Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• RE:

tsine - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από tsine: “Εγώ παντός εγώ την τελευταία dev... Πάντα περνάω αντίχειρα. Τον περνάω 3 φορές για να είμαι σίγουρος.. Και πάει τέλεια. Δοκίμασε το.. ” Κάτσε γιατί αυτό το σκέφτηκα και εγώ. Λές δηλαδή να βάλω αντίχειρα και μετά να προσθέσω άλλα 2 δάχτυλα που πάλι θα είναι ο αντίχειρας. Έτσι θα έχω σε 3 δάχτυλα τον αντίχειρα και λογικά θα δουλεύει. Αυτό είχα σκεφτεί να κάνω. Αυτό εννοείς;;;; =============== Ιαν 13th 2018, 12:35pm =============== Παράθεση από annonnak…

• RE:

tsine - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Παράθεση από pavlidisc: “Απενεργοποίησα το δαχτυλικό αποτύπωμα για να μπορέσω να συνεχίσω να συνυπάρχω με το Mi5s. Δεν παλεύεται! Ελπίζω να φτιάξει επιτέλους σε κάποια αναβάθμιση γιατί για μένα είναι αναντικατάστατο αξεσουάρ,” Εγώ παντός εγώ την τελευταία dev... Πάντα περνάω αντίχειρα. Τον περνάω 3 φορές για να είμαι σίγουρος.. Και πάει τέλεια. Δοκίμασε το.. Επιπλέον έχω βάλει και το Face unlock που πάει γρήγορα Sent from my MI 5s using Tapatalk

• @linuxilakis θέλουμε ένα White Stones dome Templered glass για αυτό το κινητό.. Αλλιώς τα περίσσοτερα θα ξεκόλλαν Whitestone Dome Official Website | Full Protection You Can't See Sent from my MI 5s using Tapatalk

• WormHole

tsine - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Εγώ παιδιά παντός τσιμπισα λαπτοπακι για να διώξω τον πόνο lenovo x230 μόνο 189 ευρό... Και εγώ νόμιζα ότι μου κάνα πλάκα όταν το είδα 25790637708_26d92a5649_c.jpgIMG_20180113_104317 by Panos Kirk, on Flickr Sent from my MI 5s using Tapatalk

• @foxy4270 νομίζω θα συμφωνήσω. Έβλεπε επιπλέον ένα βίντεο Συγκρίναν την Red Camera με το LG v30.. Οποίος το ψάξει θα δει πόσο υποβάθμισαν το βίντεο της Red για να μην φαίνεται χάλια το LG v30 Sent from my MI 5s using Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

@sso τα σύννεφα μια χαρά φαίνονται... Αν και τα συγκεκριμένα σύννεφα δεν είναι challenge.. Το ζήτημα είναι η σκιές ανάμεσα στα σύννεφα όταν έχει φουλ συννεφιά.. Δηλαδή να διαχωρίζεις τα διάφορα Layer-επιπεδα από τα σύννεφα.. Ποιο είναι ποιο ψηλά από το άλλο.. Αλλιώς θα φαίνεται ένα ενιαίο άσπρο πράγμα Sent from my MI 5s using Tapatalk

• Παιδιά μια απορία. Στα dual Camera κινητά... Η Google Camera χρησιμοποιεί και τις δύο κάμερες? Η ή μια δεν λειτουργεί? Επιπλέον κάτι άλλο που παρατήρησα. Με την Google Camera στο mi5s όταν βάζεις φλας ανάβει μόνο το άσπρο Led από τα διπλά Led στην πίσω κάμερα.. Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Alex_MLT: “Δεν έχω πρόβλημα με την ηλικία μου Βασίλη. Απλά θα ήθελα να είχα τα μυαλά που κουβαλάω τώρα πριν 20 χρόνια, αυτό. Όχι ότι δεν μου τα έλεγαν οι τότε μεγαλύτεροι, αλλά ποιός τους άκουγε..” Εγώ αν είχα τα μυαλά που έχω πριν 10 χρόνια.. Θα πήγαινα σε R&D Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από zt654: “@tsine δεν ξέρω αν έχεις ξαναυπάρξει στο εδω φόρουμ μα ένα να ξέρεις.....δεν είναι η πρώτη φορα που γίνεται αυτό εδώ μέσα. Απλά όλοι ελπίζαμε να μην ξαναγίνει. Γενικά θα δεις πολλούς παλιούς να αποσύρονται και στην πορεία θα καταλάβεις το γιατί. Αν ήξερες πως ήμουν στην αρχή στο νήμα και στο φόρουμ δεν θα το έλεγες αυτό.” Γενικότερα υπήρξα για 2 χρόνια όσο ήμουν φοιτητής moderator και tech reporter στο myplaisio που έκλεισε.. Το παλιό forum του πλαίσιο αν θυμάστε Sent from m…

