Οθόνη για Mi 4
-
-
-
Αρχικά πείρα μια από το vifocal. H οθόνη ήρθε κατεστραμμένη και μετά από πολύ κόπο πήρα τα λεφτά μου πίσω.
Απο ότι έχω διαβάσει 9 στις 10 οθόνες για το mi 4 είναι μούφα. Τώρα περιμένω να μου έρθει μια οθόνη από αυτό το site (Dragon-T|Smartphone repair parts|Tablet PC replacement parts|xiaomi parts). Αν βγεί γνήσια θα το αναφέρω στο forum.
Το συγκεκριμένο site μου το πρότεινε το άτομο που βγάζει την smiui rom από το xiaomi.eu -
καλησπέρα φίλε μου .
Εγώ τελικά πήρα μια οθόνη από το honorbuy ήρθε σε 3 μέρες και την πέρασα με προσοχή.. όλα λειτουργούν άψογα μέχρι στιγμής.
αν ήταν μούφα πιστεύω θα το καταλάβαινα στη χρήση έτσι?
Στο μεταξύ έχω παραγγείλει και μια για ένα mi3 που την έχει σπάσε και ήρθε χθες.. κάποια στιγμή θα την περάσω και γράψω και για τις 2. -
Μακαρι να σου βγει γνησια! Αν δεν είναι γνήσια σε 1-2 με μήνες θα έχεις θέμα.
Απο ότι διαβαζά και στον miui.com υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τις μούφα οθόνες.
Εγω ακόμα περιμένω την δικιά μου. -
Μακάρι φίλε μου..θα το δούμε στην πορεία.. Κι εσύ γράψε πάλι όταν έρθει η δικιά σου..
Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Τελικα παιδες ολα κομπλε με τις οθονες..?Xiaomi Redmi Note 8T
-
-
Ο/H Giorgos Papageorgiou έγραψε:
Η οθόνη δουλεύει κανονικά! Αλλα σε σύγκριση με γνήσια οθόνη σε άλλο mi4 τα χρώματα και η φωτεινότητα είναι αισθητά χειρότερες. Οπότε το συμπέρασμα μου είναι οτι δεν η οθόνη είναι μαιμού.
Xiaomi Redmi Note 8T -
χαχαχα.. Οκ το διόρθωσα!!
-
Απλα dispute στο paypal!!! Οπωσδηποτε!!Xiaomi Redmi Note 8T
-
Ο/H Giorgos Papageorgiou έγραψε:
Η οθόνη δουλεύει κανονικά! Αλλα σε σύγκριση με γνήσια οθόνη σε άλλο mi4 τα χρώματα και η φωτεινότητα είναι αισθητά χειρότερες. Οπότε το συμπέρασμα μου είναι οτι η οθόνη είναι μαιμού.
Xiaomi Redmi Note 8T
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0