Διαφήμιση

αγορα συσκευης

• αγορα συσκευης

παιδια καλησπερα.εχω διαβασει θεματα στο φορουμ αλλα πολλες αποψεις και ειμαι λιγο σε αδιεξοδο.θελω να αγορασω μια συσκευη.redmi note 2 prime η την απλη.απο ποιο σαιτ ειμαι ενταξει σε θεμα αξιοπιστιας γνησιοτητας.και πρεπει ν παραγγειλω απο eu warehouse η και απο κινα(σκεφτομαι τα τελωνεια).
    • Ο/H mike έγραψε:

παιδια καλησπερα.εχω διαβασει θεματα στο φορουμ αλλα πολλες αποψεις και ειμαι λιγο σε αδιεξοδο.θελω να αγορασω μια συσκευη.redmi note 2 prime η την απλη.απο ποιο σαιτ ειμαι ενταξει σε θεμα αξιοπιστιας γνησιοτητας.και πρεπει ν παραγγειλω απο eu warehouse η και απο κινα(σκεφτομαι τα τελωνεια).
      Καλώς τον! Καλώς ήλθες στο φόρουμ!

Οι πιθανότητες για να περάσεις τελωνείο είναι ελάχιστες ή μηδαμινές εάν παραγγείλεις είτε με free shipping από Κίνα ή από EU Warehouse (που όμως εκεί αποφεύγεις μεν το τελωνείο, πληρώνεις όμως είτε μικρό "καπέλο" στη τιμή ή στα ταχυδρομικά).
      Όσο για κατάστημα, μπορείς να ρίξεις μια ματιά σε ΑΥΤΟ εδώ το thread και αποφασίζεις μόνος σου... Εμείς εδώ στο φόρουμ, αποφεύγουμε τις αγορές κινητών από το Ebay και από "aliexpess" και διάφορα άλλα sites, που δεν δέχονται PayPal πληρωμές... Θεωρούμε την πληρωμή με PayPal σαν έξτρα ασφάλεια στις αγορές μας (και πολλές φορές έχει αποδειχτεί σοφή επιλογή...)

Ότι άλλο χρειαστείς ρώτα..! :D