Διαφήμιση

ΜIUI Stable ή developer rom?

• ΜIUI Stable ή developer rom?

Γεια σας...
      Αγορασα το Xiomi mi4c απο ενα κινεζικο site....μου ηρθε με stable rom 7.0.4 νομιζω...(2-3 εκδοσεις πισω). Ετρεξα το updater αλλα δεν βρηκε κατι.
      Ετσι αποφασισα να περασω στην latest dev rom με τι λογικη να εχω παντα οτι ποιο νεο βγαινει και πως θα κοιταω τα changelog πριν τα update...

Πιστευετε οτι ειναι καλυτερα ετσι?
      Γενικα θελω ενα γρηγορο κινητο που να μην crasarei με το παραμικρο....
    • Ο/H georgezaf έγραψε:

Γεια σας...
      Αγορασα το Xiomi mi4c απο ενα κινεζικο site....μου ηρθε με stable rom 7.0.4 νομιζω...(2-3 εκδοσεις πισω). Ετρεξα το updater αλλα δεν βρηκε κατι.
      Ετσι αποφασισα να περασω στην latest dev rom με τι λογικη να εχω παντα οτι ποιο νεο βγαινει και πως θα κοιταω τα changelog πριν τα update...

Πιστευετε οτι ειναι καλυτερα ετσι?
      Γενικα θελω ενα γρηγορο κινητο που να μην crasarei με το παραμικρο....

Καλορίζικη η συσκευή σου και καλά φλασαρίσματα σου εύχομαι, αφού όπως δηλώνεις θέλεις να συνεχίσεις με developer roms.
      Η συντριπτική πλειοψηφία των "μόνιμων" μελών του φόρουμ είμαστε fans της Ελληνικής developer GTV, αφού κάθε Σαββατοκύριακο έχουμε νέα έκδοση να αναβαθμίζουμε τις συσκευές μας. Οπότε ΝΑΙ, πιστεύουμε ότι είναι καλύτερα έτσι και έχει σαφέστατα πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον...
      Αυτό που δεν εξηγείς παραπάνω, είναι το τρόπο που πέρασες από την Stable στη Developer... επειδή αυτή η αλλαγή προϋποθέτει factory defaults σε όλες τις συσκευές Xiaomi, πριν το φλασάρισμα της νέας ρομ, αλλιώς εγκυμονεί πολλούς κινδύνους για μελλοντικά προβλήματα, που κανένας δεν θα ήθελε στο κινητό του...
    • Ο/H caeser έγραψε:

Καλορίζικη η συσκευή σου και καλά φλασαρίσματα σου εύχομαι, αφού όπως δηλώνεις θέλεις να συνεχίσεις με developer roms.
      Η συντριπτική πλειοψηφία των "μόνιμων" μελών του φόρουμ είμαστε fans της Ελληνικής developer GTV, αφού κάθε Σαββατοκύριακο έχουμε νέα έκδοση να αναβαθμίζουμε τις συσκευές μας. Οπότε ΝΑΙ, πιστεύουμε ότι είναι καλύτερα έτσι και έχει σαφέστατα πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον...
      Αυτό που δεν εξηγείς παραπάνω, είναι το τρόπο που πέρασες από την Stable στη Developer... επειδή αυτή η αλλαγή προϋποθέτει factory defaults σε όλες τις συσκευές Xiaomi, πριν το φλασάρισμα της νέας ρομ, αλλιώς εγκυμονεί πολλούς κινδύνους για μελλοντικά προβλήματα, που κανένας δεν θα ήθελε στο κινητό του...

Ο τροπος που περασα ηταν λιγο περιεργος....Στην αρχη πηγα να κανω update απλα...και μου εβγαζε προβλημα με την υπογραφη....
      Μετα πηγα να αλλαξω το recovery απο update και παλι ειχα singature problem....
      Και δοκιμασα με fastboot...Αφου το περασα εκανα wipe...για καποιο λογο μετα δεν εκανε mount το system...και δεν μπορουσα να περασω τιποτα....Εκανα επανεκινηση και δεν ειχε λογισμικο μετα....(φοβηθικα λιγο)
      Αλλα με 2-3 fastboot για να βρω το καταληλο recovery (δεν δουλευε και η οθονη πολλες φορες) καταφερα να περασω την εκδοση: xiaomi.eu_multi_libra_5.10.16_v7-5.1
      Οταν ανοιξε δεν ειχε τιποτα μεσα και ξεκινησε απο την αρχη....
      Πιστευω πως ειναι κομπλε τωρα....Εσεις τι λετε?? :)

Και μια 2ερη ερωτηση....Τα updates οταν ερχονται γινονται μεσα απο το updater σωστα? και ποσα MB ειναι περιπου το καθενα? σαν update ειναι ή καθε φορα κοντα στα 700 MB? Eκει λογικα δεν θελει wipe παλι να φανταστω...

Υ.γ ειμαι πολυ ενθουσιασμενος με την συσκευη και το forum εδω!! :)
    • Διαφήμιση
    • Αν πέρασες την Ευρωπαίκή από το Xiaomi.eu θα σου έρχονται ειδοποιήσεις για ΟΤΑ Updates με καθυστέρηση, αλλά δεν είναι η Ελληνική ROM.

Μπορείς αν θες να περάσεις από επάνω την Ελληνική ακολουθώντας αυτόν τον τρόπο.

=> Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 1ος Τρόπος (μέσω της ROM)
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Αν πέρασες την Ευρωπαίκή από το Xiaomi.eu θα σου έρχονται ειδοποιήσεις για ΟΤΑ Updates με καθυστέρηση, αλλά δεν είναι η Ελληνική ROM.

Μπορείς αν θες να περάσεις από επάνω την Ελληνική ακολουθώντας αυτόν τον τρόπο.

=> Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 1ος Τρόπος (μέσω της ROM)

Εχει ελληνικα αυτη η εκδοση που περασα....Αρα ειναι η ευρωπαικη? Πως μπορω να το δω?
      Φιλε μου θελω να εχω την ευρωπαικη....Δεν θα βαλω την ελληνικη γιατι ετσι και αλλιως το κινητο στα αγγλικα το χρησιμοποιω....
      Θα συνυσφερω στο forum οσο μπορω αλλα με EU εκδοση...:)