• Magic WormHole

Μήνυμα

linuxilakis κοίτα να δεις και εγώ ήξερα ότι έκανα κάποια foul στο νήμα . ΠΧ - Μεγάλα quotes - Μεγάλα Print screen - Πολύ μεγάλα Preview ή πολύ μικρά για τις Photo από flickr - Απαντήσεις σε quotes ασχέτου περιεχομένου Οκ να πώ την αλήθεια πότε δεν φταίει μόνο ένας . Τα προβλήματα πάντα δημιουργούνται πολύπλευρα .

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από ANDREAS54: “Ξέρω ότι είναι off topic και μπορεί να υποστούμε τις συνέπειες του νόμου, άλλα αυτή τη φωτογραφία που έβαλε ο @spideman3 από την Κρήτη πως έπρεπε να την τραβήξει ο @tsine για να φαίνονται τα σύννεφα; ” ANDREAS54 Ο Πικάσο υποκλίνεται

• Magic WormHole

Μήνυμα

Υπερβολικούς σας βρίσκω . Ο κάθε moderator έχει τα κριτήρια του . Θεωρώ έχει κάθε δικαίωμα να κρίνει ,με βάσει τα δικά του όρια, τι ξέφυγε από τον έλεγχο . Επειδή όμως αυτό πολλές φορές δεν οδηγεί στην στο να πείσει το forum προτείνω να κάνουμε ένα μοντέλο με την βοήθεια στατιστικής. Αυτό θα μπορέσει να μας δώσει μία ολοκληρωμένη εικόνα για το Νήμα που κλειδώθηκε . Θα πρέπει να συμπεριλάβουμε στοιχεία όπως - Πόσα άτομα γράφανε - Πόσα άτομα ρωτούσαν απορίες - Πόσα άτομα τελικά βρήκαν λύση στην απ…

• WormHole

Μήνυμα

Ήρθε το τέλος μιας εποχής Sent from my MI 5s using Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Yo69bb08fbfa746dcdc0c1ee5b1834f0c7.jpg Sent from my MI 5s using Tapatalk

• Για LG v30 γνώμες? Sent from my MI 5s using Tapatalk

• @pavlidisc τα Sony ναι.. Αλλά για LG? Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από zt654: “Παράθεση από Alex_MLT: “Παράθεση από zt654: “Γιώργο @spideman3 απλά οργανώσαμε το διαολεμένα μπερδεμένο αρχείο του ΚΕΠΙΚ και πήραμε τιμητική......αυτό! ” Αναβαθμίστηκαν στα στρατά το τμήμα ΙΤ ή ακόμα;forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/48357/ ” χαχαχα ναι ρε .............windows 7!” Κβαντικούς υπολογιστές Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

tsine - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από Antretng: “Le max 2. ” φαινεται οτι η καμερα ειναι κορυφαια...και η στοκ μ'αρεσει =============== Ιαν 11th 2018, 8:04pm =============== Παράθεση από tsine: “Τελικά εσύ δεν μου έστειλες από που κατεβάζεις @foxy4270 Sent from my MI 5s using Tapatalk ” 4pda.ru” Τελικά τα μισά λινκ από 4pda.ru η πρέπει να είσαι login για να τα κατεβάσεις η έχουν καταργηθεί Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Alex_MLT: “@spideman3 Του πρίξελ το κάγκελο θα γίνει εδώ μέσα.. πυρηνικός φυσικός ο ένας ..αφύσικος μονοπύρηνος ο άλλος.. μπάρπεκιου θα γίνει το νήμα.. ( @MarkosVL ...πού είσαι Μάρκοοο.... μπάαααρπεκιου.. )” Προς διόρθωση και συμμόρφωση σου είμαι πυρηνικός χημικός Sent from my MI 5s using Tapatalk

• Τελικά εσύ δεν μου έστειλες από που κατεβάζεις @foxy4270 Sent from my MI 5s using Tapatalk