τελικά διαβαζοντας όλα τα σχετικά περι διαφορών fdd-tdd lte ασφαλή συμπερασμα δεν χω βγαλει ακόμη ,βεβαια καποιοι φιλοι εγραψν οτι αγοαραζοντας το tdd-lte και αναβαθμιζοντας σε dev greek δεν χανεται το root ( που επιτρεπει την επικοινωνια και στις μπαντες που λειπουν για ελλάδα για 3g-4g ) ,ειναι ετσι ? Μπορει καποιος απο τους φιλους που το αγορασαν να το επιβεβαιωσει με παραπάνω λεπτομέρειες ? Το root που δινουν οι κινεζοι μπορει να το φλασαρω ξεχωριστα ? ,Το δινουν οι κινεζοι ως ξεχωριστη εφαρμογη για φλασαρισμα ? ,πολλές απορίες ...,μπορει καποιος φίλος που το εχει στα χερια του να απαντησεις με περισσότερες λεπτομέρειες
Ευχαριστώ
Καλημέρα, έχω όντως το TDD με την τελευταία GTV 5.11.19, είχα και την 12 και την 5.
Το κινητό έχει 3G-4G κανονικά (δεν έχω δοκιμάσει ακόμα ταυτόχρονα με 2 sim, έχω μία μόνο)
Το θέμα, που ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, είναι ΑΝ....ΑΝ υπάρχει έστω και μία μικρή διαφορά στο hardware μεταξύ TDD-FDD έκδοσης, μπορεί μελλοντικά να έχω πρόβλημα με τα δίκτυα ή με κάτι άλλο.
ΟΙ ROM που βάζουν είναι διάφορες εκδόσεις, δεν έχουν μία σταθερή (είτε developed είτε stable) ώστε να πεις κάτι έχουν κάνει στη συγκεκριμένη ROM και δουλεύει.
Φυσικά πάντα καλό είναι να κρατήσεις ένα πλήρες backup το κινητού πριν δοκιμάσεις να βάλεις ελληνική ή οποιαδήποτε άλλη ROM, ώστε να μπορείς να κάνει επαναφορά.
Οχι ρε φιλε δεν εχω ασχοληθει ,ουτε προκειται με miflash ...τι να λεμε τωρα ,twrp και ξερο ψωμι γιάυτο σε ρωταω...το αρχειο για το root το δινουν οι κινεζοι ? τους ρωτησες ?
Οχι ρε φιλε δεν εχω ασχοληθει ,ουτε προκειται με miflash ...τι να λεμε τωρα ,twrp και ξερο ψωμι γιάυτο σε ρωταω...το αρχειο για το root το δινουν οι κινεζοι ? τους ρωτησες ?
Δεν μου έδωσαν τίποτα και δεν ρώτησα κιόλας να πω την αλήθεια.
Σε κάποια στιγμή που ψάχναμε για backup rom πριν βάλουμε την ελληνική, μου έστειλαν από το on line shop link μίας άλλης ευρωπαϊκής που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω