Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• RE:

tsine - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από pavlidisc: “:!: ΟΝ TOPIC ALERT!!!! Έχετε ήδη βάλει δύο φορές το Mi5s σε 2η θέση! Παρακαλώ να επανέλθετε στην τάξη και στις προβλεπόμενες φράσεις όπως - Ω μα τι φωτοκινητό είναι αυτό - Ω μα τι όμορφα που βγάζει - Ω μα τι ταχύτητα λήψης είναι αυτή - Ω μας πώς δουλεύουν έτσι οι ... δύο έως τέσσερις ... πυρήνες του για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις και να μην επέμβουν οι παραμεθόριες, ημικεντρικές και κεντρικές ειδικές δυνάμεις.” Θέλω pm να μπω στο κλίμα Με τους πυρήνες Sent from my MI 5s…

• Βγήκε dedicated MI5S google camera MGC_5.1.018.177470874.41362666_LOS-15.1_A7.0-8.1_MI5S_v2a

• Τα παιδιά έβαλα 8.1.4 xtrv aroma από twrp με factory reset μέσα από twrp.. Αλλά σε όλουα τους κλειστούς χώρους οπότε ξεκλειδώνω το κινητό να δω αν έχει καμιά ειδοποίηση το κινητό γράφει no signal και δεν δέχομαι ούτε κλείσεις. Καμία ιδέα? Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Antretng: “Oh the humanity... βάλε άνθρωπε μου όποια θέλεις!” Ευχαριστώ για όση υπομονή έδειξες. Θα συνεχίσω το ταξίδι μου στην προσπάθεια να πετύχω το ιδανικό software για όλα τα scenes Sent from my MI 5s using Tapatalk

• Antretng δες πραγματικά πόσα περισσότερα details έχει κρατήσει η google camera φαίνονται ακόμα και τα πίσω πίσω σύννεφα και διαχωρίζεται το ένα με το άλλο . Βέβαια δεν μπορείς να τα έχεις όλα κάπου χάνεις κάπου κερδίζεις

• Παράθεση από Antretng: “Ρε συ tsine πόσες φωτογραφίες πρέπει να ανεβάσεις ώστε να σου πούμε οτι στις ημερήσιες (εξωτερικές) προτιμάμε την στοκ; Έχει ένα έντονο contrast και μια κρεμ ας το πουμε υφή στα χρώματα που δεν το αντέχω. Από την άλλη αν εσύ τη προτιμάς δούλευε με αυτήν Δεν έχουμε κάτι άλλο να σου πουμε. Και μετά απορείς γιατί νομίζω ότι μας τρολάρεις ” Για τα σύννεφα τι γνώμη έχεις που η stock τα εξαφάνισε ?

• Για του εξωτερικού χώρου που ανέβασα με την εκκλησία τι γνώμες έχετε ? Νομίζω η stock χάνει τελείως τα σύννεφα Δείτε μερικά Post παραπάνω

• linuxilakis τι settings εχεις εσύ ? Εντωμεταξύ παιδιά ευχαριστώ που δείχνεται υπομονή και βοηθάτε τόσο καιρό ΄. Νομίζω τουλάχιστον μαθαίνω κάποια πράγματα . Το άλλο εντωμεταξύ αυτό που ανέβασα ότι μου βγάζει ότι έχω άλλη έκδοση MIUI camera στο exif από τον foxy4270 πως εξηγείται Antretng??

• Παράθεση από pavlidisc: “@tsine Την συγκεκριμένη θα τη τραβούσα με HDR+. Η stock πίσω από τα παράθυρα έχει μπερδέψει τα μπούτια της. Στο ντουλαπάκι κάτω δεξιά δεν φαίνεται "τίποτα" στο εσωτερικό. Οι σφραγίδες δεξιά μία μάζα. Είναι από τις περιπτώσεις που ΕΓΩ δεν θα χρησιμοποιούσα stock. Βασικά...είσαι σε εσωτερικό χώρο οπότε η scock (γιά μένα) τρώει χ και δεν μου δημιουργεί καθόλου τύψεις. Τα χρώματα είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Διαλέγεις και παίρνεις. ” Για δές και εξωτερικό χώρο Antretng Άρα…

• Παράθεση από Antretng: “Και θες να μου πεις οτι προτιμάς τα χρώματα της gcam? Κοίτα την κρεμ απόχρωση που εχει ο εσωτερικός χώρος και τη μωβ ο εξωτερικός με την gcam. Αν ναι τότε απλά διαφέρουν τα γούστα μας. Προτιμώ την στοκ που είναι απείρως πιο φυσική και ας έχει θόρυβο. Όσον αφορά την πρηγούμενη που έβαλες κάθε άλλο παρά ημερήσια την λες. Είναι πολύ δύσκολη φωτογραφία και μάλιστα δυσκολότερη από νυχτερινη αφού το λίγο φως που υπάρχει αποκαλύπτει και τον παραμικρό θόρυβο. ” βΑΣΙΚΆ δεν έχει τό…

• Παράθεση από linuxilakis: “IMG_20180105_123141 | Panos Kirk | Flickr Αυτή είναι κακή? Αυτήν που έβαλες εδώ με τον δρόμο είναι η κουνημένη ή δεν πρόλαβε να εστιάσει. ” Ναι βάζω την τελευταία XTRV τώρα 8.1.4.0 και επανέρχομαι =============== Ιαν 10th 2018, 2:27pm =============== Ρε παιδιά κάνω κάτι λάθος .... Μία φωτό με άνοιχτα όλα τα φώτα μέσα στο γραφείο MIUI STOCK όχι HDR 39612238491_f33a216c36_c.jpg2018-01-10_02-20-30 by Panos Kirk, on Flickr Αντίστοιχα η Google camera Με HDR+ 38904102884_276…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από tsine: “Εκτός και αν έχω άλλη υλοποίηση Αισθητήρα (ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΊΖΩ) ” Δεν παίζει αυτό στο Mi5s. ;-)” Το ξέρω αλλά ποτέ μην λες ποτέ Sent from my MI 5s using Tapatalk

• @pavlidisc το ένα κινητό τραβάει πολύ καλά.. Και το δικό. Μου που στην θεωρία είναι ακριβώς ίδιο τραβάει χάλια.. Άρα θα το ψάξω αν ειναι θέμα software... Εκτός και αν έχω άλλη υλοποίηση Αισθητήρα (ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΊΖΩ) Sent from my MI 5s using Tapatalk

• MIUI stock camera χωρίς HDR 39578485902_55c903f984_c.jpg2018-01-10_07-35-56 by Panos Kirk, on Flickr =============== Ιαν 10th 2018, 9:28am =============== Εντομεταξί από ότι βλέπω το κινητό του foxy4270 στο exif details - Software - capricorn-user 7.0 NRD90M 7.10.19 release-keys Ενώ το δικό μου στο στο exif details - Software - capricorn-user 6.0.1 MXB48T V8.2.4.0.MAGCNDL Από το all specs screen shot a52b188f18cf1bc5d278a11c04934f7c.jpg

• @sso θα τραβήξω raw και θα παίξω photoshop για να εξηγήσω τι θέλω να πω Sent from my MI 5s using Tapatalk

• @linuxilakis μπα και το πολύ μπλε χαλάει την φωτογραφία... Ούτε κίτρινο ούτε μπλε ουδέτερο δηλαδή κοντά σε ότι βλέπει το μάτι. Sent from my MI 5s using Tapatalk

• @foxy4270 αύριο θα ανεβάσω να δείτε τι εννοώ ίσως έχω εγώ θέμα με το δικό μου... Και στο. Δικό σου ο ουρανός είναι κίτρινος αλλά όχι τόσο έντονα Sent from my MI 5s using Tapatalk

• @Antretng εγώ προσωπικά οι stock canera μου βγάζει τις φωτο κίτρινοπες όπως έχω αναφέρει.. Θα αρχίσω να ανεβάζω stock να πείτε αν είναι ιδέα Sent from my MI 5s using Tapatalk

• pavlidisc απλά από ότι διαβάζω στο xda ξεκλειδώνει hdr λειτουργίες όπως pro -live-auto-off σωστά? Επιπλέον θεωρώ ότι η rom η ελληνική xtrv δεν κάνει αλλαγές στο software της κάμερας . Σωστά?

• Έχω την rom εδώ της κοινότητας ρε παιδιά εσείς μου κάνετε πλάκα . Δηλαδή την ελληνική MIUI 9 εκδοση 7.12.28 Προφανώς με κοροϊδεύεται Antretng @Antretng . Τι εννοείς φοράω custom rom? Επιπλέον όπως ανέφερα δεν έχω βάλει το mod . Γι αυτό ρωτάω δεν ξέρω αν εσείς έχετε βάλει το miui camera mod Υ.Γ το miui camera mod προϋποθέτει ότι έχεις την Miui camera