Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 641-660 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Hdd recovery
Μήνυμα@kostakislarisa Έλα πμ...
-
Μίλα με το κατάστημα αγοράς και λογικά θα πρέπει να το πας για έλεγχο - επισκευή ή αν δεν γίνεται επισκευή αντικατάσταση
-
Hdd recovery
ΜήνυμαΝαι, αφήνεις το αστεράκι....όπως τα έχει σαν προεπιλογή
-
MI TV 4A 32
ΜήνυμαΚαλοδούλευτη και πάλι
-
Hdd recovery
ΜήνυμαΝαι, πρέπει να του κάνεις partition και βάλε να κάνει long search, χωρίς επιλογή συγκεκριμένου τύπου αρχείων και για όσο χρειαστεί...
-
MI TV 4A 32
ΜήνυμαΧωρίς να την έχω σαν συσκευή, αν δεν το έχεις δει ήδη, δες τις ρυθμίσεις μήπως έχει κάποια τέτοια επιλογή που μπήκε κατά λάθος. Αν στις ρυθμίσεις όλα είναι ΟΚ< θα έλεγα επαναφορά και εάν και αυτό δεν διορθώσει το πρόβλημα, μιλάς με το κατάστημα αγοράς...
-
MI TV 4A 32
ΜήνυμαΑν είσαι Αθήνα, έκανες ξανά αναζήτηση όλων των καναλιών ?
-
Hdd recovery
Μήνυμαδοκίμασε με το Scavenger...ότι έχω σώσει κατά καιρούς το έχω σώσει με αυτό
-
POCO X3 PRO
ΜήνυμαΈχει αλλάξει πλέον οι εφαρμογές, δεν έχεις της MIUI αλλά της google που μάλλον δεν υποστηρίζουν αλλαγή θέματος
-
Θα έλεγα να δοκιμάσεις να περάσεις εκ νέου την fastboot rom...
-
Έχει χάσει το modem και για αυτό δεν βγάζει και ΙΜΕΙ...έχεις ξεκλείδωτο bootloader ?
-
Αρχική οθόνη
ΜήνυμαΝομίζω δεν υπάρχει αυτή η επιλογή
-
Αν δεν εμφανίζει ΙΜΕΙ μάλλον κατι δεν πήγε καλά κατά την εγκατάσταση και τα έχασε... Στο όλα τα χαρακτηριστικά σου εμφανίζει modem ? (έκδοση βασικού φάσματος)
-
Χρεώσεις ΜΙ
ΜήνυμαΑφαίρεσε τελείως τον λογαριασμό mi...ειδικά εάν δεν σκέφτεσαι να κάνεις unlock bootloader και άσε μόνο της google ή εναλλακτικά απενεργοποίησε τον συγχρονισμό του mi account.