Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 621-640 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από demakhs: “Οι σημειώσεις δεν συγχρονίζονται στο google calendar, όπως κ τα e-mails του gmail, όπως κ οι photos στο google photos κλπ κλπ?? Για τα μηνύματα υπάρχουν δεκάδες εφαρμογές για backup κ restore τους. Όσον αφορά τις ρυθμίσεις, πάνω από μια ωρίτσα (βαριά βαριά) δεν παίρνει.. ” Μιλάω για την εφαρμογή note της Miui

• Παράθεση από demakhs: “Αν δεν τη στήσεις σαν new device, ναι. Βέβαια εγώ δεν τολμάω ποτέ να κάνω επαναφορά κ να μην την στήσω σαν new device κ αυτός νομίζω πως είναι ο λόγος που δεν είχα ποτέ κ με κανένα xiaomi τα διάφορα θέματα που διαβάζω πως έχουν άλλοι συχνά πυκνά... ” Ναι βέβαια όμως δεν μπορώ να χάσω τα Notes Και τα sms και τα settings κάθε φορά είναι πολύς χρόνος που δεν τον έχω να τον διαθέσω ...Δουλειά γαρρρρ

• Παιδιά να ρωτήσω . Σκέφτομαι να περάσω την 7.7.6 . Ξέρω ότι επειδή είμαι σε android 6.0 θέλει factory reset . Η ερώτησή είναι έκανα back up ολο το κινητό στο mi account (έχω premium 25gb ) ....με το που κάνω factory reset και ξανα σετάρω το κινητό(με την νέα 7.7.6 android 7.0) θα περαστούν όλα (μυνήματα εφαρμογές call history notes sms ...) απο το Mi account οπως ήταν πριν ?

• RE:

tsine - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Σου έγινε αναβάθμιση στο cloud storage σε 25GB!” Χρεώθηκε κάτι γενικότερα η απλά ήμουν τυχερός και κληρώθηκα? Sent from my MI 5s using Tapatalk

• Τι είναι αυτό τώρα; το είδα πως πήγα 25gb και επιπλέον τι είναι αυτό το first level? 3a1530a934cdce6440b5ab3b7e4da2a2.jpg Sent from my MI 5s using Tapatalk

• Άρα μένω έχω που ειμί με τι να γίνει σταθερή Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Κράτα πρώτα nandroid backup, μπορεί να μην σου αρέσει η nougat, ή να μην σου δουλεύει σωστά το δακτυλικό αποτύπωμα.” Είναι τόσο unstable ακόμα? Sent from my MI 5s using Tapatalk

• Παιδιά για να πάω απο 7.4.14 xtrv ελληνική τομ στην τελυταία 7.6.29 xtrv . Τι χρειάζεται να κάνω ? Γιατί από ότι είδα είναι ANDROID 7.0

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Και εγώ για τι μιλάω =============== Ιουν 5th 2017, 2:56pm =============== Επειδή μάλλον κάπου τα έχεις μπερδέψει, αν σβήσεις από την China rom, όλες τις κινέζικες εφαρμογές, βάλεις πολλές γλώσσες, ρυθμίσεις-επιλογές για εκτός Κίνα τότε στην ουσία έχεις την Global rom...ελπίζω να βοηθάει αυτό :)” Ακριβώς αυτό κάνουν κάθε φορά ή φτιάχνουν την ROM from scratch? Για την global λέω Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Το λέει το όνομά τους: China = Για την Κίνα Global = Για όλους τους άλλους” Μιλάω για τα αρχεία Της ROM Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Δεν έχει βγει νεότερη...κάποια στιγμή είχε φανεί μία 8.2.X.X αλλά την ανακάλεσαν γιατί είχε προβλήματα.” ποια η διαφορά China με Global και απλά δεν περνάνε όλες τις γλώσσες στην China παράλληλα να βγάλουν τα Chinese apps και όλα κομπλέ?... Το σκέφτομαι πολύ απλά αλλά δεν μπορεί να έχουν τόσες διάφορες Sent from my MI 5s using Tapatalk

