Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από osalonikios: “Δεν είναι στην ΚΔ. Στο τελωνείο είναι. Οι άνθρωποι έχουν χάσει το τόπι και το μέτρο. Από μονοι τους κάνουν τη δουλεία τους δύσκολη. ” Το ξερω, απλα εγραψα τι λενε τα tracking προγραμματα. Δεν υπαρχει περιπτωση να το παραλαβω ...... Θα χασω εγω 3€, αλλα ας χασουν και αυτοι το χρονο τους, αλλα και τα 3€. Ειναι δευτερη φορα που το κανουν σε πραγματα αξιας κατω των 10€ ......
-
Παράθεση από doctor13: “Παράθεση από zisistil: “@demakhs Και νόμιζα ότι εγώ με 20 παραγγελίες έως τώρα είμαι υπερβολικός. =============== Μαρ 15th 2017, 9:47pm =============== Malaysia Post μάτια μου.................Χαχαχαχχαχαχ! Για να δούμε τι λένε από ταχύτητα δεμάτων και οι Μαλαισιανοί. ” εχει εικόνα καποιος εάν οι Μαλαισιανοι στέλνουν γρήγορα η να την ρίξω με Nl ? ” Γαιτι δεν παραγγελνεις απο eglobalcentral.eu να εχεις το κεφαλι σου ησυχο ? Τριγωνικη αποστολη μεσω Αγγλιας, σε 14 ημερες στα …
-
Παράθεση από sakis112: “δεν ειναι απολυτο, πχ το 3/64 το ξεκλειδωσα, με την τοτε κινεζικη stable. Παντως εγραψες, οτι δεν περναει dev rom με τιποτα. Δεν ξερω, θα δω... τις επομενες μερες. ” Εγώ δεν είπα ότι είναι απολυτο, είπα απλα ότι εγώ φοράω Global Stable και ΔΕΝ ....... Αν φορούσε κινεζικη stable, το έχω ξανακάνει, πας σε κινεζικη dev, ξεκλειδωνειςμ βάζεις TWRP, και μετά ελληνική, stable ή dev, ότι θέλεις. Τώρα όμως ......
-
Παράθεση από sakis112: “ξεκλειδωσες το bootloader??? Εγω θα το επιχειρησω με την global stable. Θα δειξει .. ” Δεν ξεκλείδωσε με τίποτε σε Global Stable ..... Tον οδηγό που μου έδωσες, δεν ................. Εσύ από Global Stable πηγες σε XTRV Stable ? Μέχρι τώρα πάντως δεν κατάφερα να περάσω τίποτε πάνω στην Global Stable ......
-
Λοιπον, επειδή τα πράγματα σήμερα πολύ με δυσκολεψαν, απευθύνομαι στους πιο έμπειρους, η σε οποιον το έχει αντιμετωπίσει και μπορεί να βοηθήσει ... Έχω το 4/128 που φοράει Global Stable 8.2.1.0 (τη φορούσε από τη μανα του). Σήμερα αποφάσισα να ξεκλειδώσω bootloader και να βάλω TWRP και Ελληνική XTRV. Εμ έλα που δεν κατέστη δυνατόν .... Δυστυχώς για την περίπτωση μου, από Global Stable σε Chinese Developer δεν βρήκα εγώ τουλάχιστον, πουθενά κανένα οδηγό σχετικα. Ούτε και αναφέρεται πουθενά ποια α…
-
Παράθεση από sakis112: “αγορασα το προγραμμα, αντικλεπτικο, cerberus. Μπορει καποιος να μου μεταφρασει την ρυθμιση για την μπαταρια. Ευχαριστω. ” Οπως σου απάντησα Σάκη και στο άλλο φόρουμ .... Σημαίνει : Επίσης προτείνεται η αποδοχή των παρακάτω αδειών/εξουσιοδοτήσεων, για καλύτερη αξιοπιστία rolleyes.gif
-
Παράθεση από sakis112: “Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi,, νομιζω αυτος ειναι ο οδηγος,,, υπαρχει μια περιπτωση, να κανω το ιδιο, για το 4/128 εννοω, με προβληματιζει η οθονη, απο το 3/64, ειναι κουραστικη, σε συγκριση με 2k οθονες. =============== Μαρ 13th 2017, 7:25am =============== Καλημερα. Επειδη εχω παραγγειλη, το 4/128, απο το honorbuy, Ιταλια , απο την Παρασκευη 10/3/2017, πληρωνοντας 35 δολλ μεταφορικα, μου εστειλαν ενα email το Σαββατο, οτι ει…
-
Παράθεση από XDimension: “Να σε ρωτησω κατι,επειδη θα παραγγειλω και εγω απο το συγκεκριμενο καταστημα και θελω μερικες πληροφοριες,τους εχω στειλει αιτημα πως θελω να ερθει η συσκευη με official rom και οχι με global,γινεται αυτο ή στελνουν μονο με global?? Επισης πως μπορω να τους ζητησω να ερθει με τριγωνικη αποστολη? Να τους στειλω ενα μηνυμα και να τους πω να το στειλουν με DPD ετσι οπως το γραφεις και εσυ? ” Στειλτους μήνυμα μονο για τη ROM, πιστεύω ότι σε μένα δεν το προσεξαν το μήνυμα μο…
-
ΟΚ, ΤΗΝΧ το βρήκα. Το έχουν ανάποδα. Όταν έχεις επιλεγμένη τη μονη κάρτα σου βγάζει επιλογή και για τις δυο SIM. Αυτό με μπέρδεψε ............... Edit : Επειδή μέχρι τώρα όσες συσκευές xiaomi πηρα φορούσαν CN/EN Rom, και τώρα μου ήρθε το 4/128GB με 8.2.1.0 Global Stable, μπορεί να μου πει κάποιος που το έχει κάνει, ποια ακριβώς τα βήματα (η για την ακρίβεια ποιον ακριβώς οδηγό) να ακολουθήσω για να ξεκλειδώσω BL (έχω πάρει αδεια για ξεκλείδωμα) και να βάλω Εληνικη XTRV 7.3.9 ? Το 5μηνο+ που πέρα…