Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 601-620 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Παράθεση από gvoi: “Παράθεση από tsine: “Κάτι μετράει λάθος δεν παίζει 8eb6d9ef650a315ce1359694ae23009d.jpg Sent from my MI 5s using Tapatalk” Υπερβολικό θα έλεγα! Μπας κ φορτισες και μας τρολαρεις??? Αν όχι ο @demakhs έχει πάθει εγκεφαλικό απο την έκπληξη! Πάντως κ εμένα η 7.8.31 arΩma μετά από μια βδομάδα καλά σημάδια μου δείχνει! Στάλθηκε από το MI 5s μου” Looks weird σε μένα... Επειδή είχα ξεχάσει να δω πως πάει η μπαταρία.... Μπήκα και είδα αυτό και λέω WTF.... Είχα φωρτισει υο κινητό 100 τ…

• Κάτι μετράει λάθος δεν παίζει 8eb6d9ef650a315ce1359694ae23009d.jpg Sent from my MI 5s using Tapatalk

• So far so good 7.8.31 Sent from my MI 5s using Tapatalk

• Βγήκε ΟΤΑ στις xtrv aroma? Sent from my MI 5s using Tapatalk

• Και αυτό με *#62# Sent from my MI 5s using Tapatalk 846c5430afb6b4f4ec3ee0de90349d78.jpg

• Παιδιά πάτησα στο dialer τον κωδικό *#21# και μου έβγαλε call forwarding τι σημαίνει αυτό? 5a01e0ccee4f9c8981789b7168ba7e4c.jpg Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

tsine - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Παράθεση από fog: “Είναι το network signal guru και για τη χρήση του απαιτείται η συσκευή να είναι root.” 3.8 κρητικές στο playstore wtf Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

To lte testing που είδα screenshot από πάνω Sent from my MI 5s using Tapatalk

• Πως λέγεται η εφαρμογή? Sent from my MI 5s using Tapatalk

• Ναι? Δεν τκ Ήξερα... Πρέπει να σπάσει το μονοπώλιο.. Θέλουμε και άλλους manufacturers όχι μόνο Samsung mediatεκ snapdragon... Επιπλέον υπάρχουν κινητά που βγαίνουν με p10 και Android 7? Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

@avoulk έπαθα πλάκα με το fingerprint... Μιλάμε ταχύτητα φωτός... Δεν ξέρω τι κάνουν οι developers αλλά είναι γαματο... Χίλια like. Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

@annonnaki εγώ απλά ήμουνα δουλειά άκουγα μουσική και διάβαζα email και λίγο Instagram και άλλα διάφορα... Απλά γυρίζοντας σπίτι είπα να δω SOT αυτό.. Ιδανικό ξειδανικο δεν ξέρω Sent from my MI 5s using Tapatalk

• Μετά από 7 μέρες με την 7.7.13 4744751dccd33d6bb41738f563bdc9cd.jpg Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παρόλα αυτά η μπαταρία δεν κρατάει όσο παλιά με την 7.4.14 Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Εγώ να δηλώσω ότι η μπαταρία με το 7.7.13 είναι επίσημος μέτρια Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Θα το κοιτάξω και θα σε ενημερώσω Sent from my MI 5s using Tapatalk

• Aroma 7.7.13 πολύ καλή προς το παρόν και η μεταφορά με mi backup πέτυχε όπως την ήθελα Sent from my MI 5s using Tapatalk

• Παράθεση από takisfrag: “Όχι δεν κάνει στα App επαναφορά το mi cloud μόνο σε φωτογραφίες, μηνύματα ,Σημειώσεις, κλήσεις,δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα πρώτα όμως θα έχεις κάνει έναν τελευταίο συγχρονισμό , τώρα εάν θέλεις να επαναφέρεις τα apps μετά από factory reset θα πάρεις τοπικά αντίγραφα και τον φάκελο που θα δημιουργηθεί θα τον περάσεις στο κομπιούτερ σου καλό είναι να βάλεις το τελευταίο twrp από την υπογραφή μου που δεν ενεργοποιεί και τα encryptions keys , και θα είναι όλα καλά ! Στάλθηκ…

• Παράθεση από GEORGE13: “Κ εδω θελει παλι σωστο backup κ εννοω οταν δεις η συσκευη να δουλευει σωστα να ξερεις οτι δεν θα εχεις προβληματα καθε φορα που του περνας ρομ φυσικα ρισκαρεις...... ” Ναι το restore απο MI account κάνει full restore όλα τα settings Και τα app .Αυτή είναι η ερώτηση . Πχ sms call history notes wifi passwords application settings .... Αυτό δεν ξέρω 100 % .

• Παράθεση από GEORGE13: “Τωρα ειναι αναλογα οπως το ειπαμε πιο πανω τι δεν θελεις κ τι θελεις αλλα απο την αλλην οταν εχουμε θεματα στην πορεια με την συσκευή μας χανουμε την μπαλα κ οταν εμαθα την καθαρη εγκατασταση καταλαβα πολλα ” Εγώ λέω πάντος για factory reset πέρασμα της τελευταίας XTRV και μετά συγχονισμός όλου του κινητού με το MI account