Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Απενεργοποίηση και αποδοχή εκ νέου όλων των ειδοποιήσεων...ίσως βοηθήσει
-
Παράθεση από kos25k: “Δε μπορώ να κανω tracking! Μπορεί κάποιος να μου πει που βρίσκεται η μπαταρία μου; GR2995317KN00430G ” Отслеживание почтового отправления: GR2995317KN00430G Παράθεση από kos25k: “Μια χαρά 4 ώρες έχασε 34% μου θυμίζει stock μπαταρία! ” Με κάρτα sim και ενεργές εφαρμογές μπορεί να ήταν και 50% ή 60% η απώλεια της μπαταρίας, αλλά και πάλι είναι καλά
-
Redmi 9 pro μπορεί να σωθεί;
ΜήνυμαΚαλησπέρα, είχαμε κάτι νεότερο ?
-
Redmi 9 pro μπορεί να σωθεί;
ΜήνυμαΈκανες καθαρισμό στις πλακέτες με ισοπροπυλική αλκοόλη ? Επίσης η μητρική πάνω έχει κάποια μεταλικά καπάκια που προστατεύουν διάφορα chips, πρέπει να βγουν και αυτά ώστε να δεις από κάτω εάν έχει άλατα ή κάποιο καμένο πυκνωτή...
-
Ευχαριστούμε
-
Η συσκευή δεν είναι τελείως άδεια, έχει λογαριασμούς μέσα που κάνουν συγχρονισμένους, ειδοποιήσεις, ξυπνητήρια και διάφορα άλλα τέτοια...απλά δεν έχει sim και δεν είναι συνέχεια ανοικτή. Θα βάλω κανένα παιχνίδι που παίζω να δω πόσο θα κρατήσει από 100 > 20 κάποια στιγμή...εκεί θα έχουμε μία κάποια εικόνα