Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spirosmeg: “Παράθεση από insideman75: “9.2 για mi note 3?? ” Ε ναι αλλά δυστυχώς τα App που αναφέραμε πιο πάνω είναι πάλι απών τι να πω?” Γιατί να μην τα βάλουν? Εξάλλου μιλάμε για την official Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
tsine - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Antretng: “Ρώτα τους. ;)” Σκέφτομαι την φάτσα του developer... Έχει λιώσει βραδιά να φτιάχνει κάτι.... Και του πετάς ένα απλό: "φίλε τσάμπα δουλειά κάνεις 3.2 maxparam να σωθείς" Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
@foxy4270 οι developers που τις φτιάξανε κάτι θα ξέρουν για τις βγάζουν... Η έκδοση 5 δεν είναι καλή από θέμα ποιότητας εικόνας...αλλά έχει πολλές λειτουργίες που δεν έχουν οι παλιές... Η 3.2 έχει πολύ καλή εικόνα αλλά χάνει σε λειτουργίες σωστά Μία που θα έχει το λεγόμενο Best of both Worlds θα είναι ιδανική. Αυτό απλά λέω εγώ Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Antretng: “tsine γιατί δεν τους το προτείνεις; Νομίζω είναι εξυπηρετικά τα παιδιά.” Καταρχάς καλά τα λες... Εγώ ακόμα δεν έχω καταφέρει να κάνω εγγραφή στο forum.. Να κάνω εγγραφή πρώτα και μετά όλα θα πάρουν τον δρόμο τους Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από foxy4270: “Παράθεση από tsine: “Άρα πως οι νεότερες εκδόσεις δεν φτάνουν σε ποιότητα την 3.2? Όπως λένε εδώ οι συμφορουμητες Sent from my MI 5s using Tapatalk ” Παλι αρχισες? η περιεργεια σκοτωσε τη γατα. Οι νεοτερες εκδοσεις βασιζονται στους αλγοριθμους του Pixel 2...Οι οποοι ειναι χαλια” Άρα κατάλαβα κομπλέ. Το ιδανικό θα ήταν να πάρουμε τις λειτουργιες των νεώτερον εκδόσεων και να τις εισάγουμε στην 3.2... Περιμενω κάποιον dev να το κάνει εκεί οι Ρώσοι δίνουν ζουμακι... Sent from…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από tsine: “Αυτή είναι άλλη από αυτές που έχει το λινκ? ” Δεν ξέρω ποιες έχει στο link. Αυτή είναι σίγουρα η 3.2 για την οποία μιλάει ο Κώστας. Κατέβαστην και βάρα...χωρίς πολλές ερωτήσεις... :D” Πω τωρα με σκαλωσες... Εγώ κατέβαζα την GC_Android-6.0+_arm-arm64_C2API_maxParam από το λινκ που ανέβασα τι χαζομάρα. Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “@sso ΕΔΩ είσαι Σωκράτη. 3.2” Αυτή είναι άλλη από αυτές που έχει το λινκ? Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Alex_MLT: “Δεν είχα χρόνο για manual, περαστικός ήμουνα από την πλατεία. Μπορεί να βγάλει αξιοπρεπείς φωτογραφίες. ΑΝ ΝΕΤΑΡΕΙ. Θέλει και υπομονή όμως.” Βασικά εξαρτάται από πολλά. Εγώ με το mi5s μια φορά είχε buggari και όλο προσπαθούσε να εστιάσει.. Το έκανε restart το κινητό 2,3 φορές και εστίασε Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Alex_MLT: “ To είδατε αυτό που βγήκε σήμερα για τo S9; ..το Galaxy S9 θα διαθέτει μονή κύρια κάμερα ανάλυσης 12MP με μεταβαλλόμενο μέγεθος διαφράγματος (!) (f/1.5 – f/2.4) και δυνατότητα καταγραφής slo-mo videos στα 960fps! Στον αντίποδα το Galaxy S9+ θα διαθέτει διπλή κάμερα 12MP+13MP με ανάλογη λειτουργία καταγραφής slo-mo videos στα 960fps!!! Τι Σκ.. κάμερα θα βάλουν στο ΝΟΤΕ 9 αν βάλουν αυτά στην σειρά S9; 8|” Αυτό είναι το ωραίο με τους engineer δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση κάποι…
-
WormHole
ΜήνυμαΚουκουρουκου Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Δεν έχω την συσκευή, οπότε δεν μπορώ να πω περισσότερα :(” Πλέον εγώ πριν προλάβω να βάλω δάκτυλο ξεκλειδώνει με το Face unlock Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxilakis: “@tsine Όπως ήδη έχω πει αυτό το τζάμι είναι tempered 9h και κολάει κανονικά παντού π.χ σαν το nillkin 9H+ PRO. Η διαφορά και η λογική του είναι ότι έχει τα μαύρα πλαίσια και πιάνει όλη την οθόνη” Ναι απλά πιστεύω ότι το concept της White Stone μοιάζει πολύ αξιόλογο Sent from my MI 5s using Tapatalk