Ninebot mini. Το αυτοϊσορροπούμενο scooter εκπληξη της XIAOMI
-
-
Πωω... πραγματικά είναι να περιμένουμε τα πάντα απο την Xiaomi...Η τιμή βέβαια είναι 10 φορές κάτω απο τον ανταγωνισμό νομίζω...
Αντε και αυτοκίνητο!!
Stay away from dx.com
Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB -
χαχαχαχα αντε να το καβαλας και να πηγαινεις στη δουλεια οπως βλεπω καθε πρωι εναν τυπο στη καλλιθεα που μαλλον παει στη δουλεια του με ενα τετοιο 7.30 το πρωι και με πιανουν τα γελια
-
Ο/H prekasg έγραψε:
βλεπω καθε πρωι εναν τυπο στη καλλιθεα που μαλλον παει στη δουλεια του με ενα τετοιο 7.30 το πρωι και με πιανουν τα γελια
Θυμάσαι πως γελούσαμε με τους πρώτους που είχαν πάρει να πρώτα κινητά τηλέφωνα πριν μερικά χρόνια, και ήταν σαν φορητές παντόφλες?
Τους βλέπαμε να μιλάνε στον δρόμο και νομίζαμε πως έχουν πρόβλημα στα μυαλά τους.
Είδες που καταλήξαμε τώρα ?
Να έχουμε από τουλάχιστον 2 κινητά και ένα PAD ό καθένας μας, μικροί και μεγάλοι, και μάλιστα να απορούμε με αυτούς που δεν έχουν καμία συσκευή.
Έτσι θα γίνει και με τα τύπου Νinebot μηχανάκια.
Όσο είναι λίγοι που κυκλοφορούν είναι σα την μύγα μες στο γάλα και δακτυλοδικτούμενοι.
Σε λίγο όμως που θα γίνουν πολλοί, θα είναι trendy και must για όλους μας. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H prekasg έγραψε:
βλεπω καθε πρωι εναν τυπο στη καλλιθεα που μαλλον παει στη δουλεια του με ενα τετοιο 7.30 το πρωι και με πιανουν τα γελια
Θυμάσαι πως γελούσαμε με τους πρώτους που είχαν πάρει να πρώτα κινητά τηλέφωνα πριν μερικά χρόνια, και ήταν σαν φορητές παντόφλες?
Τους βλέπαμε να μιλάνε στον δρόμο και νομίζαμε πως έχουν πρόβλημα στα μυαλά τους.
Είδες που καταλήξαμε τώρα ?
Να έχουμε από τουλάχιστον 2 κινητά και ένα PAD ό καθένας μας, μικροί και μεγάλοι, και μάλιστα να απορούμε με αυτούς που δεν έχουν καμία συσκευή.
Έτσι θα γίνει και με τα τύπου Νinebot μηχανάκια.
Όσο είναι λίγοι που κυκλοφορούν είναι σα την μύγα μες στο γάλα και δακτυλοδικτούμενοι.
Σε λίγο όμως που θα γίνουν πολλοί, θα είναι trendy και must για όλους μας.
Εγώ θέλω μοντέλο με βοηθητικές ρόδες, ζώνη ασφαλείας, και κράνος... Γιατί αν πέσω ποιός θα με μαζέψει???? -
Ο/H caeser έγραψε:
Εγώ θέλω μοντέλο με βοηθητικές ρόδες, ζώνη ασφαλείας, και κράνος... Γιατί αν πέσω ποιός θα με μαζέψει????
Θα φοράς το xiaomi μπουφάν αεροσακο που θα βγάλει το νέο έτος.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Πάντως οπως εγραφα στο άλλο θέμα, υπαρχει ελληνική εταιρεία που τα εισάγει. Το μεγάλο του αδερφάκι, το "Ε", κάνει 3500€ και 800€ η μπαταρία. Βέβαια το μοντέλο αυτό εξω κάνει 2500$, οποτε λογική ως ένα βαθμό η ελληνική τιμή. Τώρα αν αυτό έχει 320$, δηλαδή κάπου 280€, κανά 500άρικο τουλάχιστον πρέπει να το πιάσει Ελλάδα. Επίσης προσοχή στο άλλο....αντέχει μέχρι 100 κιλά! Μετά κλατάρει!Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Πάντως οπως εγραφα στο άλλο θέμα, υπαρχει ελληνική εταιρεία που τα εισάγει. Το μεγάλο του αδερφάκι, το "Ε", κάνει 3500€ και 800€ η μπαταρία. Βέβαια το μοντέλο αυτό εξω κάνει 2500$, οποτε λογική ως ένα βαθμό η ελληνική τιμή. Τώρα αν αυτό έχει 320$, δηλαδή κάπου 280€, κανά 500άρικο τουλάχιστον πρέπει να το πιάσει Ελλάδα. Επίσης προσοχή στο άλλο....αντέχει μέχρι 100 κιλά! Μετά κλατάρει!
Μέχρι 100 κιλά, μόνο???? Δηλαδή μόνο "παιδικό" μοντέλο φτιάχνουν? Κατάλαβα... Κινέζικες μονάδες μέτρησης...
Εγώ πρέπει να περιμένω πότε θα φτιάξουν μοντέλο για ενήλικες άντρες... -
495$ το εχει βλέπω το ibuygou
Ninebot Mini Two-wheel Self-balancing Scooter
+140$ dhl=635$. Το τελωνείο δεν ξερω πόσο θα πάει...Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Ο/H maddoctor έγραψε:
495$ το εχει βλέπω το ibuygou
Ninebot Mini Two-wheel Self-balancing Scooter
+140$ dhl=635$. Το τελωνείο δεν ξερω πόσο θα πάει...
-
Ειμαι πανω από 100 κιλά...
Γιατί νομίζεις τ'ανέφερα πιο πάνωΠαθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ειμαι πανω από 100 κιλά...
Γιατί νομίζεις τ'ανέφερα πιο πάνω
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-