Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 601-620 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Αν συνεχιζουμε να ποσταρουμε για το Hellium στο νημα του Hydrogen και αντιστροφα, θα συμβουν 2 πραγματα: 1ον. Το ενα θεμα θα γινει τεραστιο και το αλλο θα συνεχιζει να ειναι ανενεργο 2ον. Το πιο πιθανο ειναι την απαντηση που επρεπε να ειναι στο κανονικο νημα να μην την δουν και οι αλλοι κατοχοι και πιθανοι ενδιαφερομενοι της συσκευης, μια και θα ψαχνουν στο κανονικο νημα, αλλα ...... τιποτε. Νομιζω οτι αυτο θα πρεπει πρωτα να γινει συνηθεια και συνειδηση ολων μας και στη συνεχεια να παρεμβαινουν…
-
Τεχνικά Χαρακτηριστικά Mi Max
ktsak - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από George 21: “ok sorry έχεις δίκιο.αλλα θα προτιμούσα μία βοήθεια του τύπου ναι ή οχι . ” ΟΧΙ
-
Χρονια Πολλά και Καλες γιορτές
ktsak - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Ευχαριστώ ” Ho Ho Ho, τίποτε φιλε. Πολλές ευχές !!!
-
ktsak - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜπες στην εφαρμογή Θέματα και ψάξε Santa Claus !!!!! Καλες Γιορτές να έχουμε παιδιά
-
ktsak - - Ο καφενές μας
Μήνυμα1zl7zht.png 3517j0h.png Ηο Ηο Ηο, Merry Christmas everyone !!!!!
-
Μπραβο Αλεξ, εύχομαι Καλοδουλευτο. Να το ευχαριστηθείς φιλε, είναι ΕΡΓΑΛΕΙΟ. Και άσε τους κακοήθεις στα παραδιπλανά φορα να λένε τις βλακείες τους. Μην μασάς !!!!
-
Tips 'n Tricks
ktsak - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από GogoF: “Τολμαω να τα δοκιμάζω! Μαθαίνω εύκολα ... :ρ Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Τελικά αυτό το MOD δεν με πάει ...... Το δοκίμασα αλλα δεν .... Οποιο θέμα και αν είχα βάλει, απλα δεν παίζει. Οποτε το ξεχνώ !!!!
-
Tips 'n Tricks
ktsak - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από GogoF: “............................... Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” χαχαχα έχεις εξελιχθεί σε μέγα hacker !!!!!!!!!!!!!!!!
-
Tips 'n Tricks
ktsak - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από GogoF: “Αξίζει και το beauty mod Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Στην προηγουμενη ROM δεν μου δούλεψε .....
-
Tips 'n Tricks
ktsak - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΌντως, εάν βάλετε την έκδοση για 6.11.17 παιζει μια χαρα. Κατεβάστε λοιπόν την τελευταία έκδοση από εδω 21bqdjk.jpg
-
Tips 'n Tricks
ktsak - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΔοκίμασα την έκδοση που είναι για 6.11.10 και είχα προβλήματα, αναβόσβηνε η οθόνη .... Οποτε έκανα επαναφορα στο προηγούμενο backup της ROM που ειχα..... Αρα μην δοκιμάζετε την έκδοση για 6.11.10 σε Rom 6.11.17. Τώρα κατεβάζω την καινούρια έκδοση, θα τη δοκιμάσω και θα σας πω .....
-
Παραξενο. Κανενας μέχρι τώρα δεν έχει αναφέρει κάτι τέτοιο σε γυμνή οθόνη. Εγώ αυτό που λες το συνάντησα σε ένα tempered glass που έβαλα, που τελικά ήταν κακής ποιότητας ................... Δεν ξέρω αν υπάρχει κανένας τρόπος "καλιμπραρισματος" της οθόνης στο touch ..... Για να δούμε μπας και κανένας άλλος ξέρει κατι