Διαφήμιση

Πρόβλημα με τα εικονίδια σε Μi3... (FIXED)

• Πρόβλημα με τα εικονίδια σε Μi3... (FIXED)

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους... Δεν βρήκα κάτι παρόμοιο στο φόρουμ γι αυτό και ανοίγω θέμα εδώ..
      Έχω την έκδοση 4.4.2 με miui GTV-3.13.0 και εδώ και περίπου 2 εβδομάδες έχω πρόβλημα με τα εικονίδια των εφαρμογών στο τηλέφωνο.. Πολλά από αυτά, με τυχαία σειρά, εμφανίζονται με μαύρο χρώμα μεσα σε φακέλους.. Έχω ήδη δοκιμάσει λύσεις όπως,επαναφορα εργοστασιακού θέματος, clear cache και στη συσκευή αλλά και στις εφαρμογές ξεχωριστά (άλμπουμ, θέματα, thumbnails κλπ)
      Ούτε η επανεκκίνηση δείχνει να διορθώνει το πρόβλημα.. Δεν ξέρω που οφείλεται..
      Είδα ότι έχει αναφερθεί και εδώ, χωρίς όμως να έχει δώσει κάποιος λύση...

en.miui.com/thread-79808-1-1.html

Μήπως κάποιος φίλος μπορεί να βοηθήσει??
    • Ο/H ghosthunt έγραψε:

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους... Δεν βρήκα κάτι παρόμοιο στο φόρουμ γι αυτό και ανοίγω θέμα εδώ..
      Έχω την έκδοση 4.4.2 με miui GTV-3.13.0 και εδώ και περίπου 2 εβδομάδες έχω πρόβλημα με τα εικονίδια των εφαρμογών στο τηλέφωνο.. Πολλά από αυτά, με τυχαία σειρά, εμφανίζονται με μαύρο χρώμα μεσα σε φακέλους.. Έχω ήδη δοκιμάσει λύσεις όπως,επαναφορα εργοστασιακού θέματος, clear cache και στη συσκευή αλλά και στις εφαρμογές ξεχωριστά (άλμπουμ, θέματα, thumbnails κλπ)
      Ούτε η επανεκκίνηση δείχνει να διορθώνει το πρόβλημα.. Δεν ξέρω που οφείλεται..
      Είδα ότι έχει αναφερθεί και εδώ, χωρίς όμως να έχει δώσει κάποιος λύση...

Icons go black in mi3 - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum

Μήπως κάποιος φίλος μπορεί να βοηθήσει??

Η rom που φοράει το κινητό σου θεωρείται πλέον... ΑΡΧΑΙΑ! Είναι απο τις 27 Ιουνίου 2014...και φυσικά βασίζεται σε Miui V5. Πραγματικά δεν ξέρω πως μπορείς να διορθώσεις αυτό το πρόβλημα, αλλά αυτή τη στιγμή η Miui έχει αναβαθμιστεί σε Miui V7 και πρέπει να προγραμματίσεις ΑΜΕΣΑ μια αναβάθμιση, που είναι σχεδόν σίγουρος ότι θα σου λύσει το πρόβλημα! :)
    • Ευχαριστώ caesar για την άμεση ανταπόκριση :)
      Ναι όντως, χαχα, το γνωρίζω!Απλά είναι τόσα πολλά αυτά που έχω ρίξει επάνω από εφαρμογές (ενδεικτικά, παραμετροποιήσεις για streaming,mirroring με hacks από xda και δε συμμαζεύεται..) ,που σκέφτομαι τι παίδεμα με περιμένει μετά για να το "ξαναστήσω" από την αρχή κ συνέχεια το αναβάλλω..
      Έχω "μείνει πίσω",γιατί σε αυτή τη rom τα updates δυστυχώς δεν δουλεύουν...
      Να μην κουράζω όμως..
      Ευχαριστώ και πάλι για τη συμβουλή, καλό βράδυ :)
    • Διαφήμιση
    • Τελικά το πρόβλημα λύθηκε !!
      Αφού το "ξεσκόνισα" στην κυριολεξία, βρήκα μια ρύθμιση:
      Οθόνη / Προεπιλεγμένος Launcher /Mi Home / Κράτημα στη μνήμη / το οποίο ήταν ανενεργό ,και τέρμα τα κολλήματα πλέον ;)
      Το κινητο "πεταει" και παλι !
      Παρά την παλαιότητά της ,η rom, "αποδείχτηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει" ,χαχα :)