Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από giwrgosalim: “@ktsak Οχι οτι προσπαθω να σε μεταπεισω αλλα ετσι εξελιχθηκαν τα πραγματα για την δικια μου παραγγελια απο το eglobal! Ιδια πορεια ειχε και του @demakhs. Υπαρχουν αρκετα παιδια στο forum που παρηγγειλαν απο εκει τον τελευταιο καιρο και κανεις δεν αντιμετωπισε κανενα προβλημα απ οτι ξερω!Μπορεις να δεις και τη σχετικη αξιολογηση που εκανα πριν λιγες ωρες αφου σημερα παρελαβα απο εκει ενα redmi pro! Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες) ” Tι να σ…
-
Παράθεση από paulpap01: “Φίλε ......................... που είναι εδώ και πολύ καιρό στο eglobalcentral το οποίο αυτή την στιγμή είναι το φθηνότερο (εξαιρούνται τα κινεζομάγαζα που δεν έχουν τριγωνική πώληση).Τέλος πάντων δεν αγχώνομαι για το πόσες μέρες θα κάνει να έρθει είμαι ψυχολογικά έτοιμος για 15-20 μέρες. ” Τελικά το παρήγγειλες από eglobalcentral.eu ? Λέω να χτυπήσω ένα Mi Max 128GB από εκεί, μια χαρα τιμή το έχει ..... Χωρίς τελωνείο, με δωρεάν μεταφορικά, σε 6-8 μέρες, τι άλλο θέλω ..…
-
Γενικός οδηγός αίτησης επαναενεργοποίησης της άδειας ξεκλειδώματος του Bootloader
ktsak - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Μεχρι να έρθει στα χέρια σου τότε κάνε καμιά βόλτα από το en.miui.com κάνε κανένα like, thank you σε κανένα post. Πρέπει να έχουν συνδιάσει την άδεια με την εκεί παρουσία μας. ” Ειμαι μελος με αρκετη παρουσια, οποτε δεν εχει θεμα .....
-
Γενικός οδηγός αίτησης επαναενεργοποίησης της άδειας ξεκλειδώματος του Bootloader
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “@ktsak Ξεκίνησε να ξεκλειδώσεις τότε άμεσα ” Πρεπει να παραλαβω πρωτα το Mi Max μου. Μόλις έφτασε Destination Post (Country GR) λέει η Singapore Post ....
-
ΜήνυμαΕκανα σήμερα αίτηση επανενεργοποιησης ξεκλειδώματος bootloader και μου το ενέκριναν ΑΜΕΣΑ (μεσα σε 10' ήρθε SMS που έλεγε ότι επανενεργοποιήθηκε)
-
Παράθεση από jgougos: “Στο επίσημο site του TWRP υπάρχει η 3.0.3.0 για το Hydrogen. Την πέρασα και δεν βλέπω κάτι το παράξενο. ” Το κατεβασα και εγω, αλλα ...... δεν εχω συσκευη ακομη να το περασω Πες μας εντυπωσεις ....... Σε σχεση με αυτο που υπαρχει μεσα στη Rom τη δικια μας της κοινοτητας εδω .....
-
Παράθεση από maddoctor: “Εφοσον τοτε δουλευαν ολα μια χαρα, γιατι αποσυρθηκε? ” OEO ?????????????????????????
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Δεν είναι απαραίτητο να χρειαστεί αλλαγή σε όλα τα Recovery στις συσκευές που έχουν Nougat.Όπως και να έχει, θα σας ενημερώσουμε για ότι χρειαστεί, και φυσικά θα σας δώσουμε και σχετικές οδηγίες κατά περίπτωση. Αν χρειαστεί θα σας δώσουμε και νέες ROM. ” Σε Mi Note Pro, μετά την εγκατάσταση της 7.2.9 χάθηκε το TWRP ...... H συσκευή δουλεύει πλέον σε 7, αλλα TWRP .... πλέον ΥΟΚ !!!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Για τις Νέες NOUGAT (Android 7) ROM, ίσως χρειαστεί και νέες Version του TWRP Recovery. Είναι οι πρώτες ROM και όπως γνωρίζετε είναι ακόμη σε PRE-Beta στάδιο. ” OK. Και που θα τις βρούμε τις νέες version του TWRP Δημήτρη για Android 7 ?
-
Παράθεση από kalosdios: “Παράθεση από ktsak: “Παράθεση από kalosdios: “παρών αν δεν βρεχει ” χαχαχαχα, γιατί βρε έξω στην ύπαιθρο θα το κάνουμε ? Έλα εσύ αι θα κανονίσουμε να μη βρέχει ” Θα κατέβω με μηχανη Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ε τότε όντως είναι πρόβλημα .................
-
Παράθεση από kamal: “Παράθεση από GR-Macedon: “ Κοπή Βασιλόπιτας 2017 των μελών του φόρουμ, στην 11η συνάντηση και 1η του 2017............................................. ” ” Φιλε μου για ποιο λόγο έβαλες συνημμένο όλο το post του Gr-Macedon και πιάνει όλη τη σελίδα ? Ήταν αρκετό αν θέλεις να δηλώσεις, να γράψεις στο post σου οτι θα έρθεις και εσύ, όπως κάναμε όλοι μας ........