Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
RE:
tsine - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Antretng: “Βασικα όλοι τα ίδια σου λέμε. Τη μέρα τραβάς με στοκ με κλειστό hdr και τη νύχτα google camera με hdr+ .” Μα τράβηξα με stock και κλειστώ hdr.. Αλλά και πάλι ήθελε διωρθωσεις Λόγια στο post πριν αναφερόμενο στην stock χωρίς HDR "H τριτη θελει ενα κλικ κατεβασμα contrast/saturation" Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από foxy4270: “H τριτη θελει ενα κλικ κατεβασμα contrast/saturation. to hdr+ που εχεις ειναι για βραδυνα πλανα εξω. Βαλε την 3.2” Η 3.2 κάνει για όλα? Η είναι μόνο για πρωινά πλάνα? Γενικά κατάλαβα εκεί που φτιάξανε με το gcam τις φώτο νύχτα... Την ημέρα τραβάμε κακές φωτογραφίες.. Άρα τελικά τι καταφέραμε.. Μπερδεύτηκα Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από foxy4270: “Παράθεση από tsine: “Σαφώς πιο φυσικό χρώματα ή Google Camera κοντά στο Real life Mi5s stock camera with HDR 38451832065_fcc04a6015_c.jpgIMG_20171227_121409_HDR by Panos Kirk, on Flickr Mi5s gcam hdr+ 38621446194_7d3c0c1c20_c.jpgIMG_20171227_121425 by Panos Kirk, on Flickr Sent from my MI 5s using Tapatalk ” Καμια δεν ειναι καλη. Στην πρωτη λαθος η χρηση hdr σε τετοια σκηνη. Στην δευτερη λαθος εκδοση hdr+” Και έχω και τρίτη την είδες? Επιπλέον όταν λες λάθος έκδοση hdr+? …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Antretng: “Άλλο τι ειναι πιο φυσικό αλλο τι μας αρέσει περισσότερο. Εσύ μίλησες για φυσικότητα. Αυτό δεν ειναι υποκειμενικό Από την άλλη σίγουρα δεν ειναι αναγκη να ειναι φυσικό για να σου αρέσει. Πχ κάποιος μπορεί να προτιμάω πιο έντονα ή θερμά χρώματα ή sharpening. Δεν ειναι κακό... Άλλωστε και γω πολλές φορές τις επεξεργάζομαι και τις κάνω πιο έντονες ή ασπρόμαυρες ή βαζω θολούρες. Εναι φυσικές; Προφανώς και όχι. Αλλο το να την προτιμώ λόγω γούστων μου στα χρώματα και άλλο το αν …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Antretng: “Έτσι όπως το γραψες το αντίθετο κατάλαβα. Οκ, εσύ ξερεις. Στον υπολογιστή τις είδες; Έχει κλασσικά μια μωβ απόχρωση της gcam και μια κρεμ υφή που κάπως με ξενίζει αλλά ενδεχομένως να ήταν έτσι η σκηνη.” Μα δεν είδες πάνω τι λέμε που. Μου λέει τραβά μια με stock χωρίς hdr και βγήκε χάλια.... Σε υπολογιστή δεν τις είδα στο κινητό κοιτούσα και τσέκαρα απεικόνιση χρωμάτων αν είναι σωστά Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Antretng: “Άρα για ακόμα μια φορά τα πήγε καλύτερα η στοκ.” Το αντίθετο θα έλεγα Η hdr stock miui camera δεν έχει φυσικά χρώματα Και όχι hdr stock miui camera είναι λίγο χάλια... Η Google φώτο είναι η πιο ισορροπημένη(σαφώς με ατέλειες) BTW η κούπα και το τραπέζι έχει ακριβώς το χρώμα που βλέπετε στην Google Camera photo... Μπορώ να πω 100% το ίδιο χρώμα Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Antretng: “Εγώ πάλι λογω της ώρας καταλαβαίνω ότι απλά μπαίνει ήλιος. Θα έπαιρνα όρκο ότι αυτό ειναι πιο κοντά σε αυτό που βλέπεις. Από την άλλη δεν ειμαι μπροστα... :)” To ίδιο είναι απλά Με κάποια λεπτά διαφορά δεν έχει συννεφιά φουλ ήλιος Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Εγω τέτοια νούμερα ούτε στον ύπνο μου, αλλά η 7.12.14 τα πάει εξίσου καλά όσο κ η αντίστοιχη xtrv στο θέμα της διάρκειας της μπαταρίας...” Την xtrv arvma έχω σόρυ δεν το έγραψα πριν Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Τρομερές επιδόσεις. Εγώ με την τελευταία Stable στις 4,5 ώρες είμαι με όλα ανοιχτά (συνδεμένο όλη την ώρα με το Amazfit). To 7ωρό (και με Wind ρε φίλε που καταπίνει μπαταρίες!!!) σε μένα δεν παίζει αλλά εάν έρθει θα είναι καλοδεχούμενο. Ακούω και τον Γιάννη δίπλα με το Mi Note 3 να μιλάει για 10ωρα SOT και συφιλιάζομαι! 8o” Έχω wind και τρέχω από πίσω tune in για ράδιο και όλα τα social παρόλα αυτά είναι το καλύτερο που έχω πετύχει τις περίσσοτερες φορές παλιά είχα μάχ 5…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από foxy4270: “Παράθεση από tsine: “Για δείτε εδώ αυτή Sent from my MI 5s using Tapatalk ” Εμενα δεν μου αρεσει...μου βγαζει κατι ψευτικο ” Άρα μια τρύπα στο νερό... Το πιο φυσικό ήταν η πρώτη γιατί και με το μάτι λίγο πολύ. Το ίδιο έβλεπα Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από foxy4270: “Παράθεση από tsine: “Για πείτε την γνώμη σας.. Την βλέπετε οκ από θέμα εστίασης και απεικόνισης? ” οχι δεν ειναι καλη...πολυ σκοτεινες οι σκιες, τα χρωματα ειναι ξεπλυμενα. Την ημερα η στοκ ειναι ανωτερη” Για να δούμε και τι θα πει το υπόλοιπο community.. Θεωρώ ότι πλησίασε την πραγματικότητα αλλά θα δούμε Sent from my MI 5s using Tapatalk