Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 561-580 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
RE:
tsine - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από tsine: “Με stock camera? Η Google camera? ” Stock βρε!! Αλλιώς θα έγραφα HDR+. Την ημέρα μόνο stock χρησιμοποιώ.” Κάτι ακόμα πρέπει να ανεβάζουμε Flickr η και απευθείας Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
tsine - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από tsine: “Όταν λες mi5s auto τι εννοείς? ” Οπλίζεις και πυροβολείς χωρίς 2η σκέψη.” Με stock camera? Η Google camera? Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Dante: “Καμια stable νεα θα βγει? Η 8.5.3 στο θεμα μπαταριας εχει αρχισει να με κουραζει.Το βραδυ εφυγε 40% της μπαταριας απο το android. Θα περασω καμια custom 7αρα μου φαινεται.” Πάντα δε όλα τα xiaomi το Android θα είναι σχετικά ψηλά... Εμένα από το mi5s 859324f102bdf7d3234a229a3d440ba7.jpg Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
Μιας και το Hype μετά την έκδοση και το Import της Google Camera με HDR+ support προτείνω να ξεκινήσουμε μία συζήτηση που θα συγκρίνουμε settings και θα ανεβάζουμε φώτο . Βασικά - Θα ποστάρουμε φώτο ιδανικά από flickr κλπ κλπ - Θα αναγράφουμε την εφαρμογή /mod/έκδοση της κάμερας που χρησιμοποιούμε (ΠΧ GCam5.1.018-Arnova8G2-V1.2 +settings) - Θα αναγράφουμε τις επιλογές κατά την διάρκεια λήψης (Aytofocus ,tap to focus , exposure etc) Ακούω ιδέες και προτάσεις
-
Παιδιά να ρωτήσω . Από ρομ σε ρομ παίζει να επηρεάζεται το quick charging ? Με την 7.10.12 από 10% που ξεκίναγα να φορτίζω το κινητό ζεσταινόταν αισθητά και ανέβαινε το ποσοστό πολύ γρήγορα μέχρι το 50%. Τώρα με την 7.11.30 το κινητό όσο φορτίζει είναι κρύο και φορτίζει πολύ πιο αργά . Έχω κατεβασμένο το Accu battery και δείχνει τα ίδια . 7.10.12 : Volt=4.9v Amp=2.3A(off screen) 7.11.30: Volt=4.9v Amp=2.3A(off screen) Άρα μία τρύπα στο νερό το Accu Battery Υ.Γ. έχω δοκιμάσει 2 ταχυφορτιστές τοίχ…
-
Ρε παιδιά επειδή λίγο χάθηκα με την Google Camera και τις διάφορες εκδόσεις και διάφορα app. Εγώ χρησιμοποιώ το Gcmod5 5.1.14 που είναι μέσα στην τελευταία developer7.11.30 . Προσπάθησα να παίξω λίγο μετα settings άλλα δεν μπόρεσα να καταλλήξω στο ποια είναι αυτά που δίνουν την καλύτερη εικόνα . Εσείς τι δοκίμασατε και είδατε βέλτιωση ?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “αυτή έχει χαμένα και τα αυγά και τα πασχάλια...” Δηλαδή? Sent from my MI 5s using Tapatalk