ. Δε νομιζω οτι εχει σχεση, δεν ειχε ποτε μεχρι τωρα ...... Κατι αλλο φταιει .... ” Πριν το επόμενο φλασάρισμα, κάνε format /system ” Xμμμμμμ, ναι αλλα ετσι δεν πρεπει να ξαναστησω τη συσκευη απο την αρχη ? Ε αυτο θα κανουμε καθε βδομαδα ? Δε λεει ........
-
Παράθεση από THUKIS: “@ktsak δες λίγο στις 'Επιλογές για προγραμματιστές' αν το "Εντοπισμός σφαλμάτων USB" είναι ΟΝ . Αν ναι καντο OFF και δοκίμασε . ” Φυσικα και ειναι ΟΝ. Δε νομιζω οτι εχει σχεση, δεν ειχε ποτε μεχρι τωρα ...... Κατι αλλο φταιει ....
-
Καλημερα σε ολους. Κατι που διαπιστωσα χθες βραδυ σε Hellium με τη συγκεκριμενη ROM ..... Το κινητο καταναλωσε γρηγορα μπαταρια, ισως γρηγοροτερα αποτι περιμενα (αν και εκανα αρκερτες φορες φλασαρισμα MIUI & Lineage OS), οποτε δεν ειναι ιδιαιτερα ανησυχητικο ..... Αυτο ομως που ηταν ανησυχητικο ειναι η φορτιση ...... Εβαλα τη συσκευη στο 11% να φορτισει. Απο τις 22:00 εως τις 00:30 δεν φορτισε καθολου, ενω εδειχνε οτι φορτιζει. Τελικα αλλαξα φορτιστη κατα τις 01:00 και εβαλα ενα Blitzwolf μονο π…
-
Για όσους θέλουν να ανοίγει ο Chrome σε desktop mode, κάθε φορα που ανοίγουν τον browser στην Android συσκευή τους, ο τρόπος καταγράφεται παρακάτω : Μόνιμη Λειτουργία Desktop στο Chrome (χρειάζεται Root) Πριν ξεκινήσετε τη δημιουργία κατάσταση μόνιμης λειτουργιας Desktop στον Chrome, θα πρέπει να κάνετε τις παρακάτω εργασίες. - Αποκτήστε πρόσβαση root (αν δεν το έχετε ήδη) - Εγκαταστήστε ένα Root Explorer (ή οποιοδήποτε άλλο explorer, με πρόσβαση root-επίπεδο) - Κατεβάστε το αρχείο "chrome-comma…
-
Παράθεση από Stergios Moneos: “Παράθεση από ktsak: “Eρωτηση : επανέφερα backup της 7.3.16 στη συσκευή μου (Mi Max) και δεν αναγνωρίζει το pattern του ξεκλειδώματος της οθόνης την 1η φορα. Θέλω να μπω στις ρυθμίσεις, αλλα δεν μπορώ να ξεκλειδώσω τη συσκευη. Καμια ιδέα κανεις ? ” Εγώ τη έκανα. Πήγαινε twrp και με το file manager πήγαινε data/system και σβήσε gatekeeper.pattern.key μετά θα σου ανοιγει. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Τελικα δούλεψε. Είχες δίκιο
-
Παράθεση από Stergios Moneos: “Παράθεση από ktsak: “Eρωτηση : επανέφερα backup της 7.3.16 στη συσκευή μου (Mi Max) και δεν αναγνωρίζει το pattern του ξεκλειδώματος της οθόνης την 1η φορα. Θέλω να μπω στις ρυθμίσεις, αλλα δεν μπορώ να ξεκλειδώσω τη συσκευη. Καμια ιδέα κανεις ? ” Εγώ τι έκανα. Πήγαινε twrp και με το file manager πήγαινε data/system και σβήσε gatekeeper.pattern.key μετά θα σου ανοιγει. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Θα το δοκιμάσω και θα γράψω σχετικά. …
-
Eρωτηση : επανέφερα backup της 7.3.16 στη συσκευή μου (Mi Max) και δεν αναγνωρίζει το pattern του ξεκλειδώματος της οθόνης την 1η φορα. Θέλω να μπω στις ρυθμίσεις, αλλα δεν μπορώ να ξεκλειδώσω τη συσκευη. Καμια ιδέα κανεις ?
-
Παράθεση από kostsokale: “Παιδιά εδώ έχω αναφέρει με φωτογραφίες όλα τα λάθη και τις αμετάφραστες φράσεις που έχω βρει στην 7.3.9, αλλά από τι βλέπω είναι ακριβώς ίδια και στην 7.3.16. Δηλαδή δεν έχει μεταφραστεί κάτι από αυτά. Το κινητό μου είναι το Redmi Note 3 MTK. Παραθέτω τα link από κάτω. Καλό θα ήταν να τα τσεκάρετε όλοι σας, ώστε να επιβεβαιώσετε από κάτω και εσείς ότι στην δική σας συσκευή έχετε αυτά τα λάθη, για να τα δουν τα παιδιά και να τα διορθώσουν. Link 1 Link 2 Link 3 Link 4 Lin…
-
Σε Mi Max Hellium όλα μια χαρα. Μπήκε άμεσα και δουλεύει τελεια. Ευχαριστούμε για άλλη μια φορα
-
Mi Max 4/128
ΜήνυμαΛέω πάντως σήμερα να φλασαρω την unofficial Lineage OS 14.1 ........ Θα γράψω εντυπώσεις ..... Edit : Δυστυχώς κατά το φλασαρισμα με TWRP εισέπραξα ενα Error 7 και εκεί σταμάτησε η όλη προσπάθεια ..... Δεν μπορώ να καθομαι να αποκωδικοποιώ κάθε Error, στο Lenovo ZUK 1 μια χαρα είχε μπει με τη μια η CM ..... Εδώ δεν ήθελε με την πρωτη. Άντε γεια ..............
-
Παράθεση από maddoctor: “Πάντως παρέλαβα tv box, θήκες+σκληρό που παρουσίασα, περιμένω ένα μεγαλούτσικο drone, δεν πέρασαν τελωνείο. ............................................ ” Άσχετο, είσαι φαντάζομαι ενήμερος γιατρέ μου για τη νομοθεσία σχετικά με τα drones και το ΦΕΚ που έβγαλε η ΥΠΑ ...........
-
Mi Max 4/128
ΜήνυμαΑρα ολα ηταν θεμα τυχης Σακη. Δε λεει ετσι .......