Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 661-680 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παιδιά επειδή όπως θα είδατε έχω αυτό το πρόβλημα: Περίεργη χρήση DATA από το android os Σκέφτομαι να βάλω την νέα dev στο mi5s . Αν κάνω swipe από twrp στο factory reset γίνεται δουλειά . Η πρέπει χειροκίνητα να επιλέξω όλες τις επιλκογές απο το advance wipe ?

• Παράθεση από Bodai: “Απενεργοποίησες το sync απο το mi account? ” Όλα κλειστά στο Other acount->Mi acount Καθώς και όλα κλειστά στο mi cloud =============== Απρ 18th 2017, 8:58am =============== Καμία λύση ρε παιδιά .... Στο Live wifi tracking του 3G WATCHDOG ...το Adnroid os στέλνει συνέχεια kb/s δεδομένα ..... Από χθές το βράδυ στις 12 μέχρι τώρα 9:00 έχει φτάσει τα 40mb sent packages .

• Καλησπέρα μόλις σήμερα παρατήρησα ότι το Android os τρώει πολλά mb απο το 4G data άλλα καθώς και απο Wifi έχετε καμία λύση Έχω ψάξει αρκετά στιο ιντερνετ και τα τυπικά τα έκανα 1. έκλεισα το google photos 2. αφαίρεσα το gmail 3. Σταμάτησα το contact ,email,callendar etc etc sync του google acount Αυτό που βλέπω είναι ότι στέλνει συνέχεια το android os mb Rom xtrv 8.2.2.0 ελληνική κινητό MI5S 4ΓΒ/32ΓΒ

• RE:

tsine - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Παράθεση από AlexanderK: “Παράθεση από tsine: “Παράθεση από AlexanderK: “Μπαταρία μετά οθόνη κλπ.. μπορείς να στείλεις το σχετικά με το τηλέφωνο? Sent from my MI 5s using Tapatalk ” Sent from my MI 5s using Tapatalk ” υποπτεύομαι ότι έχει να κάνει με το θέμα που φοράς... ” Hidden menu BATTERY SAVING: Screen Resolution (from 4k to 720p) AND Batter Saver - Redmi Note 2/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από AlexanderK: “Μπαταρία μετά οθόνη κλπ.. μπορείς να στείλεις το σχετικά με το τηλέφωνο? Sent from my MI 5s using Tapatalk ” c107a89a35fe4d3c25dde9c179b4b407.jpg Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από AlexanderK: “Δεν υπάρχει αυτή η ρύθμιση Sent from my MI 5s using Tapatalk” Για γράψε σε πιο μενού από τα settings μπήκες Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από AlexanderK: “Παράθεση από tsine: “Και παιδιά μετά θα σας βγάλει εδώ Sent from my MI 5s using Tapatalk ” ποια ρομ φοράς? δεν μπορώ να βρω με τίποτα αυτή τη ρύθμιση.... ” Ελληνική stable 8.2.2.0 ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΑΠΟ ΤΟ BATTERY USE ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΝΟΎ ΤΟΥ DISPLAY Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από zisistil: “Αυτό δεν θα σου φάει πιο πολλή μπαταρία, όμως;” Αν το πας 720p σίγουρα κέρδιζεις μπαταρία Sent from my MI 5s using Tapatalk

• Και παιδιά μετά θα σας βγάλει εδώ 8f3ae6a880f9d446271c62dbd31cf9c7.jpg Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE: RE:

Μήνυμα

Sent from my MI 5s using Tapatalk [/quote]Παντως στην τελευταια 7.4.6 της xiaomi eu. δεν υπαρχει ουτε αυτη η επιλογη..!! Εσυ ποια ρομ εχεις και στο δειχνει αυτ φιλε ..???[/quote] Ούτε σε stable Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/quote] 5d08ca814a95f20a7a1fe4cac8971518.jpg Να εδώ πρέπει να φτάσεις και να πατήσεις το reduce brightness Όπως είπαμε η αλλαγή ανάλυσης είναι εκεί Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από annonnaki: “Παράθεση από tsine: “Το ξέρατε ότι υπάρχει αυτό? ” Σε ποια rom είσαι φίλε; Στην xtrv stable δεν έχει αυτή την επιλογή.” Πας battery and performance->battery use ->screen->reduce the screen brightness Sent from my MI 5s using Tapatalk

• Το ξέρατε ότι υπάρχει αυτό?1dd9a58552f7e9f0fac67b4964ca11d7.jpg Sent from my MI 5s using Tapatalk

• Έχει πειραματισή κάνεις με Kernel Auditor + L speed . Μπορώ να πώ ότι βλέπω τρελές διαφορές με διάφορες ρυθμίσεις που έκανα . Προς το παρόν παίζω με Kernel Auditor-> Cpu Governor :Conservative Gpu Governor : msm adreno tz Lspeed-> Cpu :battery IO teaks perfomance LNET optimizer : Perfomance Ram manager : Multitasking και άλλα πολλά που όποιος θέλει ρωτάέι η ψάχνει στο internet και πειραματίζεται

• Για όσους έχουν θέμα με back up προτείνω το Myphone Explorer 1. Κάνει back up τα πάντα μέσο wifi 2. Κάνει restore τα πάντα μετά το format επιλέγοντας τα αρχεία back up απο τον υπολογιστή 3. Είναι δωρέαν 4. Δεν θέλει root [BACKUP] How to Backup Data And Apps on Any Android Download Download MyPhoneExplorer https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fjsoft.myphoneexplorer.client&hl=en

• RE:

tsine - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από tsine: “Για mi5s υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξουμε ? ” Αν έχεις ήδη την προηγούμενη Version της XTRV, απλά την κάνεις Flash από επάνω και είσαι οκ... :D” Βασικά έχω την ελληνική stable Sent from my PRO 5 using Tapatalk

• Για mi5s υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξουμε ? Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από annonnaki: “Αν την βάλεις φίλε δώσε ένα feedback αν και δεν έχω κανένα λόγο να φύγω από την xtrv stable 8.2.3.0. Για τα δικά μου γούστα είναι άψογη.” Φίλε στην 8.2.3.0 το android system στο battery stats σου τρώει μπαταρία ...Εμένα είναι πρώτο στην 8.2.2.056c2b81a0cac83cdfde03fbc706ae131.jpg Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

tsine - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από papaflessas: “νομίζω ότι εδώ βρίσκονται όλες οι τιμές του δείκτη sar Xiaomi - smartphones, mobile phones, tablets, etc.” Για mi5s φίλε μου δεν γράφει sar Sent from my MI 5s using Tapatalk

• Παιδιά αυτό το θέμα με το android system που τρώει μπαταρία τι παίζει ?....3h screen on time ...Με 2.30h android system να τρώει μπαταρία σχεδόν το 20% b792a090b20a25e3275e0d3d353605db.jpg Εσείς έχετε κάτι παρόμοιο? Sent from my MI 5s using Tapatalk

• Ερώτηση μπορώ να κάνω dirty flash από twrp ..Και να πάω από την ελληνική stable..Στην ελληνική developer ? Sent from my MI 5s using Tapatalk