Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
RE:
tsine - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “@tsine Βρε συ...την ψυχή μας έβγαλες! Είπαμε : ΗΜΕΡΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ stock!!! ^^” Μα για μένα δεν τραβάει καλά η stock το πρωί.. Τι να κάνω με τι να τραβάω? Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από foxy4270: “Παράθεση από tsine: “Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από tsine: “@foxy4270 η καρέκλες θεωρητικά είναι καφέ χρώμα? Τα ρούχα του κυρίου Αριστέα να υποθέσω είναι μαύρα? Το παντελόνι του κυρίου στην μέση που. Κάθετε τι χρώμα είναι? Και κάτω από το τραπέζι στο βάθος όλα Μαύρα? Sent from my MI 5s using Tapatalk ” εχεις δικιο φιλε.Υπερβολικο contrast εχει ωσ αποτελεσμα το σκουρο καφε να φαινεται σχεδον μαυρο.Εδω περα η 3.2 θα τα εβγαζε ακριβως τα χρωματα...οποτε παλι δεν καταλη…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από foxy4270: “Παράθεση από tsine: “@foxy4270 η καρέκλες θεωρητικά είναι καφέ χρώμα? Τα ρούχα του κυρίου Αριστέα να υποθέσω είναι μαύρα? Το παντελόνι του κυρίου στην μέση που. Κάθετε τι χρώμα είναι? Και κάτω από το τραπέζι στο βάθος όλα Μαύρα? Sent from my MI 5s using Tapatalk ” εχεις δικιο φιλε.Υπερβολικο contrast εχει ωσ αποτελεσμα το σκουρο καφε να φαινεται σχεδον μαυρο. Εδω περα η 3.2 θα τα εβγαζε ακριβως τα χρωματα...οποτε παλι δεν καταληγουμε ΠΟΥΘΕΝΑ” Έχεις δοκιμάσει την Arnovas 5…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από aetorraxi84: “Παιδιαααα βοηθήστε κάποιος....δεν παίζει τo hdr στη google camera στην τελευταία xtrv.... βγαζω φωτό με ενεργοποιημένο το hdr και ποτε δεν βγαίνει...freezαρει το κινητο....μπορεί να προτείνει καποιος μια λύση; redmi note 4 mtk” Ποια έκδοση Google canera έχεις εγκαταστήσει Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
Αφού έχεις το κινητό του φίλου γιατί δεν του δανιζεσαι τον δικό του φορτιστή? Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
Παράθεση από pavlidisc: “@tsine Μην την ψάχνεις και πολύ με τα χρώματα... σε σκηνικά σαν αυτά το HDR+ απλά δεν έχει αντίπαλο. Ίσως τα χρώματα να μη είναι 100% σωστά αλλά η συνολική απόδοση είναι άλλο πράμα. from my Mi5s” Θα γίνω ο πιο περίεργο ψαγμένος ... Εγώ κάτσε αυτές τις μέρες και καίγομαι σε άρθρα φωτογραφίας tutorial και διάφορα άλλα Είναι μέχρι να βαρεθώ και να το αφήσω γιατί θα μου σπάσουν τα νεύρα.. Προς το παρόν έχω όρεξη Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Αυτό με το force close? μου το κανε σε πάρα πολλές εκδόσεις!! @Thracia πως τις ξεprivateιάζουμε, μιας και το χεις πρόσφατο? άστο, μη σε κουράζω...το βρήκα...πολύ δύσχρηστο αυτό το flickr...δεν έχω καταφέρει ακόμα να...σβήσω φωτογραφία!! :lol:” Η ποιο stable με τα λιγότερα force close και καθόλου lag κατά την διάρκεια μετάβασης στο gallery κατά τις δικές μου δοκιμές που βάζω πάντα την πιο τελευταία έκδοση για test είναι Arnovas 5.1.018_v1. 2 Γι αυτό μάλλον είναι suggested σ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Φτου ..... φτου ..... φτου .......... στα κινητά σας @gvoi & @pavlidisc εσύ @demakhs εξαιρείσαι λόγου ελλείψεως πυρήνων. :lol:” Δεν ξέρω τι λέτε και που αναφέρεστε... Single core performance rules Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από foxy4270: “ΕΥΡΗΚΑ !!! Οι εκδοσεις της gcam στην version 5.0 για να δουλεψει σωστα θελει Android Oreo. Απ'οτι βλεπω με την Oreo η gcam συμπεριφερεται διαφορετικα(προς το καλυτερο)” Για άνοιξε μας τα φώτα Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Alex_MLT: “Μην με κάνετε τώρα να ποσταρω νυχτερινή με το Redmi pro, όποιος μετρήσει πρώτος τους κόκκους κερδίζει ταψί λουκουμάδες. :D” Εγώ κάνω συγκρίσεις μεταξύ stock miui και Google.. Να δω ποια βολεύει καλύτερα και για ποιες συνθήκες η κάθε μία.. Πραγματικα μπορώ να μπω ότι έχω mixed felling και για τις 2.. Sent from my MI 5s using Tapatalk