Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 621-640 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Tips 'n Tricks
ktsak - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΗ λειτουργια του tweak συνεχίζεται και στην XTRV 6.11.10
-
Mi Max Hellium, ROM XTVR 6.11.10, όλα μια χαρα με την εγκατασταση, καπου στην Προσβασιμότητα είδα κάτι Κινεζικα .... 2jdfjiv.png Κατά τα αλλα, όλα μια χαρα μέχρι τώρα ........... Ευχαριστούμε πολύ
-
Ολα καλα και ολα ωραια, αλλα ...... Σε αναγκαζει να βαλεις διαφορες εφαρμογες της Google αλιως δεν δουλευει (πχ Google Music, κλπ) Δεν λειτουργει offline, ζητα Ιντερνετ. Ειπαμε στην Ελλαδα εισαι, χρεωσεις data στο Θεο !!!!!! Αυτα ειναι για χωρες προηγμενες, οπου τα data ειναι σε πολυ πολυ χαμηλη χρεωση, η δωρεαν. Εδω, ειμαστε για εφαρμογες GPS που λειτουργουν offline, Sygic, iGO, Copilot κλπ Οποτε απο μενα στην εφαρμογη
-
Σε ένα σημείο βρήκα κάτι Κινεζικα Xiaomi Mi Max helium, XTRV 6.11.3 r7oxa8.png
-
Tips 'n Tricks
ktsak - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΤο συγκεκριμενο tweak η εκδοση για 6.10.13 δουλεύει μια χαρα. Δοκιμασμένο σε Mi Max Premium και σε Mi Note Pro με GTV 6.11.3 και XTRV 6.11.3
-
Παράθεση από tasosko: “gkalen εγω που την εβαλα στα θεματα οταν πας τα βγαζει κινεζικα.τωρα κατι αλλο δεν εχω προσεξει χτες την περασα....μηπως υπαρχει να γινει και η βιντεοκληση; ” Εκανες Καθαρισμό δεδομένων στο Εφαρμογές, Θέματα, Καθαρισμός Δεδομένων ?
-
Παράθεση από gkalen: “@ktsak Σε ποια συσκευή μιλάς για κινέζικα ?? Σε Kenzo δοκιμασμενο 100% , παρθένο τηλ.. με μοναδική εγκατάσταση τη πρώτη βδομάδα GTV και μετά δύο μήνες με THUNDER , περαστηκε ή XTRV σημερα και με το ζιπακι διορθώθηκε αμέσως Χωρίς καν διαγραφή δεδομένων της εφαρμογής . ” @gkalen Όπως είπα και πιο πάνω, μιλάω για το Hellium με GTV 6.11.3 .... Όχι ότι είναι και τόσο σημαντικό, αλλα είπαμε, αναφέρουμε οτιδήποτε bugs .... Έκανα και διαγραφή δεδομένων της εφαρμογης αλλα δεν άλλαξε…
-
Mi Max selfie stick.
ΜήνυμαΕγω πάντως ΟΧΙ !!!!! Όσο και να έψαξα, δεν .......
-
Παράθεση από dnomikos: “ Παράθεση από ktsak: “Και σε Hellium τα θεματα ειναι στα κινεζικα στην 6.11.3 ” Μετά από έλεγχο των αρχείων και των τριών κινητών ( και σύμφωνα με ότι ίσχυε παλιά και εμφανίζονταν Κινέζικα), δεν υπάρχει πρόβλημα και κανονικά δεν έπρεπε να έχετε Κινέζικα, εκτός και αν είχατε κάποια στιγμή πριν στο κινητό την official ΑγγλοΚινέζικη ROM και έχετε κάνει εγκατάσταση την δική μας χωρίς clean install... Κάντε καθαρισμό δεδομένων της εφαρμογής Θέματα και ξαναδοκιμάστε για να δούμ…
-
Το ξερα πως είστε γρήγοροι Η να μας δώσετε την XTRV και να είμαστε και μεις μεσα στο πνευμα του forum !!!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από sioannis: “@gkalen το εκανα instal αλλά δεν άλλαξε κάτι παλι κινέζικα τα βγάζει ” Ρυθμίσεις => Εφαρμογές => Θέματα => Καθαρισμός Δεδομένων ” Σε μένα πάντως συνεχίζει να είναι στα Κινεζικα (GTV 6.11.3 Mi Max Hellium)
-
Και σε Hellium τα θεματα ειναι στα κινεζικα στην 6.11.3 forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23052/
-
Ερώτηση γιατί έχω να το κάνω ποοοοοοολυ καιρο τώρα : factory reset μέσω TWRP σβήνει άραγε και το φάκελο TWRP backup ? Η πάμε στο advanced wipe και αποεπιλεγουμε internal memory για να ΜΗ ΓΙΝΕΙ wipe ?
-
Παράθεση από Giannisagal: “Παράθεση από ktsak: “Εμεις στην απεξω ? Ζηλευουμε ” νοιωθω τόσο μα τόσο απλός θνητός........ Θέλω και γω ο κακομοίρης ” Μωρε και γω θέλω, αλλα θα πρέπει να περιμένουμε