Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Αν κατεβάσεις την 5.1 all auto? Που δεν έχει settings? Sent from my MI 5s using Tapatalk

• Βάλατε κιόλας τον 8.1.4 για πείτε εντυπώσεις Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

tsine - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από Antretng: “tsine εντάξει είπαμε να βάζουμε μικρότερες αλλά όχι και στο άλλο άκρο Μια ανάλυση 800*600 ή 640*480 είναι οκ πιστεύω” Ρε παιδιά εγώ medium έχω επιλέξει τι στο καλό... Γκκρρρ Sent from my MI 5s using Tapatalk

• 24687933287_71cf6dfaaf_m.jpg2018-01-07_03-01-50 by Panos Kirk, on Flickr Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Antretng: “Να προτείνω κάτι; Τα μεγάλα previews από flickr είναι θολά. Ως εκ τουτου δεν νομίζω να εξυπηρετεί κάπου το να επιλέγετε large ενώ από την άλλη κάπως κουράζει το μάτι τα τόσα ξεχειλεμένα posts. Μήπως να μην ξεπερνάμε το medium?” Εγώ επέλεξα medium... Είναι large? Έκανα edit για δείτε τώρα Sent from my MI 5s using Tapatalk

• 27778397159_1f08b34f23_m.jpg2018-01-07_02-11-48 by Panos Kirk, on Flickr Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από tsine: “@foxy4270 xiaomi-miui.gr/community/wsif/…/6157-8-1-4-Xiaomi-Mi-5S/ Sent from my MI 5s using Tapatalk ” ευχαριστω...δε μου λες αλλη ειναι η Aroma Και αλλη η XRTV?” Το άρωμα αναφέρεται σε installer Δηλαδή είναι ακριβώς παρόμοιες απλά το άρωμα έχει πιο εύκολο installation με διάφορες επιλογές Sent from my MI 5s using Tapatalk

• @foxy4270 xiaomi-miui.gr/community/wsif/…/6157-8-1-4-Xiaomi-Mi-5S/ Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από foxy4270: “ απο που την κατεβασες? ” Από το forum εδώ στα downloads γιατί? Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από tsine: “Παράθεση από foxy4270: “η καλυτερη καμερα της Xiaomi ειναι το mi5s ολα τ'αλλα ειναι χειροτερα ” Να βγάλει κινητό πάνω από 5.5inches με τον ίδιο Αισθητήρα.. Πήγε και έβγαλε το mi5s plus κουκουρουκου Sent from my MI 5s using Tapatalk ” @tsine τι λογισμικο τρεχεις?” Εγώ το mi5s το 5.15" με το 7.12.28 την τελευταία xtrv δηλαδή... Αν με τώρας αυτό γιατί ήταν λίγο άσχετη ερώτηση Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από foxy4270: “η καλυτερη καμερα της Xiaomi ειναι το mi5s ολα τ'αλλα ειναι χειροτερα” Να βγάλει κινητό πάνω από 5.5inches με τον ίδιο Αισθητήρα.. Πήγε και έβγαλε το mi5s plus κουκουρουκου Sent from my MI 5s using Tapatalk

• @linuxilakis ανέβασε και άλλες mi Mix 2 φωτογραφίες να δούμε τι να περιμένουμε εμείς που σκεφτόμαστε να φύγουμε για αγορά Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

tsine - - Mi Note 3 (jason)

