Μεταφορά εφαρμογών σε κάρτα sd
-
-
Υπάρχει η εφαρμογή Link2SD (root) που φτιάχνει δεύτερο partition στην sd card.
Άλλος τρόπος μέσω: Move apps/games to SD card in Redmi 2 / Prime - Redmi 2/2A/Prime - Xiaomi MIUI Official ForumGraphic Designer & Web Developer: www.lonewulf.eu -
Ο/H jimgoodman έγραψε:
Γεια σας, έχει γεμίσει η εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου μου ( 60ΜΒ περίπου ελεύθερα ) και ψιλοκολλάει. Θα ήθελα να μεταφέρω 1-2 μεγάλες εφαρμογές στην sd για να πάρει ανάσα το τηλ. Η ρομ είναι η miui45 stable GTV 4.11.14
Και ...ποιό είναι το τηλεφωνό σου? Παίρνει εξωτερική SD? Πόση μνήμη έχει?
Αν θέλεις βάλε την συσκευή στο προφίλ σου, για να βλέπουμε τι έχεις...
Επίσης η rom που έχεις είναι εξαιρετικά παλιά... Μήπως να σκεφτόσουν να αναβαθμιστείς? (και πιθανότατα να βελτιωθούν και οι αποθηκευτικοί χώροι της συσκευής σου και να εξαφανιστούν και τα κολλήματα?) -
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H jimgoodman έγραψε:
Γεια σας, έχει γεμίσει η εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου μου ( 60ΜΒ περίπου ελεύθερα ) και ψιλοκολλάει. Θα ήθελα να μεταφέρω 1-2 μεγάλες εφαρμογές στην sd για να πάρει ανάσα το τηλ. Η ρομ είναι η miui45 stable GTV 4.11.14
Και ...ποιό είναι το τηλεφωνό σου? Παίρνει εξωτερική SD? Πόση μνήμη έχει?
Αν θέλεις βάλε την συσκευή στο προφίλ σου, για να βλέπουμε τι έχεις...
Επίσης η rom που έχεις είναι εξαιρετικά παλιά... Μήπως να σκεφτόσουν να αναβαθμιστείς? (και πιθανότατα να βελτιωθούν και οι αποθηκευτικοί χώροι της συσκευής σου και να εξαφανιστούν και τα κολλήματα?)
Συγνώμη νόμιζα ότι είχα το τηλ. στο προφίλ μου, αλλά έχω βάλει το θέμα στην κατηγορία για redmi 1s . Οσο για την ρομ φίλε caeser είμαι της άποψης ότι αν δουλεύει καλά να μην το πειράζω γιατί δεν έχω την "ψώρα" να δοκιμάζω συνέχεια ψάχνοντας για μικροδιαφορές γιατί δεν έχω καθόλου όρεξη αν χάσω κάτι να τα περνάω από την αρχή και τα κολλήματα δεν είναι τίποτα το τραγικό π.χ. δεν άνοιγε μερικές σελίδες τώρα που γέμισε. ( αλήθεια αν φλασάρω άλλη ρομ τι θα χάσω; ) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. -
Ο/H jimgoodman έγραψε:
Συγνώμη νόμιζα ότι είχα το τηλ. στο προφίλ μου, αλλά έχω βάλει το θέμα στην κατηγορία για redmi 1s . Οσο για την ρομ φίλε caeser είμαι της άποψης ότι αν δουλεύει καλά να μην το πειράζω γιατί δεν έχω την "ψώρα" να δοκιμάζω συνέχεια ψάχνοντας για μικροδιαφορές γιατί δεν έχω καθόλου όρεξη αν χάσω κάτι να τα περνάω από την αρχή και τα κολλήματα δεν είναι τίποτα το τραγικό π.χ. δεν άνοιγε μερικές σελίδες τώρα που γέμισε. ( αλήθεια αν φλασάρω άλλη ρομ τι θα χάσω; ) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Εγώ όταν έκανα αναβάθμιση δεν έχασα τίποτα... αν και αθεράπευτος "ψωριάρης"! Χαχαχα!
Τώρα εσύ δεν ξέρω τι είδους back up κάνεις, αλλά γενικά φεύγοντας από μια τόσο παλιά έκδοση και ξαφνικά αναβαθμίζεσαι στην τρέχουσα, υπάρχουν κάποιες μικρές (παράπλευρες, αλλά όχι σημαντικές) απώλειες... Τα βασικά πάντως δεν τα χάνεις! Όλα τα προσωπικά σου αρχεία, φώτος, μουσικές κ,λ.π. όπως και επαφές, μηνύματα, ιστορικό κλήσεων και πάρα πολλά άλλα μεταφέρονται ατόφια με ένα απλό συγχρονισμό με το MiCloud και όχι μόνο! Με τις ρυθμίσεις σε κάποιες λίγες εφαρμογές πιθανόν να χρειαστεί να τις ξαναφτιάξεις... αλλά εξαρτάται από το είδος τους...
