Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
RE:
tsine - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “@tsine Είναι πολύ καλή. Αλλά...η ποιότητα μίας φωτογραφίας είναι, εν τέλη, πολύ υποκειμενικό πράμα. Ανάλογα με τα ερασιτεχνικά του κριτήρια ο καθένας έχει άποψη για το καλό το κακό και το άσχημο. Εσύ, εφόσον είσαι ακόμα στην αναζήτηση των κριτηρίων σου, βγάλε μία με stock και μια με HDR+. Το γενικό συμπέρασμα είναι ότι η stock την ημέρα είναι καλύτερη. Το βράδυ, υπό ορισμένες προϋποθέσεις πάλι είναι καλύτερη. Το HDR+ κάνει θαύματα αλλά πρέπει να ξέρεις πού θα το χρησιμοπ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από foxy4270: “εμενα δεν μου μοιαζει για hdr παντως...οι σκιες ειναι σκοτεινες” 3.2 maxparam hdr+ on Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από foxy4270: “Ρε συναδελφε...εσυ δεν εχεις αποψη δηλαδη? Εσενα πως σου φαινεται???” Εμένα μου φαίνεται καλή απλά δεν έχω εμπειρία και γνώση να κρίνω Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από foxy4270: “που το ειχες το Hdr? auto/on?” Ρωτάω αν είναι καλή.. Για να με ρωτάς μάλλον δεν είναι καλή Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από foxy4270: “Παράθεση από tsine: “Γνώμες? 38810346494_3ed46b740c_z.jpgIMG_20180105_123141 by Panos Kirk, on Flickr Sent from my MI 5s using Tapatalk ” αυτη ειναι τραβηγμενη με την 3.2” Το θέμα είναι αν είναι κακή ειδικά στις σκιές και στα χρώματα Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Alex_MLT: “Ε, ναι. Για αυτό συζητάμε. Αλλιώς.. δεν την λέγανε compact. ;)” Άρα αλλάζουν δεν κατάλαβα Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από tsine: “Η αποθήκευση όντος κάνει πολύ ώρα..Φυσικά όση ώρα έκανε και η τελευταία έκδοση 5.1.018 δεν άλλαξε κάτι δραματικό.. Τώρα μένει να τεστάρω διάφορες στις νυχτερινές + πρωινές λήψεις ” Στις ημερήσιες παράτα την την HDR+. Η stock είναι ανώτερη. Νυχτερινό - εσωτερικό χώρο - χαμηλό φωτισμό, πολλές διακυμάνσεις φωτεινών πηγών : όταν το θέμα είναι ακίνητο ή όταν έχεις προετοιμάσει τον κόσμο ότι πρέπει να μείνει ακίνητος , βαράς με HDR+ 3.2 maxparam και απολαμ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από tsine: “Κατέβασα max param 3.2 Αλλά δεν κάνει 10sec Ν τραβήξει Sent from my MI 5s using Tapatalk ” Πόσο κάνει; 20sec; Η λήψη γίνεται γρήγορα (σχετικά). Η αποθήκευση είναι που κάνει 100 ώρες. Δοκίμασε να τραβήξεις 2η φωτό αμέσως μετά την πρώτη. Δεν σε αφήνει. Πρέπει να τελειώσει η επεξεργασία της πρώτης και μετά.” Η αποθήκευση όντος κάνει πολύ ώρα.. Φυσικά όση ώρα έκανε και η τελευταία έκδοση 5.1.018 δεν άλλαξε κάτι δραματικό.. Τώρα μένει να τεστάρω διάφορες …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Antretng: “Τη μέρα επειδή έχεις γρηγορότερο κλείστρο δεν αργεί τόσο. Τη νύχτα όμως κάνεις κλικ και ολοκληρώνει σε 5-6 δευτερόλεπτα. Μετά θέλει και άλλα 10 δευτερόλεπτα επεξεργασίας πριν να μπορέσεις να τραβήξεις δεύτερη.” Προφανώς μιλάω για συνθήκες χαμηλού φωτισμού μέρα τραβάει απευθείας Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Για την 3.2 μιλάω. Η οποία μου δίνει την δυνατότητα να πάρω κορυφαία φωτογραφία και ας κάνει και 10 sec επεξεργασία (ας το έκαμνε και η Xiaomi έτσι...δεν θα με πείραζε...θα μου έδινε πρόσθετη δυνατότητα). Εάν θέλω πολύ καλή φωτό τραβάω με μαμά. Άψογη, ά-κούνητη, ά-θολη, αριστότατη σε όλα. Όχι όμως ποιοτική (για τα δικά μου φίλτρα). Αυτή η κατάσταση, από μόνη της, δεν με καλύπτει. Εάν θέλω καμπάνα που πολλοί ζηλεύουν αλλά λίγοι μπορούν να έχουν τραβάω με HDR+ των 10sec κα…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από manousakas: “@fog @sardelisp Επειδη αναφερθηκε: και εγω στο kenzo ειχα τρελη καταναλωση απο το android και ξαναπερασα την ρομ με fr και χωρις root αυτη τη φορα και η μπαταρια ηρθε στα συγκαλα της....” Μπορείς print screen από battery usage app +hardware Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από foxy4270: “mi5s | hdr+ | Portrait mode ” Ποια έκδοση έβαλες? Sent from my MI 5s using Tapatalk