Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 601-620 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• Η ανακοινωση της προηγουμενης Παρασκευης δεν σε καλυψε ??? Οι ROM για το Mi Max / Prime αναβάλλονται λόγο των δοκιμών για το Android 7.0 beta !!!!!! Υπομονη λιγο ας εχουμε, τα παιδια κανουν οτι μπορουν για nα μας δωσουν οτι πιο καλο μπορουν .. ...

• Αν συνεχιζουμε να ποσταρουμε για το Hellium στο νημα του Hydrogen και αντιστροφα, θα συμβουν 2 πραγματα: 1ον. Το ενα θεμα θα γινει τεραστιο και το αλλο θα συνεχιζει να ειναι ανενεργο 2ον. Το πιο πιθανο ειναι την απαντηση που επρεπε να ειναι στο κανονικο νημα να μην την δουν και οι αλλοι κατοχοι και πιθανοι ενδιαφερομενοι της συσκευης, μια και θα ψαχνουν στο κανονικο νημα, αλλα ...... τιποτε. Νομιζω οτι αυτο θα πρεπει πρωτα να γινει συνηθεια και συνειδηση ολων μας και στη συνεχεια να παρεμβαινουν…

• Παράθεση από George 21: “ok sorry έχεις δίκιο.αλλα θα προτιμούσα μία βοήθεια του τύπου ναι ή οχι . ” ΟΧΙ

• Παράθεση από NasDriver: “Ευχαριστώ ” Ho Ho Ho, τίποτε φιλε. Πολλές ευχές !!!

• Μπες στην εφαρμογή Θέματα και ψάξε Santa Claus !!!!! Καλες Γιορτές να έχουμε παιδιά

• 1zl7zht.png 3517j0h.png Ηο Ηο Ηο, Merry Christmas everyone !!!!!

• Αλλη μια απαραδεκτη παρουσιαση του βλαχακη. Ειτε εβλεπες αυτη, ειτε το trailer παρουσιασης της Xiaomi στα κινεζικα, το ιδιο ηταν. Κερδος μηδεν. Ο τυοος ειναι απαραδεκτος. Καλυτερα να δειτε καμια αλλη παρουσιαση. Μου θελει και να το λεει hands on ο βλαχαρας .......

• Γενική κουβέντα για το Mi MIX

ktsak - - Mi-Mix (Lithium)

Μήνυμα

Μπραβο Αλεξ, εύχομαι Καλοδουλευτο. Να το ευχαριστηθείς φιλε, είναι ΕΡΓΑΛΕΙΟ. Και άσε τους κακοήθεις στα παραδιπλανά φορα να λένε τις βλακείες τους. Μην μασάς !!!!

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• Tips 'n Tricks

ktsak - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από GogoF: “Τολμαω να τα δοκιμάζω! Μαθαίνω εύκολα ... :ρ Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Τελικά αυτό το MOD δεν με πάει ...... Το δοκίμασα αλλα δεν .... Οποιο θέμα και αν είχα βάλει, απλα δεν παίζει. Οποτε το ξεχνώ !!!!

• Tips 'n Tricks

ktsak - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από GogoF: “............................... Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” χαχαχα έχεις εξελιχθεί σε μέγα hacker !!!!!!!!!!!!!!!!

• Tips 'n Tricks

ktsak - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από GogoF: “Αξίζει και το beauty mod Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Στην προηγουμενη ROM δεν μου δούλεψε .....

• Tips 'n Tricks

ktsak - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Όντως, εάν βάλετε την έκδοση για 6.11.17 παιζει μια χαρα. Κατεβάστε λοιπόν την τελευταία έκδοση από εδω 21bqdjk.jpg

• Tips 'n Tricks

ktsak - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Δοκίμασα την έκδοση που είναι για 6.11.10 και είχα προβλήματα, αναβόσβηνε η οθόνη .... Οποτε έκανα επαναφορα στο προηγούμενο backup της ROM που ειχα..... Αρα μην δοκιμάζετε την έκδοση για 6.11.10 σε Rom 6.11.17. Τώρα κατεβάζω την καινούρια έκδοση, θα τη δοκιμάσω και θα σας πω .....

• Παραξενο. Κανενας μέχρι τώρα δεν έχει αναφέρει κάτι τέτοιο σε γυμνή οθόνη. Εγώ αυτό που λες το συνάντησα σε ένα tempered glass που έβαλα, που τελικά ήταν κακής ποιότητας ................... Δεν ξέρω αν υπάρχει κανένας τρόπος "καλιμπραρισματος" της οθόνης στο touch ..... Για να δούμε μπας και κανένας άλλος ξέρει κατι

• Φορας tempered glass, η αλλο screen protector ?

• Παιδια sorry αλλα εχετε ξεφυγει τελειως απο το θεμα. Μπαινει καοοιος να δει καινουρια μηνυματα για Mi Max και διαβαζει για τα Letv.......