Τώρα για το πρόβλημά σου, δεν ξέρω τι ακριβώς σου συμβαίνει. Μπορείς πιθανόν να ελευθερώσεις λίγο χώρο προς την εξωτερική SD κάρτα σου, αλλά με δεδομένα, όχι με εφαρμογές, που έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχουν εξαιρετικά μεγάλες εφαρμογές. Έχεις κάνει τους γνωστούς καθαρισμούς? (σκουπιδιών, cache κ,λ,π,?) Πάντως μου φαίνεται πολύ να έχεις γεμίσει 8GB που έχεις εσωτερική μνήμη το 1S με εφαρμογές... Δεν το ξαναψάχνεις να δεις τι γίνεται και τι καταλαμβάνει τόσο πολύ χώρο? -
Ο/H caeser έγραψε:
Εγώ
όταν έκανα αναβάθμιση δεν έχασα τίποτα... αν και αθεράπευτος "ψωριάρης"! Χαχαχα! Τώραεσύ δεν ξέρω τι είδους back up κάνεις, αλλά γενικά φεύγοντας από μια τόσο παλιά έκδοση και ξαφνικά αναβαθμίζεσαι στην τρέχουσα, υπάρχουν κάποιες μικρές (παράπλευρες, αλλά όχι σημαντικές) απώλειες... Τα βασικά πάντως δεν τα χάνεις! Όλα τα προσωπικά σου αρχεία, φώτος, μουσικές κ,λ.π. όπως και επαφές, μηνύματα, ιστορικό κλήσεων και πάρα πολλά άλλα μεταφέρονται ατόφια με ένα απλό συγχρονισμό με το MiCloud και όχι μόνο! Με τις ρυθμίσεις σε κάποιες λίγες εφαρμογές πιθανόν να χρειαστεί να τις ξαναφτιάξεις... αλλά εξαρτάται από το είδος τους...
Τώρα για το πρόβλημά σου, δεν ξέρω τι ακριβώς σου συμβαίνει. Μπορείς πιθανόν να ελευθερώσεις λίγο χώρο προς την εξωτερική SD κάρτα σου, αλλά με δεδομένα, όχι με εφαρμογές, που έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχουν εξαιρετικά μεγάλες εφαρμογές. Έχεις κάνει τους γνωστούς καθαρισμούς? (σκουπιδιών,
cache κ,λ,π,?) Πάντως μου φαίνεται πολύ να έχεις γεμίσει 8GB που έχεις εσωτερική μνήμη το 1S με εφαρμογές... Δεν το ξαναψάχνεις να δεις τι
γίνεται και τι καταλαμβάνει τόσο πολύ χώρο?
Έχω μεταφέρει ότι μπορώ στην sd π.χ. λήψεις, από bluetooth κτλ και φώτο τραγούδια βίντεο είναι από την αρχή στην sd. Έχω αρκετές εφαρμογές το τηλ. περίπου 30 και μέσα σε αυτές real racing 3, plants vs zombies 1&2, hill climb racing και άλλες. με καθάρισμα πάει από 60ΜΒ στα περίπου 140ΜΒ. Εχεις δοκιμάσει κάποια σταθερή ρομ καινούρια μπας και γίνει τίποτα; ( και από τα 8G 6 και κάτι μένουν )
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην jimgoodman ().
-
Ο/H jimgoodman έγραψε:
Έχω μεταφέρει ότι μπορώ στην sd π.χ. λήψεις, από bluetooth κτλ και φώτο τραγούδια βίντεο είναι από την αρχή στην sd. Έχω αρκετές εφαρμογές το τηλ. περίπου 30 και μέσα σε αυτές real racing 3, plants vs zombies 1&2, hill climb racing και άλλες. με καθάρισμα πάει από 60ΜΒ στα περίπου 140ΜΒ. Εχεις δοκιμάσει κάποια σταθερή ρομ καινούρια μπας και γίνει τίποτα;
Sorry, αλλά πραγματικά έχω πλήρη άγνοια για τα παιχνίδια και έτσι δεν γνωρίζω καθόλου πόσο "μεγάλα" μπορεί να είναι και κυρίως πόσο μεγάλα δεδομένα μπορεί να έχουν. Όποιος ξέρει περισσότερα για το μέγεθος αυτών των παιχνιδιών, ας βοηθήσει τη συζήτηση!
