Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 641-660 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Εμεις στην απεξω ? Ζηλευουμε
-
Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi Max PRO 64GB/128GB (Για πρώτη φορά)
ktsak - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΕιναι απλό, το Mi Max είναι η έκδοση 2/16, 3/32 με επεξεργαστή τον 650. To Mi Max Pro (Prime πλέον, μετά και την επίσημη κυκλοφορία στην Ινδια) είναι η έκδοση 3/64, 4/128 με επεξεργαστή τον 652
-
Παράθεση από ktsak: “Κατεβασα 4 φορες τη Rom για Mi Max Hellium, δυστυχως και τις 4 ο ελεγχος MD5 δεν περναει. Προβληματικη εκδοση ? Ειμαι εκτος σημερα, αυριο που γυριζω θα την ξανακατεβασω απο το σπιτι .... ” Τελικα χρησιμοποιησα την τελευταια που ειχα κατεβασει και δεν περνουσε το MD5 check, απενεργοποιησα τον ελεγχο και την φλασαρα. Δειχνει μια χαρα. Ιδωμεν .......
-
Κατεβασα 4 φορες τη Rom για Mi Max Hellium, δυστυχως και τις 4 ο ελεγχος MD5 δεν περναει. Προβληματικη εκδοση ? Ειμαι εκτος σημερα, αυριο που γυριζω θα την ξανακατεβασω απο το σπιτι ....
-
Μια συσκευή από το μέλλον, η Xiaomi την φέρνει στο παρόν: Xiaomi Mi MIX
ktsak - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΚαι γω πιστεύω για Χριστούγεννα μια χαρα είναι .......
-
Μια συσκευή από το μέλλον, η Xiaomi την φέρνει στο παρόν: Xiaomi Mi MIX
ktsak - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Απλώς άπαιχτο. Αλλά το 6.4 είναι λίγο μεγάλο ακόμα και για μένα με την 5.7... ” Τρελλογιατρε, αποτι λένε τα στοιχεια, θα έχει το μέγεθος της 5,5" συσκευής .... Αρα το μέγεθος για όλους όσους λένε πως είναι ΤΕΡΑΣ, νομίζω καταρρίπτεται ο μύθος .....
-
Παράθεση από ikaros80: “καλησπερα, και απο εμενα, προσεχως θα ειμαι κατοχος του mi max, στην παραγγελια λεει αυτα: Xiaomi Max 6.44 Inch FHD MIUI V8 3GB+64GB 4G LTE Smartphone 64bit Qualcomm Snapdragon 652 Octa Core 5.0MP16.0MP TOUCH ID 4850mA αυτο που δεν καταλαβα ειναι ποιο μοντελο ειναι το hydrogen η to helium? το ζητησα με original Rom(Chinese&English) ειναι ευκολη η μεταβαση σε ελληνικη dev? προέρχομαι απο redmi note 3 pro. ευχαριστω πολυ ” Παρήγγειλες το Hellium, μη στεναχωριεαι ......... H…
-
Δεν μας βαζεις ενα screenshot το Σχετικα της συσκευης να δουμε σε ποια Rom παιρνεις αυτοματα updates ? Φοβαμαι πως αλλο πραγμα εννοει. Ισως, δεν ξερω θα μας το ξεκαΘαρισει ο Θανος, κατεβαζει τη Rom, τη βαzει στη συσκευη και πηγαινει μετα μεσω updater και επιλεγοντας το path κανει εγκατασταση της Rom. Ίσως αυτο να εννoει σαν αυτοματη ενημερωση .......
-
Παράθεση από Thanos L.: “ποτε θα βγει στο κινητό μου ή νέα ενημέρωση 6.10.20;;; Έχω το Redmi note 3 pro 3/32;;;; ” Αυτο https://www.androidfilehost.com/?fid=529152257862669121 που υπαρχει στη λιστα δεν σου κανει δηλαδη ? m0ldx.jpg
-
Δεν το συζητάμε, δεν παίζει αυτό. Κριτήριο δεν είναι μονο οι αριθμοί, για μένα ενδιαφέρει πρώτα απολα η συμπεριφορά της συσκευής με τη ROM και μετά όλα τα αλλα. Έτσι κι αλλιώς η συσκευή πετάει με τις Ελληνικές roms, οποτε Klein ...... Τώρα για να μην αδικούμε και το φίλο apsogs4ever, δεν είπε τίποτε για τη ROM, απολα εξέφρασε την απορία του, γιατί βγάζει λιγότερο σκορ. Θεμιτό αυτό ..... δεν είναι και αμάρτημα
-
Αυτο ακριβώς !!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Παράθεση από apsogos4ever: “και η καινουρια και η προηγουμενη antutu 71000 περιπου με την προπροηγουμενη γυρω στα 82.000.Mi Max Helium.Πως το δικαιολογειται; ” Για να μην αισθάνεσαι μονος, και σε μένα το ίδιο 33bpyms.jpg Αλλα δεν με νοιάζει, ποτε δεν ασχολήθηκα με αριθμούς ...
-
Tips 'n Tricks
ktsak - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαρόλο που δεν έχει βγει καινούρια έκδοση του tweak, για την 6.10.20, η προηγουμενη της 6.10.13 δουλεύει μια χαρα. Δοκιμασμένο σε Mi Max Premium και σε Mi Note Pro
-
Παράθεση από apsogos4ever: “παιδια στην 6.10.13 πολλα force close...σε διαφορες φασεις. Sent from Mi Max Helium Perfomance ” Πάντως στην 6.10.13, δεν είχα ποτε FC Οποτε βαλε και συ 6.10.20
-
Κατεβασα GTV 6.10.20 για το Mi Max Pro μου. Την έκανα install μεσα από TWRP και μετά την επανεκκίνηση κόλλησε στο logo Android. Θα ξανακάνω εκκίνηση σε TWRP και μια προσπάθεια ακόμη, αλλιώς μετά πίσω στην 6.10.13 ..... Edit 1 Τελικά ξαναέκανα εγκατάσταση μέσω TWRP την 6.10.20, τελειωσε κανονικά, έκανε reboot, αλλα δυστυχώς το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό, χαθηκαν όλες οι ρυθμίσεις, επαφές, κλπ ..... Οποτε πάλι πίσω με restore σε 6.10.13 Αύριο, ίσως να προσπαθησω πάλι ...... Μάλλον σήμερα δεν με…
-
Ασχετο μεν, αλλα το ποστ σου τα σπάει. Ούτε μια τελεια. Όσο και να θέλει κάποιος να το διαβάσει, μονο που το βλέπει,το παρατάει. Λείπουν γράμματα, δεν έχει τελειες, δεν υτπαρχουν προτάσεις ..... Τι να πω, συμπάσχω στον πόνο σου που κατάφερες να το μπρικαρεις, αλλα sorry που στο λέω, δεν διαβάζετε οδηγούς, κάνετε ότι σας έρχεται στο μυαλό, και στο τέλος αρχίζετε και κράζετε απεγνωσμένα για βοήθεια ...... Δεν υπάρχει όλο αυτό Μπορεί να παρεξηγηθώ γι αυτά οπου γραφω, αλλα δεν σας φταιει κανεις ....…
-
Χαχαχαχα Ημιαναπαυσις ..........................