Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 641-660 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από gvoi: “Η xtrv 7.4.14 είναι εξαιρετική. Το ξαναλέω γιατί έχω εντυπωσιαστεί..Δεν ξέρω τι παραπάνω μπορεί να δώσει μία stable. Η τι λιγότερο. Μέχρι κ η κάμερα που παλιότερα αργούσε πολύ να εστιάσει τώρα είναι άμεση. Καλά αυτό μπορεί να έγινε κ επειδή το σέντραρα κάνα 2 φορές κ κουνήθηκαν τα μπιλακια του φακού Στάλθηκε από το MI 5s μου” Στην άρχει νόμιζα ότι είχε infinity focus ..Και δεν εστιάζε καθόλου δεν έβλεπα και τον κύκλο του focus .. Μετά κατάλαβα ότι εστίαζει instant...Αλλά σε δ…
-
Παράθεση από AlexanderK: “Παράθεση από tsine: “Παράθεση από AlexanderK: “Μπαταρία μετά οθόνη κλπ.. μπορείς να στείλεις το σχετικά με το τηλέφωνο? Sent from my MI 5s using Tapatalk ” Sent from my MI 5s using Tapatalk ” υποπτεύομαι ότι έχει να κάνει με το θέμα που φοράς... ” πέρασα την νέα XTRV 7.4.14 και πλέον με το ίδιο themes Πάλι δεν υπάρχει αυτή η επιλογή .
-
Α και επιπλέον το mi cloud sync καθώς και όλα τα Google syncing είναι off δεν ξέρω γιατί τα εμφανίζει Sent from my MI 5s using Tapatalk =============== Απρ 19th 2017, 9:28am =============== UPDATE Πέρασα την νέα xtrv 7.4.14 και έυχομαι για το καλύτερο θα περιμένω και θα σας ποστάρω αποτελέσματα . Υ.Γ. η επιλογή Data usage κάτω απο τα personal hotspot έχει φύγει πλέον. Άρα δεν ξέρω πως θα συγγρίνω .
-
Παιδιά τι είναι το cm transfer που έχει μέσα ή ρομ? Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
Την πέρασα και εγώ και so far so good Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Obiwan: “η 1η παρατηρηση ειναι οτι εχεις παρα πολλες εφαρμογές που "ζουνε" απο την κατανάλωση δεδομένων: FB App, Messenger, Viber, Whatsapp, Instagram, Mi Cloud κλπ” Ναι το ξέρω αυτό ...Και επειδή έχω πολλές και τρώω πολλά δεδομένα ...Δεν θέλω το android os να τρώει το 20% απλά κάνοντας τίποτα ...Βασικά μη ξέροντας τι κάνει το android os .... Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
Βασικά αλλά δειχνει το data usage του security app ...Αλλά δείχνει το watchdog ...Αλλά δειχνει το data usage στα settings ,...Έχω μπερδεύτει Sent from my MI 5s using Tapatalk =============== Απρ 18th 2017, 3:28pm =============== Παράθεση από NasDriver: “Αυτό είναι από το deleted apps ? ” αυτά τα δύο screen shot είναι απο το data usage που υπάρχει στα settings κάτω απο το wlsn,bluetooth,personal hotspot
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Από την google είναι η μεγαλύτερη κατανάλωση και όχι από την MIUI :/” Ναι αυτό είναι διαφορετικο ...Το android os δεν φαίνεται εδώ Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Τουλάχιστον για σήμερα το system apps δεν κάνει κατανάλωση. Πάτα απάνω εκεί που λέει "Today" και βάλε για όλον τον μήνα να δούμε τι θα δείξει” Wtf 5e40ca25231c71c69ff711b7c5b9b6a9.jpg Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Δεν το γνωρίζω εάν είναι θέμα ρομ ή κάποιας εφαρμογής - ρύθμισης, δεν έχω και την ίδια συσκευή για να κάνω σύγκριση :/” Παντός με άπειρο Google search που έκανα ....Το έχουν πολλά άτομα το ίδιο πρόβλημα ...Με s7 ..Με Nexus...Με LG ...Με lenovo ... Παρόλα αυτά που υπάρχουν πολλά ποστ κάνεις δεν βρήκε λύση .. Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Αυτό θέλει δοκιμές Αν και δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα εάν κλείσεις την χρήση δεδομένων σε όλες τις εφαρμογές πλην αυτών που θες εσύ να έχουν πρόσβαση με στα δεδομένα.” Ναι αν περασω την νέα xtrv 7.4.14 και κάνω factory reset λες να λυθεί ? Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
Παράθεση από NasDriver: “Πήγαινε Ασφάλεια > Χρήση δεδομένων > Περιορισμός χρήσης δεδομένων > και τσέκαρε όλες τις εφαρμογές και εφαρμογές συστήματος που έχουν δυνατότητα χρήσης δεδομένων ” Όλες σχεδόν οι εγκατεστημένες εφαρμογές έχουν και Wifi και data Και από system apps όλες έχοουμε δυνατότητα Mobile data . Ποιά system app τα απενεργοποιήσω χωρίς να χάσω λεοτουργικότητα ?