• Ρε παιδιά άκυρο στο Site της xiaomi όσο πάμε πάει και πιο πίσω η ROM που είναι online... Για το Mi5s έχει την Global 8.0.3.0... Τι παιζει... Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

tsine - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Ε τις ρυθμίσεις θα τις χάσει αν φτάσει σε fr.” Έλεγα να κάνω dirty flash μπας και γλυτώσω το factory reset Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Εννοείς μέσω gmail ή του app του κινητού? Μια χαρά θα ενωθεί, όπως ενώνεται παντού” Ναι η εφαρμογή του κινητού είναι ηδη σεταρισμενη.. Και δεν θέλω να χάσει ρυθμίσεις... Γιατί πρέπει να ξαναπάει στην εταιρεία να του το ξανασεταρουν Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “Καλημέρα πάρε τοπικά αντίγραφα και ένα nandroid backup απο twrp και μετά κάνε την αναβάθμιση πιστεύω πως δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα ,αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση με αυτόν τον τρόπο επανέρχεται στην προτέρα κατάσταση !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το εταιρικό email που ρου έχει σεταρει η εταιρεία θα λειτουργεί κανονικά? Sent from my MI 5s using Tapatalk

• Ρε παιδιά ερώτηση που ίσως να έχει ερωτηθεί πολλές φορές άλλα Εκτός απο το remdi Note 3 pro Και mi5s Έχω το redmi note 3 mtk του πατέρα μου με xtrv 6.9.29 Μπορώ να κάνω dirty flash την νέα beta 7.4.27,χωρίς να χάσω όλο το σετάρισμα, γιατί δεν έχει την υπόμονη ο πατέρας να του ξανασετάρω όλα τα home screen έχει όπως τα έχει τώρα +sms+ εταιρικό email

• Το μεγάλο βήμα το έκανες να πάρεις νέα μπαταρία.... Την αλλάζεις... Κανείς κάποιους κύκλους.. Και αναμένουμε αποτελέσματα... Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

tsine - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από Stasis: “Παράθεση από NasDriver: “Ποια συσκευή έχετε και με ποια κάμερα ? - ... - ... - Redmi pro 3/64 white xtrv dev μαμά καμερα ” Και τώρα, που εγώ δεν έχω το white αλλά το dark grey, τι θα ψηφίσω, ε ??? 1. Κατάστημα που αγοράστηκε: Το έψαχνα με Sony IMX333, αλλά δεν το βρήκα πουθενά! Κι έτσι διάλεξα ένα με τη μαμά κάμερα, από το aliexpress! 2. Χρώμα: Είπαμε, Dark Grey! 3. Αν είναι global edition (800αρα) ή όχι: Και με 800άρα το έψαξα άλλα τζίφος κι εδώ! Oύτε καν με Global Rom δε …

• miui optimization

tsine - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Παράθεση από BanditGR: “ Γενικό συμπέρασμα: Για εμένα δεν θα έπρεπε να υπάρχει καν αυτή η επιλογή. Δεν χρειάζεται επί της ουσίας κανένα από αυτά τα "MIUI Optimizations" το σύστημα, περισσότερο κακό κάνουν παρά καλό, οι προγραμματιστές θα έπρεπε να κατασκευάζουν τις ROM χωρίς αυτές τις "βελτιώσεις" ώστε να λειτουργούν τα πάντα όλα χωρίς προβλήματα. Επειδή όμως θέλουν να προωθήσουν κάποιο από το bloatware τους φυσικά δεν πρόκειται να το κάνουν ποτέ. Ως εκ τούτου, πρόταση δική μου, το αφήνεις ενεργ…

• Παιδιά mpdecision για mi5s παίζει ? Sent from my MI 5s using Tapatalk