Όσο για τις εφαρμογές. εγώ στο 1S έχω περίπου 132 εφαρμογές και ελεύθερα 3,1 GB ... (και έχω πάντα και μια rom σε μορφή .zip μέσα στην εσωτερική μνήμη). Όλα τα υπόλοιπα είναι στην SD και το MiCloud...
Στο 1S δεν έχω βάλει ποτέ stable rom (μιας και με ρωτάς), αλλά πάντα έχω την τελευταία developer και με αυτή πάντα δουλεύω, χωρίς ποτέ μου να είχα να αντιμετωπίσω σοβαρά προβλήματα...
-
Ο/H caeser έγραψε:
Sorry, αλλά πραγματικά έχω πλήρη άγνοια για τα παιχνίδια και έτσι δεν γνωρίζω καθόλου πόσο "μεγάλα" μπορεί να είναι και κυρίως πόσο μεγάλα δεδομένα μπορεί να έχουν. Όποιος ξέρει περισσότερα για το μέγεθος αυτών των παιχνιδιών, ας βοηθήσει τη συζήτηση!
Όσο για τις εφαρμογές. εγώ στο 1S έχω περίπου 132 εφαρμογές και ελεύθερα 3,1 GB ... (και έχω πάντα και μια rom σε μορφή .zip μέσα στην εσωτερική μνήμη). Όλα τα υπόλοιπα είναι στην SD και το MiCloud...
Στο 1S δεν έχω βάλει ποτέ stable rom (μιας και με ρωτάς), αλλά πάντα έχω την τελευταία developer και με αυτή πάντα δουλεύω, χωρίς ποτέ μου να είχα να αντιμετωπίσω σοβαρά προβλήματα...
Στο real racing μόνο τα τελευταία assets ήταν 1 και κάτι GB. -
Ο/H jimgoodman έγραψε:
Στο real racing μόνο τα τελευταία assets ήταν 1 και κάτι GB.
Τότε φίλε ή σταματάς να τρέχεις σαν τρελός ή παίρνεις μεγαλύτερο σε εσωτερική μνήμη κινητό! (Και να φανταστείς ότι έλεγες ΕΜΕΝΑ, "ψώρα"! Χαχαχα!)
Λοιπόν... για να σοβαρευτώ, δεν ξέρω εάν υπάρχει τρόπος να μεταφέρεις αυτό που ονομάζεις "assets" στην εξωτερική SD... αλλιώς δεν ξέρω άλλη λύση... -
Ο/H caeser έγραψε:
Τότε φίλε ή σταματάς να τρέχεις σαν τρελός ή παίρνεις μεγαλύτερο σε εσωτερική μνήμη κινητό! (Και να φανταστείς ότι έλεγες ΕΜΕΝΑ, "ψώρα"! Χαχαχα!)
Λοιπόν... για να σοβαρευτώ, δεν ξέρω εάν υπάρχει τρόπος να μεταφέρεις αυτό που ονομάζεις "assets" στην εξωτερική SD... αλλιώς δεν ξέρω άλλη λύση...
Όλοι "ψωριάρηδες" είμαστε απλά αν είχαμε όλοι την ίδια θα βρίσκαμε και γιατριά.Τα assets είναι αρχεία για να παίξεις επόμενες πίστες γιατί αν κατέβαζες όλο το παιχνίδι με την μία θα ήταν καμιά 15 με 20 GB φαντάζομαι.
-
Ο/H jimgoodman έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
Λοιπόν... για να σοβαρευτώ, δεν ξέρω εάν υπάρχει τρόπος να μεταφέρεις αυτό που ονομάζεις "assets" στην εξωτερική SD... αλλιώς δεν ξέρω άλλη λύση...
Όλοι "ψωριάρηδες" είμαστε απλά αν είχαμε όλοι την ίδια θα βρίσκαμε και γιατριά.Τα assets είναι αρχεία για να παίξεις επόμενες πίστες γιατί αν κατέβαζες όλο το παιχνίδι με την μία θα ήταν καμιά 15 με 20 GB φαντάζομαι.
Στην αγορά υπάρχει ένα Mi4 64GB με 3G ram και δέχεται και 128GB κάρτα! Άντε, ότι πρέπει για το προσωπικό σου Χριστουγεννιάτικο δωράκι! -
Ο/H caeser έγραψε:
Στην αγορά υπάρχει ένα Mi4 64GB με 3G ram και δέχεται και 128GB κάρτα! Άντε, ότι πρέπει για το προσωπικό σου Χριστουγεννιάτικο δωράκι!
Θα βάλω τις κόρες μου να πούνε κάλαντα σε όποιον ξέρω να μαζέψουμε κανένα ευρώπουλο
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα