Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• RE:

tsine - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από pavlidisc: “@tsine Είναι πολύ καλή. Αλλά...η ποιότητα μίας φωτογραφίας είναι, εν τέλη, πολύ υποκειμενικό πράμα. Ανάλογα με τα ερασιτεχνικά του κριτήρια ο καθένας έχει άποψη για το καλό το κακό και το άσχημο. Εσύ, εφόσον είσαι ακόμα στην αναζήτηση των κριτηρίων σου, βγάλε μία με stock και μια με HDR+. Το γενικό συμπέρασμα είναι ότι η stock την ημέρα είναι καλύτερη. Το βράδυ, υπό ορισμένες προϋποθέσεις πάλι είναι καλύτερη. Το HDR+ κάνει θαύματα αλλά πρέπει να ξέρεις πού θα το χρησιμοπ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από foxy4270: “εμενα δεν μου μοιαζει για hdr παντως...οι σκιες ειναι σκοτεινες” 3.2 maxparam hdr+ on Sent from my MI 5s using Tapatalk

• Ναι σωστά Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από foxy4270: “Ρε συναδελφε...εσυ δεν εχεις αποψη δηλαδη? Εσενα πως σου φαινεται???” Εμένα μου φαίνεται καλή απλά δεν έχω εμπειρία και γνώση να κρίνω Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από foxy4270: “που το ειχες το Hdr? auto/on?” Ρωτάω αν είναι καλή.. Για να με ρωτάς μάλλον δεν είναι καλή Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από tsine: “Γνώμες? 38810346494_3ed46b740c_z.jpgIMG_20180105_123141 by Panos Kirk, on Flickr Sent from my MI 5s using Tapatalk ” αυτη ειναι τραβηγμενη με την 3.2” Το θέμα είναι αν είναι κακή ειδικά στις σκιές και στα χρώματα Sent from my MI 5s using Tapatalk

• @pavlidisc δεν κατάλαβα το ΧΜ.. Τελικά είναι καλή Sent from my MI 5s using Tapatalk

• Γνώμες? 38810346494_3ed46b740c_z.jpgIMG_20180105_123141 by Panos Kirk, on Flickr Sent from my MI 5s using Tapatalk

• Ρε παιδιά λίγο άσχετο αλλά επειδή έγραψα και στο αντίστοιχο thread του mi Mix 2... Βγήκε σε προσφορά στο Joybuy Το ξέρεις κανείς το Joybuy σαν κατάστημα? Sent from my MI 5s using Tapatalk

• Ρε παιδιά στο kimovil βγήκε προσφορά από ένα κατάστημα joy buy το κινητό στα 347... Το ξέρει κανείς το μαγαζί? Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Alex_MLT: “Ε, ναι. Για αυτό συζητάμε. Αλλιώς.. δεν την λέγανε compact. ;)” Άρα αλλάζουν δεν κατάλαβα Sent from my MI 5s using Tapatalk

• Στην rx100 δεν αλλάζουν οι φακοί Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από tsine: “Η αποθήκευση όντος κάνει πολύ ώρα..Φυσικά όση ώρα έκανε και η τελευταία έκδοση 5.1.018 δεν άλλαξε κάτι δραματικό.. Τώρα μένει να τεστάρω διάφορες στις νυχτερινές + πρωινές λήψεις ” Στις ημερήσιες παράτα την την HDR+. Η stock είναι ανώτερη. Νυχτερινό - εσωτερικό χώρο - χαμηλό φωτισμό, πολλές διακυμάνσεις φωτεινών πηγών : όταν το θέμα είναι ακίνητο ή όταν έχεις προετοιμάσει τον κόσμο ότι πρέπει να μείνει ακίνητος , βαράς με HDR+ 3.2 maxparam και απολαμ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από tsine: “Κατέβασα max param 3.2 Αλλά δεν κάνει 10sec Ν τραβήξει Sent from my MI 5s using Tapatalk ” Πόσο κάνει; 20sec; Η λήψη γίνεται γρήγορα (σχετικά). Η αποθήκευση είναι που κάνει 100 ώρες. Δοκίμασε να τραβήξεις 2η φωτό αμέσως μετά την πρώτη. Δεν σε αφήνει. Πρέπει να τελειώσει η επεξεργασία της πρώτης και μετά.” Η αποθήκευση όντος κάνει πολύ ώρα.. Φυσικά όση ώρα έκανε και η τελευταία έκδοση 5.1.018 δεν άλλαξε κάτι δραματικό.. Τώρα μένει να τεστάρω διάφορες …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Antretng: “Τη μέρα επειδή έχεις γρηγορότερο κλείστρο δεν αργεί τόσο. Τη νύχτα όμως κάνεις κλικ και ολοκληρώνει σε 5-6 δευτερόλεπτα. Μετά θέλει και άλλα 10 δευτερόλεπτα επεξεργασίας πριν να μπορέσεις να τραβήξεις δεύτερη.” Προφανώς μιλάω για συνθήκες χαμηλού φωτισμού μέρα τραβάει απευθείας Sent from my MI 5s using Tapatalk

• Κατέβασα max param 3.2 Αλλά δεν κάνει 10sec Ν τραβήξει Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από pavlidisc: “Για την 3.2 μιλάω. Η οποία μου δίνει την δυνατότητα να πάρω κορυφαία φωτογραφία και ας κάνει και 10 sec επεξεργασία (ας το έκαμνε και η Xiaomi έτσι...δεν θα με πείραζε...θα μου έδινε πρόσθετη δυνατότητα). Εάν θέλω πολύ καλή φωτό τραβάω με μαμά. Άψογη, ά-κούνητη, ά-θολη, αριστότατη σε όλα. Όχι όμως ποιοτική (για τα δικά μου φίλτρα). Αυτή η κατάσταση, από μόνη της, δεν με καλύπτει. Εάν θέλω καμπάνα που πολλοί ζηλεύουν αλλά λίγοι μπορούν να έχουν τραβάω με HDR+ των 10sec κα…

• Άρα πάλι το Android είναι ψηλά Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

tsine - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από manousakas: “@fog @sardelisp Επειδη αναφερθηκε: και εγω στο kenzo ειχα τρελη καταναλωση απο το android και ξαναπερασα την ρομ με fr και χωρις root αυτη τη φορα και η μπαταρια ηρθε στα συγκαλα της....” Μπορείς print screen από battery usage app +hardware Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από foxy4270: “mi5s | hdr+ | Portrait mode ” Ποια έκδοση έβαλες? Sent from my MI 5s using Tapatalk