Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Εγω ακόμη περιμένω ...... Το 3/32 από AliExpress για το γιο μου πήγε ΤΕΛΩΝΕΙΟ, το δικό μου 4/128 από eglobalcentral.eu έχει ήδη ξεκινήσει και έρχεται μέσω Αγγλίας Δυστυχως αργά έμαθα αυτα ...... "τρίγωνα ". Μεχρι τώρα ήξερα τα μαθηματικά τρίγωνα (τα μάθαμε όλοι στο σχολείο), τα ερωτικά "τρίγωνα" (το αφήνω ασχολίαστο αυτό) και τα τριγωνα Πανοράματος (αυτά τα ξέρω από παιδί, τον Ελενίδη τον έχουμε κάνει χρυσό λέμεεεεεεε). Τώρα που μεγαλώσαμε ήρθε η ώρα να μάθουμε και αυτά τα "τρίγωνα" ............…
-
Παράθεση από ktsak: “Παντως μέχρι τώρα, στην επικοινωνία τους μαζι μου, από την Παρασκευή μέχρι τώρα μου έχουν ήδη απαντήσει 3 φορές ...... Για τα δεδομένα τα δικά τους, σύμφωνα με όσα έχουν γραφει μέχρι τώρα καλα είναι .... Αν επιπευσουν λίγο και την αποστολη .... μια και ακόμη ειμαστε στο processing .....καλα θα ήταν !!!!! ” Λοιπόν σημερα μου εστειλαν Tracking no, μια και η συσκευη εφυγε για Ελλαδα μεσω DPD (UK) ...... Για να δουμε
-
Παράθεση από spideman3: “Από το eglobalcentral.eu έρχονται με την official global stable. ” Eπειδη μέχρι τώρα όλες οι συσκευές μου έρχονταν με CN/EN official Rom, και ήξερα τι οδηγό θα ακολουθήσω για να φλασαρω GTV/XTRV, τώρα που θα έρθει με official global stable, ποιον οδηγό πρέπει να ακολουθήσω ?
-
Παντως μέχρι τώρα, στην επικοινωνία τους μαζι μου, από την Παρασκευή μέχρι τώρα μου έχουν ήδη απαντήσει 3 φορές ...... Για τα δεδομένα τα δικά τους, σύμφωνα με όσα έχουν γραφει μέχρι τώρα καλα είναι .... Αν επσιπευσουν λίγο και την αποστολη .... μια και ακόμη ειμαστε στο processing .....καλα θα ήταν !!!!!
-
Το πρόβλημα με τις ρυθμίσεις Internet έχει αναφερθεί πααααααααααρα πολλές φορές σαυτο το forum και η λύση του επίσης. Ψάξτε λίγο βρε παιδιά, έλεος τα ιδια και τα ιδια σε κάθε update .........
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από ktsak: “Γιατι επισημαίνεις το φορτιστή Blitzwolf ? Υπάρχει κάτι που πρέπει να ανησυχούμε ? Για πες ..... ” Πιστεύεις θα το ανέφερα αν δεν υπήρχε προηγούμενο? Εντός της κοινότητας!! ” Bρε δεν διαφωνω. Εχει καποιο post που μπορουμε να διαβασουμε σχετικα? Δεν εχω διαβασει κατι μεχρι τωρα .....
-
Παράθεση από efkolo: “σε Mi MAX hydrogen με XTRVbeta1-6.12.22 από που ξεκινάω; φλασάρω κατευθείαν; ” Γιαννη, ακολουθησε αυτα που γραφει στο πρωτο post. Νομιζω δεν θα εχεις θεμα .....
-
Παράθεση από osalonikios: “Παράθεση από demakhs: “Παράθεση από osalonikios: “Ωωωω!!! Καλορίζικο και καλά πλασαρίσματα. ” Εμπρός της ΑΕΚ παλικάαααααριααααααα, πλασάρετε και σπαστε τα δοκάααααααααααριααααααααααααααααααααααααααα( @takisfrag αφιερωμένο!!!) ” Δοκάρια σπάτε δίχτυα δεν ξέρετε να τρυπάτε. .......................... ” Καλα ρε, εσύ Σαλονικα σιτυ, ΜΠΑΟΚ δεν έπρεπε να είσαι ?
-
Παράθεση από Red21: “@ktsak Θα μπορουσες να το παρεις βεβαια απο yeso521 φθηνοτερο στα 280 ευρω περιπου (279+22$ shipping=300$) συμπεριλαμβανομενου SF EU Express (τριγωνικη) και οχι απο τους κατσαπλιαδες!!! Μαζι με καλα δωρακια nilkin θηκη και tempered που στελνει συνηθως ο γλυκουλης αν του στειλεις μυνηματακι!!! Ιδιες μερες περιπου κανουν και δεν το συζηταμε καν για επιπεδο εξυπηρετησης και επικοινωνιας αναμεσα στο γλυκουλη και τους απαραδεκτους που το πηρες!!! Αλλα τελος παντων!!! ” Δυστυχως δ…
-
Εδω κατέβασα εγώ, που μόλις έριξα παραγγελια για Mi Max 4/128
-
Παράθεση από osalonikios: “Ωωωω!!! Καλορίζικο και καλά πλασαρίσματα. =============== Φεβ 25th 2017, 12:20am =============== φλασαρισματα ” Χαχαχαχαχαχα και τρίπλες μη σου πω =============== Φεβ 25th 2017, 10:12am =============== Παράθεση από giwrgosalim: “@ktsak Οχι οτι προσπαθω να σε μεταπεισω αλλα ετσι εξελιχθηκαν τα πραγματα για την δικια μου παραγγελια απο το eglobal! Ιδια πορεια ειχε και του @demakhs. Υπαρχουν αρκετα παιδια στο forum που παρηγγειλαν απο εκει τον τελευταιο καιρο και κανεις δ…