Ο browser που χρησιμοποιείτε έχει τα JavaScript απενεργοποιημένα. Εαν θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες αυτής της ιστοσελίδας, επιβάλεται να ενεργοποιήσετε τα javascript.
Μπα...δεν νομίζω, έχω δοκιμάσει 2-3 συνολικά και με όλα είχα τα ίδια θέματα = πρόβλημα γραμμής....
Δοκίμασε να κάνεις μία φόρτιση σε usb υπολογιστή...αν δεν...μάλλον έχει πρόβλημα η θύρα φόρτισης....
Άλλο καλώδιο, άλλο φορτιστή δοκίμασες και βγάζει το ίδιο μήνυμα ?
Δοκίμασε απεγκατάσταση της τελευταίας ενημέρωσης της εφαρμογής Google αν δεν δούλεψε η ενημέρωση...
Ενημέρωση εφαρμογών από play store και θα διορθωθεί...
Ενημέρωση εφαρμογών από play store και θα διορθωθεί
Ενημέρωση εφαρμογών από το play store...είναι γενικό της google
Χρόνια σας πολλά και καλά
Ενημέρωση εφαρμογών από google play store...
Παράθεση από Oneironaut84: “γιατι κολλουσε απιστευτα ” Τελευταία θα έλεγα ότι έχει θέμα η 4net...ακόμα και σε 50άρα vdsl έχω προβλήματα...γενικότερα, με όλες τις αλλαγές που γίνονται σε δίκτυα προκύπτουν προβλήματα
ΟΙ ηχογραφήσεις κλήσεων έχουν απενεργοποιηθεί σε όλες τις νεότερες συσκευές, προσωπικά δεδομένα GDPR, μόνο σε custom rom υπάρχουν ακόμα και όχι με τις εφαρμογές της google
Δες εάν υπάρχουν ενημερώσεις της εφαρμογής...ή απεγκατάσταση της τελευταίας ενημέρωσης... Ίσως και ένας χειροκίνητος συγχρονισμός....
Αν δεν το χρειάζεσαι, δοκίμασε να το κάνεις απεγκατάσταση ---> Απεγκατάσταση προεγκατεστημένων εφαρμογών με το Bloatware Removal Tool
Αν πατήσεις πάνω του παρατεταμένα δεν βγάζει καμία επιλογή ?
Χρόνια σας πολλά και καλά bday.gif
Χρόνια σας πολλά και καλά bday.gif
Ξανά από την αρχή...έχει προβλήματα η εφαρμογή....