Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Mπα Μιχάλη δεν ήταν αυτό .... Αυτό το είχα κάνει από την πρωτη στιγμή, μια και ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα. Τεδσπα, άλλαξα θέμα και ..... ωωωωωωωωωωωωωωωωωπ εξαφανίστηκε =============== Μαρ 12th 2017, 3:35pm =============== Ερώτηση προς τους Global Stable φέροντες ...... tongue.gif Επιλογή για ξεχωριστό ήχο σε κάθε κάρτα SIM έχουμε ? ΟΕΟ? confused.gif
-
Επωνυμία της επιχείρησης : Eglobalcentral EU Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL) : DSLR, Lens, Mobile, Camera, Tablet- Electronics Best Deals | eGlobal Central Tι ακριβώς αγοράσατε : Xiaomi Mi Max Hellium (4/128) gold Ημερομηνία αγοράς : 25/2/2017 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 21 μέρες (10/3/2017) με DPD UK (τριγωνική μέσω Αγγλίας) Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : - Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) : Πο…
-
Λοιπόν για καθαρά στατιστικούς λογους και ενημέρωση, έκανα παραγγελια από eglobalcentral.eu ένα Mi Max 4/128 τελική τιμή στα 285€, στις 25/02. Πήγε Αγγλία, οπου πηρε διαφορετικό tracking Number από το αρχικό του καταστήματος και έφυγε από εκεί οδικώς στις 03/03. Σήμερα είναι πλέον προς παράδοση με ACS ..... Όπως δείχνουν τα πράγματα, όλα πήγαν καλα όπως αναμενόταν Προβλέπεται το ΣΚ ...... πολλή δουλεια
-
Παράθεση από scorpio3: “εγω εχω δυο παραγγελίες ξεχωριστά απο euglobal 28/02 και 02/03 μου δωσαν tracking number κ δεν δείχνουν τίποτα!!! Ελεος!!!Τα δευτερα tracking τους έστειλες μήνυμα για να τα πάρεις?? ” Εγω όχι. Έλεγχα πάντα το site τους εκεί που λέει Track Order, και κάποια στιγμή βγήκε το δεύτερο link οπου μπορούσες να δεις που βρίσκεται η αποστολη. Όταν πάρεις το δεύτερο tracking No δες εδώ
-
Παράθεση από scorpio3: “Παράθεση από petrosarfaras: “@scorpio3 τα application 17track και parceltruck λειτουργουν για παραδοσεις μέσω eglobal και dpd μην αγχώνεσαι αργεί λίγο να φανει ” δεν δείχνει σ'αυτα ουτε στο track checker mobile βρίσκει κάτι.... θα περιμένω.. ” Γιατι δεν τους στελνεις ενα μειλ ?????
-
Παράθεση από sifario: “Mια ερωτηση να κανω οταν κανετε παραγγελια απο eglobalcentral ποια μεταφορικα επιλεγουμε για να γινει τριγωνικη συναλλαγη?Εχει 2 τροπους Insured Economy Express Shipping (+5 ευρω) η Economy Express Shipping? ” Economy Express Shipping επιλεγουμε ... Ετσι κι αλλιως δεν υπαρχει αλλη επιλογη, οπως φαινεται και στο συνημμενο screenshot .... f38iue.jpg
-
Παράθεση από alfalamda: “Παράθεση από giwrgosalim: “Απ οτι ειχα διαβασει εδω στο forum δεν ειναι απαραιτητο να γραφει κατι για τελωνειο ή ΥΕΔ ή οτιδηποτε τετοιο σε περιπτωση που βρισκεται στο τελωνειο! Επισης επειδη πηρα τηλεφωνο στο Κ.Δ Θεσσ/νικης μου ειπαν οτι ειναι στο τελωνειο και οτι λανθασμενα γραφει οτι βρισκεται στο Κ.Δ... Αν δεν ειναι ομως στο τελωνειο ποιος ο λογος να καθεται εδω και 10 μερες στο Κεντρο Διαλογης; Δεν το 'χω ξαναδει αυτο! ” Εγώ δεν το έχω διαβάσει κάπου αυτό, να είναι τ…