Μήνυμα

Παράθεση από Antretng: “Παράθεση από KostasK79: “Οποτε το body sar είναι η ακτινοβολία που δεχόμαστε οταν το έχουμε στην τσέπη; Και ας μην το χρησιμοποιούμε;; Δηλαδή πιο πολύ ακτινοβολία δεχόμαστε όταν το χουμε στην τσέπη παρα όταν μιλάμε κ το χουμε στο αυτί;; Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Θα κάνω μια εικασία. Όταν μιλάς στο τηλέφωνο, ο τρόπος που το κρατάς δεν εγκλωβίζει την ακτινοβολία. Αντίθετα σκέψου πως κρατάς το τηλέφωνο όταν πληκτρολογείς πχ με τα δύο χέρια. Η α…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Υπάρχουν ειδικές επιστημονικές συσκευές, έχει στο Πολυτεχνείο Αθηνών σίγουρα, αν έχεις κάνα γνωστό να κάνετε μετρήσεις υπό πραγματικές συνθήκες... :)” Θα έπρεπε να μιας νοιάζει το sar? Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από johnnyman: “2.2 sar?Μηπως κανεις καποιο λαθος?Ειναι παρα πολυ... Edit:Βρηκα το sar απο το devicespecifications.com.” Ελά. Ντε δεν ξέρω τι να σου πω.. Υπάρχει συσκευή που. Μετράει το sar? Sent from my MI 5s using Tapatalk

• Παράθεση από KostasK79: “Κάτοχος κι εγω mi note 3 εδω κ 2 βδομάδες.. Πολύ ευχαριστημένος! Πρώτη φορά σε xiaomi και μου αρέσει πολύ το miui.. Είναι τόσο εθιστικό που δεν μπορώ να το αφησω απ τα χέρια μου..Σαν iPhone με android! Απορώ σε τι χρειάζεται ο ταχύτερος επεξεργαστής που λενε μερικοί;Οι φωτογραφίες την ημέρα φοβερές και ειδικά το πορτρέτο .. Δεν θα πήγαινα σε κινητό χωρίς αυτήν την επιλογή με τίποτα πλέον.. Με χαμηλό φωτισμό εχω την αίσθηση οτι είναι μέτριο χωρίς να το εχω ψάξει πολύ.. Το…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από tsine: “Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από tsine: “Παράθεση από foxy4270: “εμενα δεν μου μοιαζει για hdr παντως...οι σκιες ειναι σκοτεινες ” 3.2 maxparam hdr+ onSent from my MI 5s using Tapatalk ” ναι βρε το ξερω...το αποτελεσμα λεω δεν μοιαζει με hdr.Μοιαζει με αυτοματο απο τη στοκ ” Εντομεταξι στα exif λέει Huawei mi5s yolo...... Από την άλλη έχω 7 κάμερες hdr+ + miui stock + φώτο μέρα + φώτο νύχτα + φώτο τεχνίτη φως Και όλες οι παραπάνω με δοκιμή hdr on …

• Και μια για την όρεξη με maxparam 39523991551_f002894098_k.jpgIMG_20180105_225221 by Panos Kirk, on Flickr Sent from my MI 5s using Tapatalk

• Παράθεση από pavlidisc: “Είναι πολύ πιο απλά τα πράγματα από ότι τα φαντάζεσαι. Τα συμπεράσματα έχουν γραφτεί εδώ μέσα πολλές φορές. from my Mi5s” Ναι ήξερα μέχρι πριν 10 ότι η stock miui είναι καλές για ημέρα.. Ανέβασα κάποιες εδώ και με hdr stock και χωρίς hdr stock... Δεν είχαν καλά χρώματα... Δεν είχε καλό exposure κλπ κλπ Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από tsine: “Παράθεση από foxy4270: “εμενα δεν μου μοιαζει για hdr παντως...οι σκιες ειναι σκοτεινες ” 3.2 maxparam hdr+ on Sent from my MI 5s using Tapatalk ” ναι βρε το ξερω...το αποτελεσμα λεω δεν μοιαζει με hdr. Μοιαζει με αυτοματο απο τη στοκ” Εντομεταξι στα exif λέει Huawei mi5s yolo...... Από την άλλη έχω 7 κάμερες hdr+ + miui stock + φώτο μέρα + φώτο νύχτα + φώτο τεχνίτη φως Και όλες οι παραπάνω με δοκιμή hdr on και hdr off Πόσες δοκιμές να κάνω και που να…