Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• RE: RE:

tsine - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από demakhs: “Εξαιρετικότατη είναι, όπως η προηγούμενη...” Εσύ γιατί ομιλείς? Ακόμα ψάχνει ολοι η τρούπα για τους πυρήνες σου. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” I dont get it Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

tsine - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από Antretng: “Και μετά απορείς γιατί δεν μας αρέσει το hdr+ την ημέρα... Δεν τις βγάζει το "κινητό", αλλά η google camera ;)” Δεν είναι μέρα ακριβώς δοκίμασα με stock miui και είχε πολύ θόρυβο η φωτογραφία με ή χωρίς hdr Εγώ παρόλα αυτά είμαι μπερδεμένος Sent from my MI 5s using Tapatalk

• Ρε παιδιά η λάμπες είναι άσπρες... Αλλά το κινητό της βγάζει πρασινες τι παίζει? 27801501839_6455e9d846_c.jpg! by Panos Kirk, on Flickr Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

tsine - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Εξαιρετικότατη είναι, όπως η προηγούμενη...” Μπαίνει απόγευμα! Sent from my MI 5s using Tapatalk

• @foxy4270 εσύ δεν ήταν να βάλεις την dev που. Με ρώταγες? Εντομεταξί πως πάει η custom rom που έβαλες? Πάει σταθερά (όσο μπορεί) Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από foxy4270: “ρε συναδελφε εσυ εδω μιλας για κιτρινες και ξεθωριασμενες? που το ειδες αυτο?” Δες σε όλες τις φωτο που έχουνε ανέβει και περιέχουν ουρανό πόσο κίτρινοπος βγαίνει σε Sent from my MI 5s using Tapatalk

• Τελικά την 8.1.4 να δοκιμάσω να την βάλω τι ξέρουμε μέχρι στιγμής? Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από tsine: “xiaomi camera app τραβάει καλύτερα την ημέρα ενώ στην ουσία βγαίνουν οι φώτο κίτρινες και ξεθωριασμενες??? ” πρωτη φορα το ακουω αυτο το πραγμα...η στοκ καμερα τη μερα δε παιζεται!” Από την σελίδα 50 αρχίσαμε να κουβεντιαζουνε... Η xiaomi camera για να τραβήξει καλά μέρα θέλει προσοχή για να βγει καλή Sent from my MI 5s using Tapatalk

• @linuxilakis Εχουν περάσει από τα χέρια LG g4, lg v20 Sony Xperia z1-2-3 και ένας φίλο; τώρα έχει τι xz1 και ένας άλλος το pixel 1 .. Samsung δεν έχω δει... Πριν πάρω το mi5s είχα το meizu Pro 5 Α και ένα iPhone 5 se Γενικά δεν ξέρω πολλά να κρίνω μαι φώτογραφιες εδώ έμαθα στο thread Επιπλέον εγώ προσπαθώ να καταλάβω πως καταλήξαμε ότι η TO xiaomi camera app τραβάει καλύτερα την ημέρα ενώ στην ουσία βγαίνουν οι φώτο κίτρινες και ξεθωριασμενες????? Sent from my MI 5s using Tapatalk

• @Antretng εδώ στο thread μας έχουνε κάνει να ψάχνουμε και την λεπτομέρεια.... Γίναμε όλοι περίεργοι.. Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από foxy4270: “@linuxilakis...απο τις βραδυνες μονο η τελευταια ειναι καλη. Γενικο συμπερασμα...το software της xiaomi σε ολα τα κινητα της ειναι για σφαλιαρες” Το πρωί βγαίνουν κίτρινες και ξεθωριασμενες.. Το βράδυ βγαίνουν χάλια... Πότε βγαίνουν καλές με xiaomi canera? Sent from my MI 5s using Tapatalk

• Παράθεση από tsine: “Παράθεση από Antretng: “Αφού μείωσε το saturation πως να μην σου φανούν ξεθωριασμένες; Αν και μάλλον σε κόβω να προτιμάς υψηλότερο contrast. ” Νομίζω στην τελευταία μείωσε το saturation ” Εντομεταξί πριν δεν ήμουν έτσι .. Μέσα στο forum άρχισα να μαθαίνω . Ότι ανέβαζα εδώ στο thread δεν ήταν καλό και είχα διάφορες προτάσεις και παρατηρήσεις απο άλλους . Έτσι άρχισα σιγά σιγά να ξεχωρίζω τις τελειώς χάλια φωτο

• Παράθεση από Antretng: “Αφού μείωσε το saturation πως να μην σου φανούν ξεθωριασμένες; Αν και μάλλον σε κόβω να προτιμάς υψηλότερο contrast. ” Νομίζω στην τελευταία μείωσε το saturation

• Εμάνα μου φαίνονται και του MI5S και του Mi note 3 λίγο ξεθωριασμένες Επιπλέον όλες οι mi5s που ανέβασες είναι λίγο κίτρινες .

• Παράθεση από tyros1: “Εβγαλα με την μαμά κάμερα φώτο μέσα στο σπίτι χτές βράδυ και μόνο τα κλάματα δεν έβαλα. Κρίμα για τα λεφτά που έδωσα. ευχαριστώ, Νίκος ” Eννοείς τα λεφτά για το τελωνείο ?

• Παράθεση από linuxilakis: “Όλα stock όλα auto” Εγώ θα έλεγα για τα χρώματα και τις σκιές.. Αλλά θα μας πει κάποιος πιο ειδικός Sent from my MI 5s using Tapatalk

• @linuxilakis με τι κάμερα Google η stock? Sent from my MI 5s using Tapatalk

• Παράθεση από pavlidisc: “Την Παρασκευή ανακάλυψα τον τρόπο να διορθώσω την έλλειψη της μπάντας Β20! Το μοναδικό πράγμα που μου σπάει τα νεύρα στο Mi5s (το κακό δαχτυλικό το χώνεψα) είναι ότι τα παλτά των 50 ευρώ έχουν 4G+ και το δικό μου το υπερόπλο παλεύει για 4G! Την αγανάκτησή μου μέσα δηλαδή! Έτσι...για να ηρεμήσω από αυτόν τον βραχνά...έκανα το εξής εκπληκτικό: Έριξα το πακέτο των MB μου από 3GB σε 250MB ανά μήνα! Έτσι...δεν μπορώ να ασχοληθώ σχεδόν καθόλου με mobile data...καθώς τα 250ΜΒ δ…

• @foxy4270 εγώ γιατί νομίζω ότι αυτή είναι καλύτερη Αυτή την τράβηξα με 3.2 άκυρο ρε παιδιά Sent from my MI 5s using Tapatalk

• Παράθεση από linuxilakis: “High. Και άλλη μια με ίδιο κάδρο από εχθές Πάλι με αυτή που κάνει autofocus JjStwt” Έκανες share από το app του android... Απορώ γιατί το κάναν έτσι τι share... Εγώ γι αυτό τον λόγο κάνω share από τον σταθερό Sent from my MI 5s using Tapatalk