Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 881-900 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
5g δίκτυο
ΜήνυμαΣύμφωνα με την φώτο την στιγμή του τεστ έχεις 4G+
-
Mi note 10 κλειδωμένο
ΜήνυμαΚοινός την πάτησες...
-
Το πιθανό τότε είναι η αναβάθμιση να μην ήταν σωστή και να δημιούργησε το πρόβλημα... Έχει κάλυψη εγγύησης ?
-
Παράθεση από Buller: “Ακόμα, έλεγε Internal Storage (0MB) το ίδιο και στο External (δεν έχω κάποια sd μέσα). Αφου έψαξα γι'αυτό το θέμα δοκίμασα να κάνω ένα data wipe μέσα από το twrp και τώρα δεν ελεγε Internal Storage (0MB) αλλά έλεγε κανονικά πόσο έχω ελεύθερο αλλά και πάλι δεν θύμιζε την κανονική δομή του κινητού στο file manager. Έτσι απλά το έκανα reboot στο MIUI. Από τότε δεν έχω ξανακαταφερει να κάνω boot στο TWRP ότι και να κάνω. ” Θέλει εκ νέου εγκατάσταση > boot με κουμπιά πατημένα > …
-
Έκανε δοκιμές με custom rom ή το είχε εργοστασιακό ? Είχε ξεκλειδώσει bootloader ?
-
Το κουτί του λέει Mi 9T ?
-
Το πιο πιθανό... Είναι η κινέζικη έκδοση Redmi K20 και είχαν βάλει ρομ από το Mi 9T έχοντας ξεκλείδωτο τον bootloader... Έκανε κάποια ενημέρωση με τη οποία ξανά κλείδωσε ο bootloader με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει boot χωρίς την ρομ που θα έπρεπε να είχε σαν συσκευή redmi K20 δηλαδή κινέζικη.
-
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση