Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• WormHole

tsine - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

@demakhs ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια φίλτατε Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

tsine - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από tsine: “Πότε πρόλαβες βγήκε 9-1-2018 ... ” απο ρωσικο site κατεβαζω φιλε...απο τον τυπο που εφτιαξε το port του hdr+” Και εγώ από celsoazevedo Sent from my MI 5s using Tapatalk

• Δέχτηκα βαφτίσμα af59f0150bb1ca837e3fc0758796df11.jpg Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Antretng: “Αρχι-πριξελ ειναι μόνο ένας @demakhs (αν ζει βέβαια ακόμα το mi5s )” Εγώ είμαι ARXI-PRICHTEL close enough Sent from my MI 5s using Tapatalk

• Παράθεση από linuxilakis: “Θα στείλουμε αντιπρόσωπο.... Τον αρχι-πριξελ” Reporting for duty sir Sent from my MI 5s using Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από pavlidisc: “Ρε πάτε καλά;;; Ποιος τον κάλεσε αυτόν @tsine στην τρούπα;;;;; Θα σας κάνει τα κάκαλα κομπόστα!!! Το ονοματάκι του σας-μας το χάρισε ή ακόμα Κsine θα τον φωνάζουμε;;;; Υ.Γ Γειά σου φίλε @tsine ΑΡΧΙ-PRICHTEL!!! ”

• WormHole

Μήνυμα

@demakhs η maxparam σύμφωνα με τα δικά μου γούστα πρωινές θεωρώ της βγάζει λίγο ξεξασπρες. Καλύτερα arnova 5.1.018 με setting :nexus 6p και default setting για hdr+ Πάντα αν μιλάμε για πρωί Sent from my MI 5s using Tapatalk

• Παράθεση από linuxilakis: “Στον @tsine... ” do you have a moment to talk about our lord and savior nuclear chemistry .....

• WormHole

Μήνυμα

Σκεφτείτε πόσοι παραπάνω θα αγόραζαν το MI note 3 αν είχε 800 mhz.. Όλοι όσοι έχουν Wind θα αγόραζαν MI note 3 Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από sso: “δεν υπάρχει 10.0; :mrgreen:” Λειτουργεί σε dual socket soc Mobil devices όμως Sent from my MI 5s using Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

@sso πάμε Android 9.0 τέλος Sent from my MI 5s using Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Παράθεση από Alex_MLT: “Offtopic Alert Θέλω (καλοπροαίρετα) σχόλια. Όχι για την Ειρήνη, φυσικά... ” πω πω "ΑΤΟΜΟ"!!!!forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…b06074fe0684a2f4c31204dd0 ”

• Παράθεση από demakhs: “είναι ανώμαλο το κινητό του...χάνει το σήμα, βγάζει μουσταρδί τις φωτο του...άστα λέμε!!! ” Το κινητό μου δεν θα το λές τέτοια πράγματα παρεξηγείται

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από Antretng: “Παιδιά τι sot έχει το redmi note 2 (για τον φίλο @tsine) ” Ti φρούτα βγάζει η xiaomi

• Παράθεση από fog: “ ” Γιατί ? Είχα και μιλούσα για πυρηνική χημεία .Αλλά που κολλάει αυτό

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από sso: “Παράθεση από tsine: “Το redmi note 2 screen on Time τι είναι? Που βγάζει σε όλα σου τα μηνύματα Sent from my MI 5s using Tapatalk ” Τι εννοείς; :o” Κοίτα 94c9a2294a5daca63ce5fa5b2b216107.jpg Sent from my MI 5s using Tapatalk

• Παράθεση από foxy4270: “την εχω δοκιμασει...μια απο τα ιδια Δεν κανει =============== Ιαν 11th 2018, 12:08am =============== gcam 3.2 hdr+ IMG_20180111_000018 by foxy4270, on Flickr ” Πότε πρόλαβες βγήκε 9-1-2018 ... Είσαι πιο γρήγορος απο εμένα

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από tsine: “Παιδιά εγώ αύριο έχω test με την Google Camera mi5s την dedicated... Sent from my MI 5s using Tapatalk ” ποια εννοεις "αφοσιωμενη"?” Ανέβασα πιο πριν την rom περίμενε Βγήκε dedicated MI5S google camera MGC_5.1.018.177470874.41362666_LOS-15.1_A7.0-8.1_MI5S_v2a Βγήκε συγκεκριμένα για mi5s Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από sso: “@tsine για να μπεις στο πνεύμα των πυρήνων πρέπει να μπεις στην τρούπα Ανδρέα, Χρήστο να μην το μετανιώνω δηλαδή εγώ που το παρέλαβα σήμερα; :)” Το redmi note 2 screen on Time τι είναι? Που βγάζει σε όλα σου τα μηνύματα Sent from my MI 5s using Tapatalk

• Παιδιά εγώ αύριο έχω test με την Google Camera mi5s την dedicated... Sent from my MI 5s using Tapatalk